minik kızım 1,750 gr ve 43 cm olmuş teyzeleri. dr. uzun boylu olacağını söyledi :) çookk hareketliydi hep olduğu gibi, haftasıyla uyumlu suyu gayet iyi herşey yolunda dedi. plesanta yukarı çıkmış dedi ki bu beni baya rahatlattı. bel ağrılarım vardı 2-3 haftadır rahatsız edici derecede normal dedi kilo artışı vücut dengesinin değişimi ve bel kasları da çok güçlü değilse ağrı olur dedi. vitamine devam kan ilacı yazdı gyno ferro sanol, balık yağı 36. haftaya kadar kullanabilrsin dedi. 38-39 hafta arasında doğumu yaparız dedi zaten sezaryen olcam. lansinoh göğüs ucu kremi başlama konusunu konuştuk, 35. hafta gibi başlayabilirsin dedi şimdiden başlarsan uyarılmalardan dolayı erken doğum olabilir tavsiye etmiyorum bu haftalarda dedi. Doğuma eşim girmek istemiyor bu arada, doğum sonrası getirip bebişi onun kucağına veriyorlarmış o daha çok hoşuna gidiyormuş
fotoğrafçı ayarlamayı düşünmüyorum. kız kardeşim çok istiyor onunla karşılayabiliriz kızımı
spinal ve epidural farkları konusunda bilgi alcam bi sonraki görüşmemizde artık doğum yaklaşıyoooorr
hasta odasını gezdim baktım gayet iyi, standart kapı süsü hoş farklı bişey yaptırmam sanıyorum. balon süsleme düşünüyordum balon ve canlı çiçek yasakmış. ben de toplam 10 kg. almışım. mutlu keyifli bir buluşma oldu kızımızla, haberler bu kadar kızlar