2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bir yerde okumuştum bebişler gündüz biz hareketliyken sallanıp uyur akşam eve gidip uzanınca hareket etmeye başlarmış doğum sonrası sallanma isteği de ondan kaynaklanırmış
Bunu bende okumuştum gerçektende yürürken hiç hareket etmiyorlar genelde oturduğumuz yada uzandığımız zaman hareket halindeler

İyi ki söyledin kızıma almıştım ventolini sabah içtim ama sonra içmesemiydim acaba dedim getirmiştim iş yerine içtim şimdi

Kızım da annemle kız kardeşim yanımdaydı eşim evdeydi bu kez de öyle olur kızımı babasına bırakırım erkek kardeşim de gelirse süper olur kızım dayısıyla iyi anlaşıyor beni aramaz belki

İyi ki söyledin kızıma almıştım ventolini sabah içtim ama sonra içmesemiydim acaba dedim getirmiştim iş yerine içtim şimdi
Ictin mi onun hapi da mi var.benim bahsettigim hani bronsit falan olunca hava veriyoruz ya makinayla ventolin tüp seklinde oluyor onu sıkıp burnundan hava veriyoruz.ben onu demistim.hapını bilmiyordum canim.istersen onu sor doktorun bana dedigi hava olrak cekiyorum burnuma.

Bizde dayı yok ama amca var genc.bende onunla mi oyalatsam acaba:)iyi fikir.
Bi yandanda gozumden ayrilmasin istiyorum.merak ederim ben onu.ama hasta halimlede gorunce etkilenir mi ki? Insallah saglikla normal dogum olursa aksamina eve gelir kavusurum ama kizima:) ah annelik...

Maaşallah iyi gezmişsiniz ben de geziyorum ama alışveriş poşetlerini taşımak yoruyor beni

Hap değil canım şurubu var kızıma vermişti doktor geçen yıl cuma doktora götürdüm kızımı orda 40 günlük bir bebek vardı öksürüyor hırlıyormuş antibiyotik ve ventolinle iyileştirdik dedi annesi zararı olmaz diye düşünüyorum

biz de bugün gezdik esimle biraz yürüdük havada guzel olunca insan evde durmak istemiyor bugün dün e göre daha iyiyim dun fazla ayakta kalmaktan kötü olmuştum sonra bol dinleyince kendime geldim şükür. Artık az da olsa yuricem son ay cagalticam insalalh hepimizin doğumu güzel olur kalbimizden nasıl geçiyorsa öyle olur

22 yaşımda evlendim yaş oldu 26 ne zaman istersen değil ne zaman nasip oluyorsa o zaman geliyorlar bebisler Allah in işine karisilmaz ...

Kızlar şimdiye kadar kaç kg aldınız? Ben 15 kg aldım. Çok üzgünüm. Eşimde bana kızıyor çok.
Ben de 16 kilo aldım hiç üzgün değilim kızımda da 24 kilo almıştım 2 yaşını geçince vermiştim hepsini sıkıntı yok yani
Eşini de takma boş ver 52 kiloyken de kiloma laf ederdi eşim 72 kiloda da ediyor tınnnn

Maaşallah bebişine
Boş ver babası da olmasın teyze olsun ama teyze anne yarısı

Anladim canim.bende kizim kresteyken cok hastalanmisti ilk sene öksürük falan olunca cigerlere inmesin diye inmissede Allahin izniyle hemen iyilesiyo cigerleri açiyo.antibiyotksiz cok kere iyilesti masallah.ben onu biliyordum surubu hapini bilmiyordum.

kızlar size doğumda yanınıza kim gelecek? ve ne kadar kalacak?
Kızımda annemle kız kardeşim geldi annem hep yanımdaydı kardeşim dışarı ihtiyaçlar falan halletti 2 gece kaldık kardeşim gitti sonra 2 hafta sonra da annemle birlikte annemlere gittik 2 ay kaldık kızımla oooh mis temizlik derdi yok yemek derdi yok inşallah bunda da öyle yaparız anne evi gibi yok

Annem gelecek ve 40 ımı çıkarana kadar kalacak. 40 mevlüdü yapıldıktan sonra gidecek. O arada kayınvalide gelir birkaç gün kalır gider. Yeter zaten lohusalıkta istemiyorum ben kimseyi :)

B
Bende annemde kalicam canim en fazla 10 gün diye düsünuyorum.kendi evimi ozlerim:) bide duzenimi hemen kurmak isterim hem kizim acisindan hem esim acisindan.bebis de bize biz ona uyum saglayalim istrrm.ama sezaryn olursa ne olur bilemem yine kendimi toparlayinca dönerim insallah.

Aynen oyledir... bende 13 kilo aldim...suana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…