2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ilki 37+6 da dogum yapmistim canim.kolay bi dogum olmustu.ama basindan beri bunu hissediyorum icimde garip bi his var anneler hisseder ya.tüm islerimi hallettim zaten.kv gorumce falan daha erken yapma falan dediler ben dinlmedim yaptim hepsini.
Kızında aceleciymiş yinede.ben 40 ı doldurunca sezeryan olmuştumki kızım aşağı bile inmemişti daha.iyiki hazırlamışsın eşyalarını bide şimdi onun telaşı olacaktı.bende dün bebeğimin eşyalarının yarısını yıkadım bugünde kurusa ütüsünü yapıcam.2-3 gün sürer bu işler sonra çantayı hazırlıycam içinm rahat eder azcık.

Bende de hep bir korku var neden bilmiyorum sanki erken gelecek bebiş herşey hazır olsun istiyorum telaş yaptım bir haftadır düşünüp çekmek istemiyorum ama içimde hep korku var

Sagolun canlarim.insallah bekler azcik daha:) koca kafali sey nolcak konya kafasi babasi kilikli:) dursun azcik durdugu yerde.
simarik83 canimcim ben her gittigimdr doktora soyledim o da hep ölctu bugune kadarda normal sinirlardaydi 40 sonra 38 sonra 35 mm oldu bu 2 haftada nolduysa 28mm olmus iste.senin dedigin gibi resmen vajinamin ustunde hareketleeini goruyordum bazen elleriymis o.kanalda degil Allahtan.sadece yolu kisalmis biraz.doktor ustten olcuyordu hep ilk defa alttan olctu zaten anladim bisi oldugunu

ben bebisin hazırlıklarını bitirdim sadece çantasını hazırlamak kaldı şimdi de onları hallederim kızlar kac battaniye koydunuz ?
ben bir tane koyayim bir tane de 10 lu hastane çıkışının içinde var diyorum o biraz ince ama. fazladan koyacağım battaniye biraz kalın olsun de mi ?

Bende de hep bir korku var neden bilmiyorum sanki erken gelecek bebiş herşey hazır olsun istiyorum telaş yaptım bir haftadır düşünüp çekmek istemiyorum ama içimde hep korku var
Bende öyle bir korku yok ama eşimde var. Artık hergün kasılmalarım oluyor. Dün akşam "bu gidişle erken gelecek bu oğlan. 36. haftayı görsek bari" dedi.

Haftaya bende söyliyim bakim ölçecekmi.

ben 2 tane 10'lu hastane çıkışı koydum. Onların 2 battaniyesi olacak 1 tane de peluş battaniye koydum.

Ben kizimda da 40 olmaz diye icimden geliylrdu.bunda da oyle hissediyorum garip bi his iste.insan vucdunu tanir ya benim bebisler boyle model:) kizimda da ilk gittim hastaneye nstye soktu 30 40 cikti sanci doktor cok degil bu yaaa demisti.ama ben hissediyorum cok baski var demistim oyle diyince alttan muayne etti benim zorumla.bi bakti hakikaten baya iyi basıyo bu aksam gelir bu dedi ki aciklik 1cm var yok gibiydi.orjinal benim bebisler:)

Benim sancılar 30-40 çıkıyordu genelde daha yüksek çıktığı bile oldu ama düzenli değildi.bebek hiç aşağı inmedi ve hiç açıklığım olmadı bunda zaten sezeryan olcakta olmasa da yine beklerdim 40 ı gibime geliyor:)benimkilerde böyle versiyon:)ama sen dinlen bol bol en azından 34 ü geçsin inşallah.

Gelmez benimki diyorumda burda siz yazdıkça insan panik oluyor ister istemez.kurumayan çamaşırları üfleyerek kurutasım geldi:))biran önce ütülesemde çantamı falan hazırlasam.
üfleme nefesini boşa harcama Sakin olalım evde olanlar yavaşça koltuklarına ya da yataklarına uzansın, çalışanlarda 2 tur atıp hava alsın gelsin. Panik yok

babypooh canım inşallah bi kaç hafta daha dayanır bol bool dinlen ve su iç progestan fitil ben ilk 3 ay kullandım kanamalarım oldu diye o zaten baya bi yorgunluk ve baş dönmesi yapıyor insan yataktan çıkmak istemiyor.

ben de korkuyorum böyle okuyunca bi çok şeyi hazırladım ama daha çantayı hazırlayamadımmm bakalım en kısa zamanda hazırlamam lazım benimde içim rahat etsin

üfleme nefesini boşa harcama Sakin olalım evde olanlar yavaşça koltuklarına ya da yataklarına uzansın, çalışanlarda 2 tur atıp hava alsın gelsin. Panik yok
Aynen öyle yaptım pijama takımı emzirme atleti sütyeni almıştım onlarda geldi ohhh dedim rahatladım emzirme atleti bir tane aldım denedim keşke atlet alsaymışım sade daha rahat geldi bana

Aynen öyle yaptım pijama takımı emzirme atleti sütyeni almıştım onlarda geldi ohhh dedim rahatladım emzirme atleti bir tane aldım denedim keşke atlet alsaymışım sade daha rahat geldi bana
Ben atlet almadım ya sütyen aldım 1 tane. Eğer bedeni uyarsa 1-2 tane daha alcam. Atlettemi sipariş versem bi dahaki sefere acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…