2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın iyi haberler alırsın inşAllah
Güzel haberlerini bekliyoruz
Hadi hayirlisi benim haftaya var... bize de hbr ver merakta kalmaylim...
günaydın kızlar ve bebişler

güzel yüzünü görürsün inşallah.
Güzel haberler alırsın inşallah :)

minik kızım 1,750 gr ve 43 cm olmuş teyzeleri. dr. uzun boylu olacağını söyledi :) çookk hareketliydi hep olduğu gibi, haftasıyla uyumlu suyu gayet iyi herşey yolunda dedi. plesanta yukarı çıkmış dedi ki bu beni baya rahatlattı. bel ağrılarım vardı 2-3 haftadır rahatsız edici derecede normal dedi kilo artışı vücut dengesinin değişimi ve bel kasları da çok güçlü değilse ağrı olur dedi. vitamine devam kan ilacı yazdı gyno ferro sanol, balık yağı 36. haftaya kadar kullanabilrsin dedi. 38-39 hafta arasında doğumu yaparız dedi zaten sezaryen olcam. lansinoh göğüs ucu kremi başlama konusunu konuştuk, 35. hafta gibi başlayabilirsin dedi şimdiden başlarsan uyarılmalardan dolayı erken doğum olabilir tavsiye etmiyorum bu haftalarda dedi. Doğuma eşim girmek istemiyor bu arada, doğum sonrası getirip bebişi onun kucağına veriyorlarmış o daha çok hoşuna gidiyormuş fotoğrafçı ayarlamayı düşünmüyorum. kız kardeşim çok istiyor onunla karşılayabiliriz kızımı spinal ve epidural farkları konusunda bilgi alcam bi sonraki görüşmemizde artık doğum yaklaşıyoooorr hasta odasını gezdim baktım gayet iyi, standart kapı süsü hoş farklı bişey yaptırmam sanıyorum. balon süsleme düşünüyordum balon ve canlı çiçek yasakmış. ben de toplam 10 kg. almışım. mutlu keyifli bir buluşma oldu kızımızla, haberler bu kadar kızlar

teşekürlerr bende bir anlayamamıştım valla. sağolasın

hmmm kombine epidural... sanırım mantıklısı epidural demek doktorumuza ama istişare edip karar vermek
benim doktor her şeyin en normali taraftarı doğum zamanı annelere bir güç geliyor diyor.hep yapamam diyenler bir bakıyorsun diyor çok rahat geçirmiş o yüzden doğum zamanı mecbur kalmadıkça ilaç taraftarı değil.

Kızlar şimdiye kadar kaç kg aldınız? Ben 15 kg aldım. Çok üzgünüm. Eşimde bana kızıyor çok.
ben 16 ve oyle yemek felan yemedim. elimden geldiğince dikkat ediyorum. ama kan ilaçları beni çok etkiliyor galiba doğumdan sonra sıkı bir rejim bekliyor beni

hayırlı olsun yavrunun odası :) inşallah sağlıklı bir ömür geçirir :)

cancanguness canım bende 16-17 kilo aldım. Ben ilk 10 haftamda çok fazla kilo almıştım çünkü hamileliği öğrenmemle sigarayı bıraktım. Doğumdan sonra verilir can sıkacak bir durum yok. Şekerli ve hamur işi yememeye dikkat et ben öyle yapıyorum. Haftada 1 ya da 2 kere sütlü tatlı yiyorum. Sadece kahvaltılarda 2 dilim tam buğday ekmeği yiyorum. Eşinde biraz halden anlasın hamilesin sen kızmasını gerektirecek bir durum yok.

Kızlar ben gerçekten çok almışım. İstahım inanılmaz açık. Cmt 'iden beri çok dikkat ediyorum bakalım artık....
canım benimde bu ara doymakla ilgili büyük sorunum var daha çok kilo alacağa benziyorum.ki ben hamile kaldığımda çok kilo almıştım zaten inşallah sağlıklı doğum yapalım hepsini vereceğiz ama dikkat edelim yediklerimize :)

Kızlar ben gerçekten çok almışım. İstahım inanılmaz açık. Cmt 'iden beri çok dikkat ediyorum bakalım artık....

ben de 14 kg aldım canım ama hamile kalmadan önce baya zayıftımm.. önemli olan sağlığınızın iyi olması şeker vb problem olmaması... bunun için kendini üzme biraz karbonhidratı azalt tamamdır

ya bende hamileliğimi öğrendiğimde sigarayı bıraktım ve dediğin gibi ilk 3 ay 5-6 kilo aldım :) İnşallah artık sigaraya hiç başlamayız canım

ayy maşallah ya ne güsel hayırlısıyla o oda da sağlıkla mutlulukla güzel günler görsün inşallah canım.... bizim daha odaya duvar kağıdı döşenecek ama eşim kendisi yapcakmış ustaya ne gerek varmış vs.. bi aydır yapcak :) nese bebek odasının gelmesine daha vakit var diye ses etmiyorum bırakıyorum oyalansın biraz daha :)

ya bende hamileliğimi öğrendiğimde sigarayı bıraktım ve dediğin gibi ilk 3 ay 5-6 kilo aldım :) İnşallah artık sigaraya hiç başlamayız canım
Valla bazen canım çok istiyor ben emzirme olayları bittikten sonra başlayabilirim

Selam kızlar;

Kilo olayına çok takılmayın bence.Bir arkadaşım hamileliğinde 22 kilo aldı.3 ay önce sezeryan doğum yaptı.Dün gördüm kendisini sadece 3 kilo fark kalmış.Hemde sezeryan doğum geç kilo verir derler.Emzirdikçe ve uyku düzeni bozulunca kilolar gidiyor.Bende ilk hamileliğimde 3 ay sonra eski kilomdaydım.Bu sefer nasıl olacak bakalım.

