- 15 Şubat 2017
- 640
- 392
- 103
- 31
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #32.061
diğer çocuk kac haftalıktı doğduğunda canım ?
son haftalarda alışveriş bayağı masraflı olacak biz yavaş yavaş ayda ciktik az az alıp bitirdik ihtiyaçları inşallah çok zorlanmazsiniz
maşallah canımcanım 36. haftada dogdu ama kilosu iyi oldugu için şükür bi sıkıntı cıkmatı hatta dogumdan bir hafta önce dr bebegin kilosuna 2.300 demişti küçük falan diye konuşmuştu yanlış hatırlamayısam geri demişti haftasına göre ama ben bir hafta boyunca bir tane muz yeyip gecede 1 litreye yakın süt içiyordum her kalktıgımda oda bir haftada 1 kilo aldırmış 3 kilo dogdu
Ben üç ay bir doktorun eline düştüm Allahım esirgesin daha kötü yaptı hormonları şimdi ki doktorum çok şükür sayesinde düzene girdi herşey doğumdan üç hafta sonra kontrole çağırdı ihmale gelmiyor gerçekten alt üst oluyorsun psikolojini bile etkiliyorTiroit insanı tepetaklak eden bişey.doğumdan sonrada ihmal etme tedavini.bizdede ırsi tiroit hastalıkları.babam troit kanseri atlattı annemde haşimato var bendede graves çıktı:)neyse allah dermansız dert vermesin.
maşallah canım
benim de şükür iyi canim iki usaol canm inşallah buda saglıklı gelir kilo önemli degil. buda kilo olarak bir hafta önden gidiyo senin bebek nasıl
3 haftacık daha beklesinnn kuzuuuAmin insallah,bnm bebek erknden kanala girdi 1cmden az acilma olmus.birde plesantsya gden damarda brz daralma var.yani 3Haftadr bekletti insallah Rabbim brz dha vakit verir hayirlisyla almayi nasip eder
yani 37+0 da by by diyoruz degıl mi iş yerine?37 bitince devlet baba git evine doğur diyor32-37 arası annenin isteğine bağlı çalışıp çalışmamak.
benimde bebiş dogdugunda 3 yasını bitirecek bi kızım var, bir de oglum olacak szn gibi :) Allah izin verirse tabislm iyi günler bende allah nasip ederse nisan annesi olacagım bi tane kızım var 3 yaşında bide oglum alacak allahın izniyle
geçmiş olsun canım. benim bazen olur bu kadar şiddetli olmaz ben ballı süt iciyorum ılık biraz rahatlatiyor . canım hapı icemicem psikolojisiyle içme . bunu içinde rahatlicam ve yapabilirim düşüncesiyle iç gözünü kapa ve bir bardak suyla dik kafana gitsin.Merhaba sevgili anneler.. gecenin bu saatinde yazıyorum ama mahvoldum inanın.. günlerdir midem yanıyor ve zehir gibi su geri basıyor..boğazım yutağım dilim yandı bu asitli su yüzünden bu durum biraz daha böyle devam ederse boğazım eriyecek dilim yara içinde kalacak mahvolacağım.. doktor gaviscon verdi ama içemiyorum öğürtü geliyo ağzıma değdiği anda ilaç.. kızlar bi yardım edin ne yapayım da kurtulayım.. saat gecenin 3ünü geçmiş ben yatıp uyuyamıyorum gözlerimden uyku akıyor ama yatmam imkansız.. sizlerde böyle durumlar var mı nasıl başa çıkıyorsunuz?? Yalvarırım yardım edin
Normalde ben iştahsız ve zayıf bir insanımdır.ama hamileliklerimde başka birine dönüşüyorum.yemek yemek en büyük zevkim oluyor.bende kısıtlamıyorum açıkcası kendimi.veririm yavaş yavaş napıyım.
Bende başlarım sanırım yürüyüşe kırkı çıkan bebeği kimseye bırakıp gidemem
Kizlar 32haftalikta dr.a gden var mi aranizda?bebekleriniz kac kilo cikti
yani 37+0 da by by diyoruz degıl mi iş yerine?
Canım çatır çatır çatladı karnımın altı. Şuan kırmızı lekeler var ama doğumdan sonra baya kötü olacak bence. Gece gündüz lierac çatlak kremi sürdüm. Şuan 4. kutuyu sürüyorum. Yağlar sürdüm. Hepsi hikaye...Çatlayacaksan çatlıyormussun onu anladım . 15 kilo aldım. Belki bu hafta 16 olmuştur. Elevit içiyordum onu bıraktım iştahım kapandı. O beni deli gibi acıktırıyormuş onu anladım.kızlar herkese merhaba,
çatlağı oluşan varmı acaba?
kaç kilo aldınız?
@ ne güzel rüyaymış hayrolsun inşallah gerçektede boyle güzel inşallah. doktorun erkek mi normaldeGünaydın annişler ve kuzucukları
Rüyamda yine oğluşumu gördümSezaryen yapılıyordu. Kesildiğimi hissediyordum ama acı yoktu. Rüyanın en bomba yeri doktorum olan kişiydi. Doktorum Kıvanç Tatlıtuğ'du Oğlumu hemen çarşaf gibi birşeye sarıp yanıma verdiler Kıvançcığıma şöyle cillop gibi belirsiz bir estetik dikiş at karnıma diyordum bir de
cancanguness bende evlevit ve kan ilaçı içiyorum çok yemediğim halde ben 16 kilo aldım su ana kadar doğana kadar kaç olurum bilmiyorum. ilaçları bırakayım diyorum o zman çok halsiz oluyorum ve ağrılarım artıyor.
@ ne güzel rüyaymış hayrolsun inşallah gerçektede boyle güzel inşallah. doktorun erkek mi normalde
günaydın kızlar.. bugün son alışverişlerimi tamamlayacağım inş.. size birkaç sorum var..
şampuan-vücut losyonu ve pişik kremini hangi marka aldınız, vücut losyonu mu bebe yağı mı almalıyız
bebek bezini prima premium care mi yoksa yeşil prima mı almalıyım ve yenidoğan için olanı kaçlı paket almalıyız
canım desitin mavi mi mor mu aldınEvet canım doktorum erkek.
Ben şampuan sebamed aldım mustelayı da tavsiye ediyorlar. Pişik önleyici krem olarak Desitin aldım. Vücut losyonu almadım zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum. Bez olarakta prima premium care aldım 1 paket yenidoğan 54 lüydü sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?