- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #32.081
Geçmiş olsun canım. Bol limonlu ıhlamur içsen yumuşatır biraz. Ben grip olduğumda günde 3 büyük fincan içiyordum boğazıma iyi geliyordu. Bir de bal,limon, karabiber karışımı sabah akşam 1 tatlı kaşığı içebilirsin.günaydın anneler,
her geçen gün işe gelmek daha da zorlaşıyor. oğlum aşağı dooğru baskı yapıyor makatıma kadar. gece ağrıdan uyuyamıyorum.
birde grip oldum boğazlarım şişti doğal ne yapsam iyi gelir acaba bilen varmı.
Mavi olanını aldım ben. Morla bir farkı varmı bilmiyorum üzerinde farklı yazan birşey görmedim mavi aldım :)canım desitin mavi mi mor mu aldın
Pişik kremi değilde pişik önleyici krem almaya dikkat et hangi marka olursa olsun.canım desitin mavi mi mor mu aldın
canım biri pişik olduktan sonra hemen gideriyor diğeri ise pişik olmadan önlem alıyormuş ama hangisi neydi onu karıştırıyorum ben de:)) sanırım mavi olan günlük kullanımdı diğeri pişik olduktan sonraydı:)))Mavi olanını aldım ben. Morla bir farkı varmı bilmiyorum üzerinde farklı yazan birşey görmedim mavi aldım :)
çinko oksit miktarı ile pişik iyileştirme etkisi arasındaki ilişki sanıyorum ki en çok Desitin pişik kreminde net olarak karşıma çıktı. Desitin Amerikan üretimi bir pişik kremi, mavi ve mor renkli 2 farklı paketi mevcut. Paketleri birbirinden ayıran ise içerdikleri çinko oksit miktarı. Mavi renkli olanın adı Desitin Relief, %13 oranında çinko oksit içeriyor. Pişik oluşumundan önce kullanılarak bebek cildini rahatlatıyor ve bebek cildinde bariyer etkisi gösteriyor. Mor renkli olan ise Desitin Original ismiyle yer alıyor ve %40 oranın çinko oksit içeriyor. Bu krem özellikle iyileştirici etkiye sahip ve pişik olan bölgeye uygulandığında hızlı bir şekilde etki göstererek cilti yumuşatıyor. Yine mavi renkli Desitin gibi mor renkli Desitin de cildi nemlendiren ve canlılığını geri kazanmasını sağlayan özelliklere sahiptir. Yalnız Bepanthol'un aksine Desitin içeriğinde parfüm bulunuyor. Bu sanıyorum kreme güzel bir koku katıyor ancak bundan rahatsızlık duyanlar da olabilir. Parfüm dışında Desitin'in formulünde beyaz vazelin, beyaz balmumu ve vitamin E gibi içerikler bulunuyor. yazıyor:)canım biri pişik olduktan sonra hemen gideriyor diğeri ise pişik olmadan önlem alıyormuş ama hangisi neydi onu karıştırıyorum ben de:)) sanırım mavi olan günlük kullanımdı diğeri pişik olduktan sonraydı:)))
Günaydın sabah sabah iyi güldürdün beni canım doktor kıvanç tatlıtug olursa tabii acı hissetmesiniGünaydın annişler ve kuzucukları
Rüyamda yine oğluşumu gördümSezaryen yapılıyordu. Kesildiğimi hissediyordum ama acı yoktu. Rüyanın en bomba yeri doktorum olan kişiydi. Doktorum Kıvanç Tatlıtuğ'du Oğlumu hemen çarşaf gibi birşeye sarıp yanıma verdiler Kıvançcığıma şöyle cillop gibi belirsiz bir estetik dikiş at karnıma diyordum bir de
Mavi pişik önleyici mor pişik olduğu zaman kullanılıyormuş dün okudum bende ama içinde parfüm varmış o yüzden almaktan vazgeçtim bepanthol alacam birde sudocremMavi olanını aldım ben. Morla bir farkı varmı bilmiyorum üzerinde farklı yazan birşey görmedim mavi aldım :)
Günaydın sabah sabah iyi güldürdün beni canım doktor kıvanç tatlıtug olursa tabii acı hissetmesini
Mavi pişik önleyici mor pişik olduğu zaman kullanılıyormuş dün okudum bende ama içinde parfüm varmış o yüzden almaktan vazgeçtim bepanthol alacam birde sudocrem
Banada dediler dün nette araştırdım orda iki sayfada okudum birde kremleri her aldığınızda içeriğine bakın değişebiliyor pranbensiz diye aldığınız krem diğer aldığınızda paraben yada başka şeyler içerebilir deniyorDimi ya
Valla ben dikkat etmedim parfüm olayına. İş yerimdeki bütün annişler desitin al dedi bana bende gittim aldım
günaydın kızlar.. bugün son alışverişlerimi tamamlayacağım inş.. size birkaç sorum var..
