- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #31.481
şampuan ya sebamed ya mustela konak oluşumu karşıtı alacağım canım pişik kremini ise desitin mavi yada mor alacağımSelam Herkese;
Bende alışveriş kısmının bir çoğunu şükür hallettim.Yıkama ütüleme kaldı.Şampuan ve pişik kreminde kararsız kaldım almadım.Önereceğiniz şampuan ve pişik kremi var mı?
Günaydın:) ne güzel bak yaşayan birinin anısı:) insallah kızımda mutlu olur.simdiden kızım en ufak bisi alindiginda kimin aldigini ne zman alindigini hatirliyor.Guzel bir añı olurayyy kardeşim doğduğunda yaklaşık 30 yıl önce:)) annemler eve getirdiklerinde kocaman bir paketle gelmişlerdi... eve şekerler almışlardı.. bak kardeşin sana neler getirdi diye bana vermişlerdi çok mutlu olmuştum:)))
evet ben de o an bebek haliyle nasıl aldı acaba diye düşünmüştüm ama suan bile hatırlıyorum kardeşim bana hediye getirdi diye çok mutlu olduğumu:))Günaydın:) ne güzel bak yaşayan birinin anısı:) insallah kızımda mutlu olur.simdiden kızım en ufak bisi alindiginda kimin aldigini ne zman alindigini hatirliyor.Guzel bir añı olur
Canim ben yasamadim ama mart annelrini de okuykrum orada da kasıntıdan birkac rahatsizlik geciren vardi kimisi önemli kimisi onemsiz cikti.cuma günuñe az kalmis mutlaka doktoruna goster sor.Birşey soracağım sizde de oldu mu? Benim göğüs altlarım pişik gibi oldu malesef. Nedeni zeytinyağdır demiştim, çok çook kaşınıyordu , o kısma dikkat ettim bir dahaki seferlerde yağ sürerken vs...Ama kızlar kaşımtı göbeğime, göbek altıma,boynuma, ellerimin üzerine, ayağımın üzerine, bacaklarıma, kollarıma da yayıldı. Kaşırsam da orası pütür pütür kıpkırmızı kabarıyor. Kafayı yiyeceğim. İşim olduğunda çok aklıma gelmiyor gibi. Psikolojik mi acaba. Dr. Kontrolüm cuma. Siz yaşadınız mı böyle bir şey?
Canım bende çok fena kaşınıyorum.Özellikle akşamları karnım , kollarım ve baldırlarım çok ciddi olarak kaşınıyor. Pişik gibi bişey olmadı ama. Kaşıcıkça kızarıyor tabi. Yağ sürüyorum krem sürüyorum fayda etmedi. Dr 'a gittim cmt günü . Kan testi yaptı hem karaciğer enzimlerime hemde safra tuzlarıma baktı. Hiç bişey çıkmadı.Birşey soracağım sizde de oldu mu? Benim göğüs altlarım pişik gibi oldu malesef. Nedeni zeytinyağdır demiştim, çok çook kaşınıyordu , o kısma dikkat ettim bir dahaki seferlerde yağ sürerken vs...Ama kızlar kaşımtı göbeğime, göbek altıma,boynuma, ellerimin üzerine, ayağımın üzerine, bacaklarıma, kollarıma da yayıldı. Kaşırsam da orası pütür pütür kıpkırmızı kabarıyor. Kafayı yiyeceğim. İşim olduğunda çok aklıma gelmiyor gibi. Psikolojik mi acaba. Dr. Kontrolüm cuma. Siz yaşadınız mı böyle bir şey?
Canım bende çok fena kaşınıyorum.Özellikle akşamları karnım , kollarım ve baldırlarım çok ciddi olarak kaşınıyor. Pişik gibi bişey olmadı ama. Kaşıcıkça kızarıyor tabi. Yağ sürüyorum krem sürüyorum fayda etmedi. Dr 'a gittim cmt günü . Kan testi yaptı hem karaciğer enzimlerime hemde safra tuzlarıma baktı. Hiç bişey çıkmadı.Birşey soracağım sizde de oldu mu? Benim göğüs altlarım pişik gibi oldu malesef. Nedeni zeytinyağdır demiştim, çok çook kaşınıyordu , o kısma dikkat ettim bir dahaki seferlerde yağ sürerken vs...Ama kızlar kaşımtı göbeğime, göbek altıma,boynuma, ellerimin üzerine, ayağımın üzerine, bacaklarıma, kollarıma da yayıldı. Kaşırsam da orası pütür pütür kıpkırmızı kabarıyor. Kafayı yiyeceğim. İşim olduğunda çok aklıma gelmiyor gibi. Psikolojik mi acaba. Dr. Kontrolüm cuma. Siz yaşadınız mı böyle bir şey?
Canim ondan demistim zaten.onemsiz cıkan da cok oldu dermtlojik bisi bide karacigerle ilgili oluyormus.bak arkadasada test yapilmis bisi cikmamis.sende gittiginde test yaparlar bakarlar endiselenme.babypooh cancangunes teşekkürler kızlar. Yapmamam gereken birşeyi yapıp internetten baktım erken doğumdan bebeğin ani ölümüne kadar herşey yazıyor. Ben hemen Dr.u arayayım en iyisi.
bende indirimdeyken alayım diyorumBenim de ihtiyacım var ateş ölçere kızımda basit bir şey almıştım hala ölçtürmek istemiyor
Kızlar hastane çıkışı setleri varya siz onlardan kaç tane alacaksınız ? Ben bi set aldım içinde bir tulum , bir atlı üstlü tulum , zıbın yine alta pijama , 2 eldiven birde battaniyesi var .
