2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
ben bu ay hızlı kg aldım 2 kg bir hafta içinde aliverdim anlamadım . toplam olarak da kizlar 9 kg aldim 12 yi geçer mi bu kızlar iki ay daha var önümüzde ben iki ay içinde 3 kg dan fazla almak istemiyorum

ben bu ay hızlı kg aldım 2 kg bir hafta içinde aliverdim anlamadım . toplam olarak da kizlar 9 kg aldim 12 yi geçer mi bu kızlar iki ay daha var önümüzde ben iki ay içinde 3 kg dan fazla almak istemiyorum
Belki 3-4kilo olur ama dert etme emzirirken cok rahat veriyosun bide fazladan kalori yakıyosun emzirirken

Kizlar kiloya cok takilmayin yaa siz bebisin tadini cikarin...bende cok aldim bosverin mideye gonderin gitsin hamilelik bir ayricaliktir...

yukarıda gördüğünüz dolabi internetten aldım kızlar fiyatı da gayet cazip geldi . kurduk esimle sildim kiyafetler kuruyunca utuleyip yerlestiricem

Gözün aydın şükür atlattın bunuda maşAllah bebişe

mozak normalde akşamları nete girmiyorum sırf seni merak ettiğim için girdim çok şükür gitmiş bitmiş :)) Çok sevindim canım gözün aydın :)

Benim de bugün kontrolum vardı 2 kilo kilomuz 42 cm de boyumuz olmuş çok sükûr.. karnimda sertleşmeler oluyor ara ara dedim nst ye gir falan dedi. Sancım falan yok deyince girmedim. İki hafta sonra kontrolüm o zman nst ye girecen dedi

Hadi gozun aydin yavas yavas sona geliyorsun birde benim icin zaman akip gecse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…