şampuan-vücut losyonu ve pişik kremini hangi marka aldınız, vücut losyonu mu bebe yağı mı almalıyız
bebek bezini prima premium care mi yoksa yeşil prima mı almalıyım ve yenidoğan için olanı kaçlı paket almalıyız
Banada dediler dün nette araştırdım orda iki sayfada okudum birde kremleri her aldığınızda içeriğine bakın değişebiliyor pranbensiz diye aldığınız krem diğer aldığınızda paraben yada başka şeyler içerebilir deniyor
Merhaba guzel anneler. 3 gun raporluyum. Cok kotu bel agrim oldu. Yurumekte, yataktan kalkmakta bile zorlaniyorum. Kan,idrar,nst hepsi iyi sukur. Bebekte de sorun yok cok sukur. Kalsiyum icmemistim uzun sure sanirim ondan olmus. Hamileligin son zamanlarinda normalmis artik agrilar. Ama dayanilmayacak gibi bubir gun kalsiyum, bir gun magnezyum kullancam artik. Insallah gecer
Mavi desitinde parfüm ve paraben yokmuuuuuşşş :)) morda paraben ve parfüm varBanada dediler dün nette araştırdım orda iki sayfada okudum birde kremleri her aldığınızda içeriğine bakın değişebiliyor pranbensiz diye aldığınız krem diğer aldığınızda paraben yada başka şeyler içerebilir deniyor
Krem süpermiş bir sürüşte pişik falan kalmıyormuş şimdilik almam ama ilerde baş edemediğim bir durum olursa alır kullanırım bende şaşırdım okuyunca kremin içeriği nasıl değişir ama oluyormuşYa ben herşeyin mutlaka içeriğine bakıyorum kendimde bile parabenli şeyleri kullanmıyorum ama desitinde hiç bakmadım valla. Burda 3 tane arkadaş var bebişleri olan onlar desitin süper onu al diyince gittim aldım :))
Mavi desitinde parfüm ve paraben yokmuuuuuşşş :)) morda paraben ve parfüm var
Ben ikisinde de var diye okudum aman yaaa neye inanacaz şaşırdım hala birde o kadar değişik şekilde yazıyorlar ki içeriği okusakta anlarmayız bilemiyorunMavi desitinde parfüm ve paraben yokmuuuuuşşş :)) morda paraben ve parfüm var
ya bende hiç dikkat etmedim alırken açıkçası ve mavi olanı aldım .. mor da extra yazıyordu extra bi durum olursa bunu alırım gibi saçma bi teori ile maviyi seçtimmm :) sevindim şimdi
Ben ikisinde de var diye okudum aman yaaa neye inanacaz şaşırdım hala birde o kadar değişik şekilde yazıyorlar ki içeriği okusakta anlarmayız bilemiyorun
Yeni doğan için 1paket al bence durumuna göre ihtiyac olursa bi paket daha alırsın. Sudocrem cok iyi her derde deva bi krem onu da öneririmgünaydın kızlar.. bugün son alışverişlerimi tamamlayacağım inş.. size birkaç sorum var..
şampuan-vücut losyonu ve pişik kremini hangi marka aldınız, vücut losyonu mu bebe yağı mı almalıyız
bebek bezini prima premium care mi yoksa yeşil prima mı almalıyım ve yenidoğan için olanı kaçlı paket almalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?