2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Yakışıklı oğluşuna maşallah canım.. ayy yanakalarını yesinler onunnnnn .. Çok sevindim güsel haberlerinize...

benim ki daha baş aşağı dönmemişti hatta tam ters duruyor bakalım doktor %97 si döner dedi ama dönmezse kendini sezeryana hazırla dedi.. bende hayırlısı dedimm sağsalim kavuşalımda gerisi yalan :)

oy masallahhh, ne guzelll
az kaldı artık :)

Maşallah bebisine canım inşallah zamanında gelir minik.. benim de uç dort gun önce kasilmam vardı sanırım. Böyle titresim gibi oluyordu sıkıp birakiyorlardi sanki .kasılma öyle bisey mi acaba. Pazartesi kontrolüm vardi dojtira söyledim nst ye gir dedi.bende sancı falan olmayınca girmek istemedim. Sanırım girmem lazimdi. Ama iki gundur olmuyor sükûr

maşallah canım oğluşuna yüzünü de sonunda gösterdi he çikolata yemişmiydin gitmeden :) kendini çok yormadan yavaş yavaş yaparsın canım işlerini bende az biraz yürüyeyim hemen soluk soluğa kalıyorum.. bu arada benim kızıma da koca kafalı demişti doktor :)

selam kızlar.. bende bayadır yazmamışım dışarıdan gizli gizli takip ettik sizi oğluşumla haftasonu loğusa geceliklerimi aldım kokoş kokoş ekru dantelli sabahlıklı ve bi tanede mavi 2li takım. bunlar uzun kollu aldım evde olacağım için. Emzirme sütyeni aldım. atlet de alacağım oda kullanışlı diyolar.hastane için ucuz bir gecelik ve normal pijama takımı alacağım hatta sabahlıklı bakayım diyorum. Gecelik doğumda rahat oluyormuş kontroller olduğu için. doğumdan çıkınca pijama giyeceğim. onu da kısa kollu mu alsam ki hastane sıcak olur illaki
bide oğluşumun mevlüt takımını aldık onlarda ceketli mini bir damatlık gibi maşallah inşallah o günleride görürüz .mevlüt için lokum kutusu da aldım içine kuş lokumu badem şekeri ve bonibon koymak istiyorum. doğumdan sonra alıcam taze taze olsun. çantamıda alamadım daha arkadaşlarım sırt çantası al diyolar kararsız kaldım bide mavi ve beyaz çiçeklerden oluşan lohusa terliği ve tacı istiyorum. eksiğim az kaldı diyorum ama baya varmış sanırım

Sancilar kac araliginda cikti acaba

Daha önce hep 0-20 arasıydı bu sefer 20 ve çk az üzeri çıktı ama düzensiz.

tamamlamak lazım galiba çantayı her an bişi olabilir. bebişler süpriz yapabilir.

Aynen artık hazır olmak lazım.

Sezaryen ya da normal hiç farketmez valla dediğin gibi sağ salim kucağımıza alalım da gerisi boş.

Evet kasılma öyle birşey. Magnezyum ve kalsiyum içiyormusun? Ben içiyordum onları da aksatma dedi bana.

Eveeeet yediiiiimmm :))) Bu sefer çikolata işe yaradı :) Öyle artık herşeyi yavaş yavaş yapmamız lazım.

Evet canım günde iki tane iciyorum magnezyumu . Kalsiyum da iciyorum ise yarar umarım

Kızlar Dr. Dermotolojiye Yönlendirdi . Yarın gideceğim bakalım. İnşallah önemli birşey çıkmaz

içini ferah tut canım benim hamileliğin ilk aylarında vardı kaşıntı doktorum çamaşır deterjanından bile kaynaklanabileceğini hiç alerjisi olmayan insanların bile herşeye karşı hasas olduklarını söylemişti .... sende gönlünü ferah tut önemli bişey çıkmaz Allah ın izniyle.. güsel haberlerini bekliyoruz.

Güle güle kullanın cicilerinizi... :))) Doğum öncesi kontrollerde falan hastane kıyafeti oluyo sürekli üzerinizde çıkınca da yine gecelik tarzı olanlar daha rahat oluyo. Pijamaları hiç kullanamamıştım ben hastanede. Bir de alt çamaşır olarak hamile çamaşırı ya da çok büyük beden alt çamaşır almanızı tavsiye ederim. Ben cicili bicili şeyler aldığım için bu konuda zorda kalmıştım.

Ben de bebiş için kokulu taş yapmaya niyetlendim, internetten baya videoları falan izledim kolay gibi görülüyo. Hiç yapan ve başarılı olan var mı aranızda? Özellikle mini vosvoslara bayıldım, mini asetat kutulara konulunca da harika oluyolar:

Bak kardeşin hediye getirmiş doğru bir uygulama değil diyor uzmanlar canım.onun yerine abla olman dolayısiyle babanla sana bu hediyeyi aldık demek daha doğruymuş.bende alıcam hediye.güzel bir kıyafet düşünüyorum.kızına hazırladığın taç ve yakasına takacağın şeyin resmini paylaşır mısın

tavsiyelerini dikkate alacağım canım sağol. ben 5 aylıkken falan 4 tane hamile çamaşırı aldım hatta kullanıyorum şimdiden. kendi göbeğim olduğu için normal çamaşırlarım aşağı düşüyordu ve rahatsız ediyordu beni. iş yerinden arkadaşımda kokulu taş yapacak. puantiyeli üzeri şeffaf olan kutulardan aldık. 20 tanesi 10 lira mı neydi. içine taşları ve etrafına saman koyacak. bende hastane ve eve gelen bir kısım misafir için kral tacı kolonya şişesinden 50 tane yaptıracağım fiyat araştırıyorum maliyeti az olacak şekilde. bakalım aklımda kalmaz inşallah

Ben boş yere 3-4 gün bekleyip hastalığı dahada şiddetlendirdim.bekleme hiç git bencede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…