2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
bende deneyeyim belki belki gevşiyordur bebek rahat rahat uyutur.İnşallah böyle devam eder senin

uykusuzluk hepimiz için artık sıkıntı @simarik83 gibi rahatlama yöntemi bulmalıyız
Bir daha erken yatmam sanırım normalde bu kadar sık kalkmam dün erken yatınca sorun oldu

bende deneyeyim belki belki gevşiyordur bebek rahat rahat uyutur.İnşallah böyle devam eder senin
İnşallah böyle devam eder. Cumartesi akşam karnım çok kasılıyordu o yüzden yatmadan böyle duşa girip rahatlamıştım sonra devam ettirdim baktım çok işe yarıyor belki sizede faydası olur diye paylaşayım dedim :) İnşallah sana da yarar.

Duş işe yarıyor özellikle kasılma ağrı varsa kesiyor bende duşa giriyorum kasılma yada ağrı olursa

Kimse inanamıyor Ultrasonda ne kadar ileride çıktı?
valla canım bende çok şaşırdım çünkü en son 19 ocakta gittim 1 kilo 505 gr dı 4 gün ilerde gözüküyordu 19 gün sonra 2 kilo 650 gr olmuş ve bir buçuk hafta ileride gelişimi işte birden olunca bir şaşırdım ama 20 gün içinde de yemek olayını fazla kaçırmıştım çalışma arkadaşımda hamile birlikte baya baya yemiştik ondan mı oldu acaba

Bir daha erken yatmam sanırım normalde bu kadar sık kalkmam dün erken yatınca sorun oldu
Ben uykum olsa dahi kendimi zorlayıp bekliyorum. En erken 22:30 en geç 12 de yatıyorum. Bu na rağmen her gece fiks 02:30 civarı wc merasimim için uyanıveriyorum O yüzden çok uykun olsa da biraz dayan geç yatmaya bak.

Ben uykum olsa dahi kendimi zorlayıp bekliyorum. En erken 22:30 en geç 12 de yatıyorum. Bu na rağmen her gece fiks 02:30 civarı wc merasimim için uyanıveriyorum O yüzden çok uykun olsa da biraz dayan geç yatmaya bak.
ilk defa yattım erken bir daha asla yatmam sanırım birde tuhaf olan herkes tuvalete kalkar ben su içmeye kalkıyorum dün gece ne zamam kalksam ağzım kuru sanki günlerdir su içmemişim gibi

bana da duş çok iyi geliyor kasları yumuşatıyor hastalığı düşünmesem her akşam duş alacağım ama üşütmim diye gün aşırı alıyorum

Duş işe yarıyor özellikle kasılma ağrı varsa kesiyor bende duşa giriyorum kasılma yada ağrı olursa

Aynen öyle çok rahatlatıyor.

Yedikleriniz yaramış bebişe oh maşallah Sizin zaten anlattığına göre genetik. 4 kiloyu bulur doğuma kadar. Sonra ver bana ısırıp parçaliyim

ilk defa yattım erken bir daha asla yatmam sanırım birde tuhaf olan herkes tuvalete kalkar ben su içmeye kalkıyorum dün gece ne zamam kalksam ağzım kuru sanki günlerdir su içmemişim gibi

Dün belki yediğin birşeyden dolayı çok susamışsındır. Şeker testi yaptırmışmıydın bir de şeker yükselince çok fazla su ihtiyacı oluyor.

bana da duş çok iyi geliyor kasları yumuşatıyor hastalığı düşünmesem her akşam duş alacağım ama üşütmim diye gün aşırı alıyorum

İşte bende o yüzden 1 gün komple duş alıyorum işten gelince diğer gece sadece vücuduma su tutup kurulanıp yatıyorum hemen.

bu akşam denemeye başlayacağım. bende gün aşırı alıyordum bazen sıcak basıyor beni ellerim ve ayaklarım yanıyor özellikle o zman hemen duşa giriyorum.hasta olurum diye hergün almıyordum

O avantajı var işte. İlk bebek olacak zaten insan tedirgin oluyor böyle tombiş olunca korkmuyorsun bi yerine bişey olacak diye en azından. Ay yerim ben onuuuuu
yeni doğmuş bebeği kucağıma almaya hep korktum zarar vericem diye şimdi kendiminkini alacağım gerçi kendi çocuğunda öyle bir endişe olmuyormuş... senin bir sonraki kontrolün ne zaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…