2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben hic goremedim yaaa,hatta ayrintilida dr.vesikalik cekiorum dedi sanki bizi duydu dondu arkasini elini kulaklarina kapadi

Ikinci secenek daha mantıklı canim bence.annen kesinlikle senin yaninda olmali.bizimkide belli degil daha aklimda deli sorular kv olsaydi yakinimda birakirdim ama doguma gelmeyecek ilkindede yoktu zaten.daha bir cozum bulamadım.gurbette olmak cok zor ilk evladimda yasadim sıkıntısını 2. Cocugu annemin yakınına gidene kadar yapmam dedim ama duramadim yine kardeş istenilince

400 gr mi?? o nasil oldu?? hic mi yeyip icmedin??

ben hic hamile moduna girmedimki ayni sekilde devam ettim sadece etten tiksindigimden et yiyemedim ama lahmacunlar olsun iskender yada durum yedim bide meyve cok yiyorum dusun onume kasa koysan hic yeter demem yerim bide hep hareket halindeyim ama bunyeden bunyeye degisiyor bence

Ben baya almissim kilo aksamlari cok yiyorum

teyzoslar bisi sorcam rahim ustunde gobegin hemen altinda adet sancisi gibi sancim var 1 saate yakindir neden oluyo bilen varmidir

Ben de aynı durumdayım canım. Bir kez bile göremedik doğru duZgun resmimiz bile yok. Kontrol zamanları hep uyuyor oluyor elleri de yuzunde ya da yüzüstü yatıyor oluyor.saglikli olsunlar da varsın doğunca görelim

Ilaki cnm bnm... simdiki de erkek sanirim...allah bagislasin....ikisinin de ayri guzelligi ayri bir tadi vardir allah banada herkese de nasip etsin... oglan yolda geliyor... insallah kizi de verir rabbim...
Yok bu da kiz. Allahim isteyipte olmayan hwrkese bu duyguyu nasip etsin..kiz oglan hic farketmez hic demedik bu da oglan olsaydi keske diye. Allah evlay vermis daha ne istwyelim.sagliklarindan mutluluklarindan baska. Siz de bu güzel duyguyu tadinca anlayacaksiniz ne demek istediğimi. Saglicakla gelsin oglunu insallah

Haklisin tabi gonul birer tane ister fakat allah ne gonderirse o kabuldur tabi.. ikinci cocugum da erkek olursa neden kiz olmadi diye isyan etmem cunku o benim yavrum parcam...

Aynı sorun bizde de var bizim kız da hiç bensiz kalmadı ama bebişlerimiz biz sağlıklı olalım da 2. gün de kalalım sorun değil sonrasında nasıl olsa 6 ay birlikte olucaz sabah akşam
Kendini kardeşi olduda eve terkedildi gibi mi hisseder diye endişe ediyorum sadece.hayırlısıyla atlatsaydık şu günleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…