2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bu kızlar bizi mahvetti önce eşim hastalandı sonra da kızım iştahı kapandı ne yapsam onu yemicem bunu yemicem derken ben de üşüttüm hafta sonu öksürük var ben de de nefes alamıyorum ara sıra biz de tuvalet kağıdı kullandık kağıt havludan daha iyi inşallah çabuk atlatırız

Ben de de öksürük var canım yaa neler yaptın nasıl atlattın

Maaşallah sana
Ben ilk aylarda grip olmuştum çabuk atlattım inşallah şimdi de ilaçsız çabucak iyileşirim

Bir yerde okumuştum bebişler gündüz biz hareketliyken sallanıp uyur akşam eve gidip uzanınca hareket etmeye başlarmış doğum sonrası sallanma isteği de ondan kaynaklanırmış

Kizlar kiloya cok takilmayin yaa siz bebisin tadini cikarin...bende cok aldim bosverin mideye gonderin gitsin hamilelik bir ayricaliktir...
Kiloyu takmamamın sebebi saçlarımın tırnaklarımın cildimin çok güzel olması
Saçlarım dökülmüyor tırnaklarım daha sağlıklı görünüyor yüzüm de güzelleşmişş öyle diyorlar eminim bebişe de yansıyordur bunlar

merhaba herkese, biz de 31. haftadayız oğlumla, çok hareketli, her an bir kıpırdama tekme çabasında. Ama hala makat pozisyonunda karnımda oturuyor resmen, umarım artık döner. Şimdiye kadar yaptırdığımız testlerin hepsinde bir şekilde takıldık ama sonu neyse ki olumlu oldu hep. İkili ve üçlü testlerimiz yüksek çıktı, NIFTY denilen kanda dna testi ile şüpheleri geride bıraktık. Tansiyon yükselebilir dedi doktor, gün aşırı tansiyon takibi yapıyorum. Şeker yükleme testinin her ikisi de yüksek çıktı, diyete başladık neyse ki insülin almadan diyet ile kontrol altına aldık. Yediğim içtiğim her şeye dikkat ediyorum. Gün aşırı şeker bakıyorum parmaktan. Tek avantajı kilo kontrolü için oldu, 6 kiloya yeni ulaştım. Ama şeker ve çikolata da rüyalarıma girmiyor değil :)
Artık oda hazırlıklarına başladık, kıyafet, araba ve ana kucağı gibi şeyler tamamlandı. daha keyifli bir dönem yaşıyoruz. Ama bu haftalarda da aşırı karın sertliği yaşıyorum. Karnım taş gibi olup kasılıyor resmen. Galiba braxton hicks dedikleri kasılmaları yaşamaya başlıyorum. Sizin deneyimleriniz var ise bu kasılmalar ile ilgili paylaşırsanız sevinirim. Bebeklerimizin ve hepimizin sağlıklı doğumlar yaşaması dileğiyle.

Mrb arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı.. 7. ayımda olmama rağmen bebeğimin yüzünü bir türlü göremedim .. her kontrolde yüZüstü yatar vaziyette ..Doğumda görcem herhalde kızımın yüzümün .. benım gibi böyle bir durum yaşayan var mı ?

Eşim ve kızım sayesinde 2 saat üst üste uyuyamıyorum biri uyuyor biri uyanıyor bu hastalığımın sebebi de onlar

miraycan84 sorma yaa onlar iyilesti ben sürünüyorum.bende bugune kadar hic hasta olmamaistim.eşim oldu bi kac kere git yanimdan ben olursam ilac kullanamam diye hep korudum kendimi.ama kızım olunca yapacak bisi yok tepemde koynumda uyudu.
Yüzüme vicks sürmekten yanim yanim yaniyorum.en azindan biraz ferahlatiyor ve burnumu açiyor.öksürük bende de vardi ben kiza hava verdi doktor oksuruk icin ona yaparken kendime de tuttum.öksürük gecti cok sükür bir zarari yokmus sordum ben.ventolin kullandim.seninde evde varsa bir dene.

Ben yarın gidicem 32+0 oluyorum çalışabilir raporumu alıcam. İnşallah yüzünü gösterir. 32 haftada sadece 2 kere gösterdi yüzünü sinir ediyo bu çocuk beni
inşallah canım benimki de aynı uzun zamandır hep yüzünü kapatıyor gitmeden yarım saat önce tatlı bişeyler atıştır açıverir belki :)

canım benimde oğlumun yüzünü bir türlü göremedik. onunda hep eli yüzünde yada rahime dayamışştı kafayı. bizde öyle doğumu bekliyoruz artık oğluşumu görmek içn

Hastaneye gitme olayi benimde kafamda var kizimi kime biraksam diye düsünup duruyorum.annem benimle olur ister.ama acaba bu sefer kizimla o kalsa esim sancimda falan yanimda olsa diye dusunuyorum.kv de bize daha yakin ama o da kizimi cok aşırı sıkıstırıyo cok soru soruyo karisıyo oyunlarina bunaltiyo cocumu kizimda istemiyo rahat edemiyo aglar durur kesin.yada annem benimle olsun babasi en azindan kv ile cocugun basinda olsun mu desem ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…