2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Geçmiş olsun canım. Bol limonlu ıhlamur içsen yumuşatır biraz. Ben grip olduğumda günde 3 büyük fincan içiyordum boğazıma iyi geliyordu. Bir de bal,limon, karabiber karışımı sabah akşam 1 tatlı kaşığı içebilirsin.

Mavi olanını aldım ben. Morla bir farkı varmı bilmiyorum üzerinde farklı yazan birşey görmedim mavi aldım :)
canım biri pişik olduktan sonra hemen gideriyor diğeri ise pişik olmadan önlem alıyormuş ama hangisi neydi onu karıştırıyorum ben de:)) sanırım mavi olan günlük kullanımdı diğeri pişik olduktan sonraydı:)))

çinko oksit miktarı ile pişik iyileştirme etkisi arasındaki ilişki sanıyorum ki en çok Desitin pişik kreminde net olarak karşıma çıktı. Desitin Amerikan üretimi bir pişik kremi, mavi ve mor renkli 2 farklı paketi mevcut. Paketleri birbirinden ayıran ise içerdikleri çinko oksit miktarı. Mavi renkli olanın adı Desitin Relief, %13 oranında çinko oksit içeriyor. Pişik oluşumundan önce kullanılarak bebek cildini rahatlatıyor ve bebek cildinde bariyer etkisi gösteriyor. Mor renkli olan ise Desitin Original ismiyle yer alıyor ve %40 oranın çinko oksit içeriyor. Bu krem özellikle iyileştirici etkiye sahip ve pişik olan bölgeye uygulandığında hızlı bir şekilde etki göstererek cilti yumuşatıyor. Yine mavi renkli Desitin gibi mor renkli Desitin de cildi nemlendiren ve canlılığını geri kazanmasını sağlayan özelliklere sahiptir. Yalnız Bepanthol'un aksine Desitin içeriğinde parfüm bulunuyor. Bu sanıyorum kreme güzel bir koku katıyor ancak bundan rahatsızlık duyanlar da olabilir. Parfüm dışında Desitin'in formulünde beyaz vazelin, beyaz balmumu ve vitamin E gibi içerikler bulunuyor. yazıyor:)

Merhaba guzel anneler. 3 gun raporluyum. Cok kotu bel agrim oldu. Yurumekte, yataktan kalkmakta bile zorlaniyorum. Kan,idrar,nst hepsi iyi sukur. Bebekte de sorun yok cok sukur. Kalsiyum icmemistim uzun sure sanirim ondan olmus. Hamileligin son zamanlarinda normalmis artik agrilar. Ama dayanilmayacak gibi bu bir gun kalsiyum, bir gun magnezyum kullancam artik. Insallah gecer

Günaydın sabah sabah iyi güldürdün beni canım doktor kıvanç tatlıtug olursa tabii acı hissetmesini

Mavi olanını aldım ben. Morla bir farkı varmı bilmiyorum üzerinde farklı yazan birşey görmedim mavi aldım :)
Mavi pişik önleyici mor pişik olduğu zaman kullanılıyormuş dün okudum bende ama içinde parfüm varmış o yüzden almaktan vazgeçtim bepanthol alacam birde sudocrem

Günaydın sabah sabah iyi güldürdün beni canım doktor kıvanç tatlıtug olursa tabii acı hissetmesini

Dimi ya

Mavi pişik önleyici mor pişik olduğu zaman kullanılıyormuş dün okudum bende ama içinde parfüm varmış o yüzden almaktan vazgeçtim bepanthol alacam birde sudocrem

Valla ben dikkat etmedim parfüm olayına. İş yerimdeki bütün annişler desitin al dedi bana bende gittim aldım

Dimi ya

Valla ben dikkat etmedim parfüm olayına. İş yerimdeki bütün annişler desitin al dedi bana bende gittim aldım
Banada dediler dün nette araştırdım orda iki sayfada okudum birde kremleri her aldığınızda içeriğine bakın değişebiliyor pranbensiz diye aldığınız krem diğer aldığınızda paraben yada başka şeyler içerebilir deniyor

günaydın canım pişik kremi desitin ve sudocream aldım bezini prima premium care en küçük paketini aldım bakalım herhangi bir sorunla karşılaşmazsam büyüğünü alırım dedim.. şampuan sebamed aldım vücut losyonu bende almadım henüz evde bebe yağı var ama losyon konusunda bi bilgim yok

Ya ben herşeyin mutlaka içeriğine bakıyorum kendimde bile parabenli şeyleri kullanmıyorum ama desitinde hiç bakmadım valla. Burda 3 tane arkadaş var bebişleri olan onlar desitin süper onu al diyince gittim aldım :))

Geçmiş olsun canım en yakın zamanda toparlarsın inşallah kalsiyum çok önemli süt peynir yoğurt yemeye özen göster çünkü ilaçla alınan kalsiyumu vücut tam verimli kullanamıyormuş doğal yollarla da almaya çalış biraz.

Mavi desitinde parfüm ve paraben yokmuuuuuşşş :)) morda paraben ve parfüm var

Krem süpermiş bir sürüşte pişik falan kalmıyormuş şimdilik almam ama ilerde baş edemediğim bir durum olursa alır kullanırım bende şaşırdım okuyunca kremin içeriği nasıl değişir ama oluyormuş

ya bende hiç dikkat etmedim alırken açıkçası ve mavi olanı aldım .. mor da extra yazıyordu extra bi durum olursa bunu alırım gibi saçma bi teori ile maviyi seçtimmm :) sevindim şimdi

Mor pişik olunca kullanılıyormuş mavi pişik önleyici olarak :))

Ben ikisinde de var diye okudum aman yaaa neye inanacaz şaşırdım hala birde o kadar değişik şekilde yazıyorlar ki içeriği okusakta anlarmayız bilemiyorun

Yok ben içeriklerine baktım morda var mavi de yok. Zaten bize mavi olan lazım pişik önleyici. Pişik olursa başka birşey kullanırız.

Yeni doğan için 1paket al bence durumuna göre ihtiyac olursa bi paket daha alırsın. Sudocrem cok iyi her derde deva bi krem onu da öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…