2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Mor pişik olunca kullanılıyormuş mavi pişik önleyici olarak :))

Yok ben içeriklerine baktım morda var mavi de yok. Zaten bize mavi olan lazım pişik önleyici. Pişik olursa başka birşey kullanırız.
Hımmm iyiymiş ama ben bir kez eşimin yanında söyleme gafletinde bulundum hayatta almaz

ben almamıştım pişik kremini iyi oldu bilgileriniz için teşekkür ederim kızlar simarik83 doktorun erkek diye mi kıvanca bağladın acaba :=)

Aynen ben de önce devlet hastanesine gittim.ilaç verdi verdi yolladı.sonra üniversite hastanesine gittim orda biyopsisinden tut ultrasonuna en ayrıntılı kan tahlillerine kadar baktılar ve graves hastalığı dediler.mesela bu hastalık gözleride etkileyebiliyor.o yüzden endokrinin göz bölümüne yönlendirdiler 3 ayda birde onun kontrollerine gidiyorum.şükür bişeyim yok ama takip altında olmam gerekiyor.

sagol canim benim insallah gecer. Rahat hareket edememek cok kotuymus. Benim kadar sut urunleri tuketen yoktur sanirim ama oglusa az geliyor demek ki :) iyi olsunlar da artik mecbur cekecegiz agrilari

Kizlar bem camasir deterjani baby&me aldim

Ben de sampuan, pisik kremi, yag vs kararsizim. Dalin diye duusnuyordum ama kimse ondan almamis sanirim kotu mu yoksa

Bu devlet hastaneleri hep mı böyle bende karda kışta üç ay gidip geldim en son ünv hastanesinde çözüm buldum ilk kez duydum senin rahatsızlığı bende her ay kan veriyorum ama senin ki gibi ciddi değil tabii ki

Ebebekte bugün tüm bebek bakım ürünlerinde %28 indirim varmış.bolca konuşulmuşken pişik kremi falan yazayım dedim.ben bubchen kullandım bütün bakım ürünlerinde ilk kızımda.bir iki sefer hafif pişik atlattı ondada doktorumuz sudokrem yazmıştı çok iyi geldi.

Benimki tiroit bezlerinin fazla çalışmasına sebep olan bir bağışıklık sistemi hastalığı. Bende sahip olana kadar nasıl bir hastalık bilmiyordum.şuan durağan döneminde.şanslıysan %30 civarı tekrar etmez hastalık dedi.bakalım kısmet.

İnşAllah tekrar etmez Rabbim dermansız dert vermesin

Ayyy arkadaşlarimm doktordan geldim.benim oglus da aceleci cikti biraz.rahim uzunlugum 28mm olmus doktor progestan yazdi gunde 3 kere fitil.saliya kadar evde yaticam tekrar gidicem uzarsa iyi uzamazsa ciger gelistirici yapcak.kafa asagiya dönmüs bide 2 hafta önde heryeri 2300 cikti bebis.iyi de basıyo hissediyorum zaten.doktor ilk defa vajinal ultrasonla olctu bakti kisalmis.bol su ic bol yat dedi bakalim insallah 36 ya dayanir:)

Sen altta hissettigini soyluyordun zaten ama bu kadar degil heralde.insallah zamanında gelir yat dinlen ama cocuklada ne kadar dinlencen tabi.

Kizlar bem camasir deterjani baby&me aldim

Ben de sampuan, pisik kremi, yag vs kararsizim. Dalin diye duusnuyordum ama kimse ondan almamis sanirim kotu mu yoksa
Ilk aylarda bitkisel agirlikli bakim urunleri kullanmakta fayda var canim.sebamed mustela bubchen gibi.fiyat olarak en uygun sebamed iclerinde.oglumda onu kullandim şimdide ona devam edicem

Aa alta baskı yapıyor diyordun hissetmişsin demekki.ilki kaçıncı hafta doğmuştu?inşallahbekler 2-3 hafta daha.anneni ya da kayınvalideni çağarsan bari yoksa evde bir çocukla dinlenmen imkansız.

Sen altta hissettigini soyluyordun zaten ama bu kadar degil heralde.insallah zamanında gelir yat dinlen ama cocuklada ne kadar dinlencen tabi.
Evet canim kizima göe daha farkli zaten hissediyordum...kizim Allahtan cok hareketli bi cocuk degil annecim sunu getir bunu al falan diyince yapiyo kendisi kendi esyalarini da falan ulasilbldgi yerlere koyuyorum.yemek temizlik yapmicam bakalim yarin yardimci gelcekti temizlige iptal etcem ister istemez pesindr dolaniyorum cunku.nasipse sonra gelsin dimi.

Aa alta baskı yapıyor diyordun hissetmişsin demekki.ilki kaçıncı hafta doğmuştu?inşallahbekler 2-3 hafta daha.anneni ya da kayınvalideni çağarsan bari yoksa evde bir çocukla dinlenmen imkansız.
Düzenli giderek azaliyor zaten ben icimden oyle dusunuyordum da doktora demiyordum.gecen 2 hafta once 35mm ydi.2 haftada 28mm olmus.bizim haftalarda 30mm normalmis.dinlen yurume yat dedi insallah ilac iyi gelir...

Ilki 37+6 da dogum yapmistim canim.kolay bi dogum olmustu.ama basindan beri bunu hissediyorum icimde garip bi his var anneler hisseder ya.tüm islerimi hallettim zaten.kv gorumce falan daha erken yapma falan dediler ben dinlmedim yaptim hepsini.

Ay canım ya inşallah bekler oğluşun. Benimki de aşağılarda dolanıyor dün akşam 2-3 kere canımı yaktı hatta vajinanın üstünde birşeyler yapıyor. Benim doktorum hiç ölçmedi rahim uzunluğumu falan. Haftaya cumartesi gideceğiz bakalım nolcak? Sen de dinlen ayakta kalıp yorulma dayanır oğluşun inşallah.

babypooh evde uzan ayaklarının altına yastık koy yorma kendini bebişin biraz daha dayanır inş. simarik83 benimde hiç ölçmedi dönmüş ama kanala girmemiş dedi.

İnşAllah erken gelmez oğluşun canım yat dinlen bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…