2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Offf yaa bi an once dogursak... millet tadini cikar sonra yorulursun falan diyor... bende akisine yavrumu bir an once gormek istiyorum...
Aynen öyle . gurbetteyim çalismiyorum akrabalardan kimse de yok çok yalnızım yani. O yüzden bebegim gelsin de dolu dolu geçsin istiyorum günümün.. hayırlısıyla zamanında gelirler inşallah canm

Aynen öyle . gurbetteyim çalismiyorum akrabalardan kimse de yok çok yalnızım yani. O yüzden bebegim gelsin de dolu dolu geçsin istiyorum günümün.. hayırlısıyla zamanında gelirler inşallah canm
Amin bende yalniz sayilirim annem yurt disinda saglik nedeni olarak suan gelemiyor... sen neden gurbettesin? dogum seklin nasil olacak??

Aynen artık ben de halledip başım rahatlasın istiyorum. Yarın hastane odasını gezicem bakcam süsleme basit mi
duruma göre farklı bi süs de olabilir

Kızlar yarın sabah kontrolümüz var çookk heyecanlıyım inşallah herşey yolundadıren son gittiğimde plesentanın biraz aşağıda olduğunu ama yukarı çıkabileceğini söylemişti. Soracaklarımı unutuyorum hep o yüzden not aldım.

Amin bende yalniz sayilirim annem yurt disinda saglik nedeni olarak suan gelemiyor... sen neden gurbettesin? dogum seklin nasil olacak??
Annemler marasta ben İstanbul. Martin ortası gibi gelecek inşallah annem. Gün sayıyorum:) 25. Haftadan beri başı aşağıdaydi bugün sormayı unuttum pozisyonu nasıl diye. Ama hala aşağıda sanırım. Bu arada geçmiş olsun annene canm

Hadi hayirlisi benim haftaya var... bize de hbr ver merakta kalmaylim...

Anladim saol cnm.. bebis kiz mi erkek mi?

Ben de evde kalacak kızımın derdindeyim. Hoc bensiz kalmadi daha. Babasi yaninda olucak ama bilmiyorum

Kızlarr iyi akşamlar bu sivilcelerle başım dertte önerisi olan varmı limon haricinde

Ben bugun sağlık ocağına gitmiştim ebeye sordum şimdiden kullanmalımiyız krem diye Önemli olan memeyi bebeğin ağzına doğru vermek dedi. Ilk bebeği olanlar için doğru bile yapsan azıcık tahriş oluyo ve ozamn krem kullanirsin dedi. Bide nemli tutmamak gerekirmis kuruyunca yara hızlı iyilesirmis. Bide göğüs ucunun şimdiden uyarilmamasi gerekiyo diye ben de okumustum. O yüzden ben şimdiden kullanmayı düşünmüyorum. Yine herkesin kendi tercihi tabi.

kizlar hangi haftadan itibaren 2 hafta da bir doktor gormek ister? suan 29 haftadayim haftaya sali 30uncu haftada kontrolum var en son 27.nci hafta gordu beni.. hep 3 hafta da bir gorur banda dedi ilerleyince 2 haftaya inecek kontroller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…