Kızlar kilo artıyor yapacak birşey yok takılmayın ben ilk gebeliğimde 20 kg almıştım. Geçenlerde eşimin kuzeni doğum yapmıştı onla konuşuyorduk ilkinde 35 ikinci de 30 kg almış ve bayanlar nasıl 20 kg filan alıyorlar şaşırıyorum diyordu veririz kiloları sağlıkla doğsunlar yeter ki. Ve normal de 36-38 beden bi anne bu bahsettiğim :))

Merhaba hanımlar:) ayy ben sürünuyorum hala gecmedi bu burun akintisi fenalik basiyo.bide uyurken ozellikle ates basmasi yasiyor musunuz? Ben islak kalkiylrum kizimda olmamistim boyle.ki tshirtle yatiyorum.
Epidural mi spinal mi soran arkadasim.ben epidural normal dogum yaptim.epiduralde yürüyorsun sadece sanciyi hissetmiyorsun cook hafif bebegin kasıldıgini elini koydukca anliyorsun budogum icinde gerekli zaten kasilma oldukca ıkın dicekler sana cünkü.tek dezavantaji kuvvetli bir ıkınma yapamamak cunku ıkınma hissi cok gelmiyo tuvaletin gelmeden ıkınmak gibi düsün ayni.
Bas agrisi hissetmedim hic. anestezici onemli o yapiyo igneyi.bana yaparken cok iyi oldu seninki demisti.spinali daha cok sezryn olacaklara yapiyorlar uyanik olmak isteyenlere.o da ayaklarinda hareket etmiyo.

Bende 7bucuk kilo aldim son 2 aydir hamurisi abur cubur kestim.sadece bebek kilo aliyo.insallah sonuna kadar böyle gider:) kilolalar verilir arkadaslar dert etmeyin emzirme kosusturma hepsi gider.sadece emziriyorsun ye diyenlere dur deyin yeter.bol sıvı alimi süt icin onemli.hosaf icmek falan ki ben onu bile yaparken sekersiz yaptim hep.dogal haliyle ictim.cabuk acıkıyo insan eli ayagi titriyo iste o zman gidip hamurisine dayanirsaniz emzirme doneminde daha da alirsiniz.insallah günü gelsin bu sefer emzirme donemimizi tavsiyelerimizi paylasiriz:)

canım zencefili ben zararlı diye biliyorum artık son aylardayız yiyebilirix galiba ama yinede dozu önemlidir heralde.bitkisel çaylarda öyle günde 2 fincan nane limon içiyorum ben sadece
1 su bardağı süte 1 çay kaşığı koydum zencefil dün içmiştim karadut pekmezini sulandırıp içtim dün ve bugün sağım solum bal pekmez oldu zaten nefes almakta zorlanıyordum üşüttükten sonra daha kötü oldum

ben de bu haftanın sonunda doğum iznine ayrılcam kızlar yavaş yavaş başlıycam yıkayıp ütülemeye. çookk hazırlık var yavaş yavaş ancak biter :)
Ne güzel 32. haftada ayrılıyor olman ben 37 yi bekliycem maalesef
Çok kötü üşütmüşüm boğazım ağrıyor nefes almakta zorlanıyorum eşim istersen 3 gün izin al toparlanırsın dedi evde hastalanmasaydım izin alırdım dedim
Hafta sonu yemek temizlik çamaşır derken üşüttüm çünkü

bizimkide odayı kendisi boyadı canım bugün yarın derken mobikya gelmeden birkaç gün önce anca boyadı paçalar tutuşunca mecbur yapacak
Düzenli yürümüyorsan zorlanman normal
evet düzenli yürümek gerekiyor. ben hava güzelse her öğle yemeğinden sonra muhakkak yürüyorum. cuma günü ablamla çarşıda 5 saat civarı gezmişiz

Aynı sorun bizde de var bizim kız da hiç bensiz kalmadı ama bebişlerimiz biz sağlıklı olalım da 2. gün de kalalım sorun değil sonrasında nasıl olsa 6 ay birlikte olucaz sabah akşam

Ev işleri bitmiyor ya birini yapmasan diğerini yapmak zorundasın yine de dikkat et çok işlerle uğraşma sağlığın daha önemli şuan. Ben hiç hasta olmadım çok şükür, tek isteğim bu şekilde hamileliği bitirmek. Geçmiş olsun dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…