Canım bende çok fena kaşınıyorum.Özellikle akşamları karnım , kollarım ve baldırlarım çok ciddi olarak kaşınıyor. Pişik gibi bişey olmadı ama. Kaşıcıkça kızarıyor tabi. Yağ sürüyorum krem sürüyorum fayda etmedi. Dr 'a gittim cmt günü . Kan testi yaptı hem karaciğer enzimlerime hemde safra tuzlarıma baktı. Hiç bişey çıkmadı.
ayyyy süper hayırlısı artık bundan sonra canım maşşlah kilosu da süper haftaya da bizim 32 hafta raporumuz var bakalım nasıl oğluşumMerhaba tatlı annişler ve minikolaaaaarrrr
32+0 olduk biz ve çalışabilir raporumu aldım. 15 Mart'a kadar bir aksilik olmazsa çalışmaya devamOğluş 2200 gr olmuş. Doktorumuz şapka nurmarası büyük olacak dedi yani koca kafalı küçük bir adam geliyor
Nst ye girdim kasılmalarım çıktı ufak ufak. Zaten cumartesi gününden beri hissediyordum. Doktorum eğer çok sık olur ve seni iyice rahatsız ederse gel hemen 1-2 gece yatıralım bebek için ciğer geliştirici sana da sancı önleyici yapalım dedi. İnşallah artmaz. Biz endişelendik eşimle hemen çıkar çıkmaz civile girdim mamasını, bezini birkaç ufak tefek eksiğini de aldım çıktım. Hastane çantasını eksiksiz yapmam lazım artık. Bu arada bebiş dönmüş kafası aşağıdaydı. Kafa ölçümü yaparken vajinamın hemen üstünden ölçtü. Bilek ağrılarımı sordum. Tuzu azalt, yiyeceklerinin kalorilerini kontrol et abartma dedi. Eğer iyice dayanılmayacak kadar kötü olursan fizik tedaviye yönlendiririm dedi.
Eşimde çok tedirgin oldu bundan sonra yürümek dışında ayakta durmak yok dedi. Ama bir sürü yapılacak şey var dinlenerek yaparım artık. Bu arada son anda oğluş yüzünü gösterdi yanakları kocaman olmuş, toparlak bir burnu vardı ama sonra yine kafayı gömdüFotosunu çekemedi doktorumuz ama olsun biz gördük oğluşu
Bizden bugünlük haberler böyleeeee
Merhaba tatlı annişler ve minikolaaaaarrrr
32+0 olduk biz ve çalışabilir raporumu aldım. 15 Mart'a kadar bir aksilik olmazsa çalışmaya devamOğluş 2200 gr olmuş. Doktorumuz şapka nurmarası büyük olacak dedi yani koca kafalı küçük bir adam geliyor
Nst ye girdim kasılmalarım çıktı ufak ufak. Zaten cumartesi gününden beri hissediyordum. Doktorum eğer çok sık olur ve seni iyice rahatsız ederse gel hemen 1-2 gece yatıralım bebek için ciğer geliştirici sana da sancı önleyici yapalım dedi. İnşallah artmaz. Biz endişelendik eşimle hemen çıkar çıkmaz civile girdim mamasını, bezini birkaç ufak tefek eksiğini de aldım çıktım. Hastane çantasını eksiksiz yapmam lazım artık. Bu arada bebiş dönmüş kafası aşağıdaydı. Kafa ölçümü yaparken vajinamın hemen üstünden ölçtü. Bilek ağrılarımı sordum. Tuzu azalt, yiyeceklerinin kalorilerini kontrol et abartma dedi. Eğer iyice dayanılmayacak kadar kötü olursan fizik tedaviye yönlendiririm dedi.
Eşimde çok tedirgin oldu bundan sonra yürümek dışında ayakta durmak yok dedi. Ama bir sürü yapılacak şey var dinlenerek yaparım artık. Bu arada son anda oğluş yüzünü gösterdi yanakları kocaman olmuş, toparlak bir burnu vardı ama sonra yine kafayı gömdüFotosunu çekemedi doktorumuz ama olsun biz gördük oğluşu
Maşallah :) Hayırlısıyla vaktinde gelsin inşallah. Kasılmaları nasıl hissediyorsun. Nasıl bir his daha doğrusu.Merhaba tatlı annişler ve minikolaaaaarrrr
ayyyy süper hayırlısı artık bundan sonra canım maşşlah kilosu da süper haftaya da bizim 32 hafta raporumuz var bakalım nasıl oğluşum
maşallah kocaman adam olmuş. sende hiç yorma dikkat et kendine bundan sonra .Acil durum çantan hazırsa tamamdır.
Maşallah :) Hayırlısıyla vaktinde gelsin inşallah. Kasılmaları nasıl hissediyorsun. Nasıl bir his daha doğrusu.
Sancilar kac araliginda cikti acabaKasılmalar böyle sanki karnımın üst kısmını birisi sıkıp bırakıyormuş gibi oluyor, nefesini tutmuşsun gibi falan oluyor.
İnşallah iyidir senin miniğinde
Valla daha çantam hazır değil ama hazırlayacağım artık mecburen ne olur ne olmaz.
karacigerle ilgiliCanım bende çok fena kaşınıyorum.Özellikle akşamları karnım , kollarım ve baldırlarım çok ciddi olarak kaşınıyor. Pişik gibi bişey olmadı ama. Kaşıcıkça kızarıyor tabi. Yağ sürüyorum krem sürüyorum fayda etmedi. Dr 'a gittim cmt günü . Kan testi yaptı hem karaciğer enzimlerime hemde safra tuzlarıma baktı. Hiç bişey çıkmadı.
Canım valla kaşınıyorum ama ne karaciğerde ne safra kesesinde bişey yok. Hamilelikte 30 haftadan sonra olabiliyormuş. Bide kilo alımınada bağlı olabilir.karacigerle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?