2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
canım ben de bir ara olmuştu degerlerime baktirmistim demir hapı da kullandığım için çok yükselmiş o yüzden vücudum ete karşı isteksiz davraniyormus hapı bırakınca tekrardan et yiyebildim

diğer çocuk kac haftalıktı doğduğunda canım ?

son haftalarda alışveriş bayağı masraflı olacak biz yavaş yavaş ayda ciktik az az alıp bitirdik ihtiyaçları inşallah çok zorlanmazsiniz

merhabalar acaba bebeğinizin eşyalarını hangi marka deterjanla yıkadınız yada yıkayacaksınız?
uni baby sıvı deterjan aldım ve kullandım canım gayet güzel ve hoş kokulu. yumusaticiya gelince doktorlar ilk 3 ay bebeklerin kıyafetlerine yumuşatıcı önermiyor vardır bir bildikleri. uni baby eczacıbaşı nin gayet güvenilir ve türk mali için rahat kullanabilirsin canim

ben de onu aldim.memnun kaldim.kokusu da hos

Yaaa benim bebişmi zayıf anlamadım 31+0 gittim bir kilo dört yüz on gram dedi doktor kilosu iyi dedi ama bilemedim
Ben çok dengesiz besleniyordum. Sabahı öğlen 12 de falan yapıyordum bide aksam yemeği o kadar . Son 3-4 haftadır daha sık ve az yemeye başladım 3 haftada 700 Gr almıştı canım. Bebeğin çok küçük değil asıl bundan sonra kilo alırlarmış

Kilosunu çok takmıyorum ama zayıf doğar küvezde kalır diye korkun sağlıklı olsunda doğunca kilo alacak nasılsa ben düzgün besleniyorum elimden geldiğince sürümü meyveli eksik etmiyorum bakalım haftaya kontrole gidecem ne diyecek

Aynen canım sağlıklı olsun da çok önemli değil kilosu. sütün çok olur inşaallah çok çabuk toparlar. Bi akrabamizin oğlu 2 kiloya yakın doğdu su an bir yaşında maşallah tosun gibi

Ben suana kadar 14 kilo aldim.. doguma kadar kismet.. cok takinti etmedim bebek de kilo aliyorsa hic dert etme bosver.bir daha hic kilo aliyoruz diye sevinemeyiz
Yok ben hiç dert etmiyorum.ilkinde de 22 kilo aldım 24 kilo verdim.bundada veririm yavaş yavaş
Evet ben bir

Evet bende de hipitriod var ben hamilelikten önce öğrendim bir düşük yaşadım sonrasında çıktı şuan normal seyrediyor bende baya ileri düzeydeydi senin durumun nasıl
Benimde çok fenaydı.ellerimde müthiş bir titreme başlamıştı.uykudan kalp çarpıntısıyla uyanıyordum.sürekli ishal gibiydim.ben önce panikatak depresyon gibi bişey sandım.tahlillerde t4 üm 28 çıkmıştı ki en yüksek 3 falandı galiba normal değerlerde.baya ayrıntılı testler yapıldı bana graves diye bir hastalık varmış bende o bozuyormuş tiroit değerlerini.şuan iyiyim ama ayda bir kan tahlili yaptırıyorum .

Bende o belirtiler hiç olmadı benim antitipo değerim yüksek çıkıyor on beş olması gereken değer yüz üstü çıkıyor t4 baya yükselmiş senin benim en yüksek on birdi benim ki genetikmiş

Yaaa benim bebişmi zayıf anlamadım 31+0 gittim bir kilo dört yüz on gram dedi doktor kilosu iyi dedi ama bilemedim
Kıyas yapma canım.her bünye farklı .benim 2400 çıktı kızım 32+1 de.ultrason kağıdında kilonun yanında +-400 diyor yanılma payına.ilk kızımda hep böyle önden gidiyordu doktor bu gidişle 4 kilo üstü doğar dedi.sonradan kilo artışı azaldı normal haftaya döndü gelişimi ve 3150 gr doğdu 4 kilo doğar denilen bebek.bu da 3-3,5 arası doğar diye tahmin ediyorum.

Sağlıklı gelsin küvezde kalmasın yeter bana iki kilo doğmuş üç kilo doğmuş önemsemiyorum fazla

Bende o belirtiler hiç olmadı benim antitipo değerim yüksek çıkıyor on beş olması gereken değer yüz üstü çıkıyor t4 baya yükselmiş senin benim en yüksek on birdi benim ki genetikmiş
Tiroit insanı tepetaklak eden bişey.doğumdan sonrada ihmal etme tedavini.bizdede ırsi tiroit hastalıkları.babam troit kanseri atlattı annemde haşimato var bendede graves çıktı:)neyse allah dermansız dert vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…