2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
A
Aynı üç bilinmeyenli denklemler benim kafamda dolanıyor:)

giyimolog uconn birakalim daginik mi kalsin yaaa amannnnn:) planlamaya da gelmiyo Vakti saati gelince durum ne gösterirse onu yapalim bari.tabi uzak yrden gelmesi gerekn varsa onceden bilmek ister ama dusun dusun nereye kadar:)
Ilk cocuklarimizin da kendini atılmıs hissetmemesi lazim.ben kizimada kendi lohusa tacimdam yaptim.sonra cikolata etiketi bastirdim abla oldum diye 24 adet kadar komusuyoruz kardes gelince sen bunlari dagit diye cunku bebegin hazirliklarini goruyor tabiki.bide kendi bebekliklerinden video foto gosteriyorum.saklamistim birer hatira onlari gostrriyorum arada.
Bide gelinlik gibi bi elbisesi var onun yakasina da keceden bi melek kiz elinde de mavi kalp ustunde abla oldum diye yazi yazdim takicam Allah nasip ederse.bitanede hediye alayim diyorum hastaneye geldiginde yada ilk karsilamsmazda bak kardesin hediye getirmis dicem.

Bugün bebeğim e bakmaya gittik yüzünü göstermio çok merak ediyorum hep sırtı dönük neden acaba

Günaydın kızlar inşallah hepiniz iyisinizdir ağrısız bir gün geçiririsiniz.
ben molfix yenidogan bok bezi :) hediye gelmisti islak mendil komili yenidogan
Ben prima care yenidoğan aldım birde Uni baby yenidoğan ıslak mendil aldım. Deneyip test edeceğiz bakalım

Bugün bebeğim e bakmaya gittik yüzünü göstermio çok merak ediyorum hep sırtı dönük neden acaba
.
Bit arkadaş söylemişti cok mantıklı gelmişti. Bebek Işık'tan felan rahatsız olduğu için dönüyor diye o yüzden olabilir

Gunaydin guzel anneler...
Keske babalar kadar rahat olsaydık diyorum bazen:)cok guzel dusunmussun kizin icin yapacaklari canim.asagi yukari ayni seyleri bende yapacagim ogluma.kresteku arkadaşlarına dagitmasi icin kavonozda sekerler.ikisinin isminin oldugu bir kapi süsü ve hediye olayi daha ne alacagimizi bulamasakta:)insallah hayirlisiyla atlatiriz

Kendini kardeşi olduda eve terkedildi gibi mi hisseder diye endişe ediyorum sadece.hayırlısıyla atlatsaydık şu günleri.
Bunu ben de düşündüm de bizim ki babasıyla kalacak evde dayısı belki babaannesi de olursa belki kalabalıkta hissetmez sonuçta 2 gün sonrasında telafi ederiz Allahım bize daha uzun ayrılık vermesin inşallah
Doktorlar diyor ya fayda zarar ilişkisi diye onun gibi düşünmek lazım hastaneye tabii ki gelecek de kalması iyi değil bana göre kendim bile 2. gün kalmak istemiyorum ama yine de doktor kontrolünde olmak daha iyi tabii

bugün ebebekte medisana'nın ürünleri indirimde ateş ölçer alan var mı medisana nın kimden kızlar

Ben ne yazık ki atlatamadığım için antibiyotik verdi doktorum 10 günlük.anca kendime geldim.onun dışında bol meyve ve papatya çayı içtim.
İyi ki de yazmışsın ben ilaç vermez mi acaba diye düşünüyordum öğleden sonra gidiyim o zaman gece tıkanıp uyandım nefes almam sıklaştı ssanki nefes alıyorum da ciğerlerim açılmıyor gibi hissettim şimdi daha iyiyim ama geceleri çıkıyor hastalıklar 4. günümdeyim sesim gidiyor konuştukça

prima premium care bebek bezi ve sebamed ıslak bebek havlusu. aslında kuru pamuklar da aldım poposu için suyla pamuk mu kullansam kararsızım
ben ilk zamanlarda ve hastanede su ve pamuk daha sonra prima premium care ve prima beyaz poşetli ıslak mendil sanırım o da premium care hatırlayamadım biran:)

ayyy kardeşim doğduğunda yaklaşık 30 yıl önce:)) annemler eve getirdiklerinde kocaman bir paketle gelmişlerdi... eve şekerler almışlardı.. bak kardeşin sana neler getirdi diye bana vermişlerdi çok mutlu olmuştum:)))

Selam Herkese;

Bende alışveriş kısmının bir çoğunu şükür hallettim.Yıkama ütüleme kaldı.Şampuan ve pişik kreminde kararsız kaldım almadım.Önereceğiniz şampuan ve pişik kremi var mı?

Kızlar hastane çıkışı setleri varya siz onlardan kaç tane alacaksınız ? Ben bi set aldım içinde bir tulum , bir atlı üstlü tulum , zıbın yine alta pijama , 2 eldiven birde battaniyesi var .

Ilk oglumda sebamed kullandim en azindan ilk 1 sene memnundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…