2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kaldı 48 gün eee sezeryanla olursa sekiz hata on gün sil bir ay işte yaaa gelsin kuzum biran önce yaa bir sepet ütü var sizle muhabbet etmekten yapamadım yaaaa
Aman yapılır ütü ya boşver. Ben pazar günü yaptım bayadır biriktiriyordum :)) Biriktirmicem bi daha çok zorlandım.

Kizlar disim agriyor ..33 haftaligiz..biraz yokluyordu ama belki de disetimde agriyor olabilir.hic dis tedavisi olan var mi neye dikkat edeyim.bir de ben zor uyusuyorum

Bence ikisinde de al dene ondan sonra karar ver belki sütyenle daha rahat edersin belli olmaz kişiye göre değişir böyle şeyler

tabii ki kişiye göre farkedebilir ancak zaten normalde de sütyen kullanmaktan hiç hoşlanmıyordum alternatif olarak atletlere bakıyordum ama rahat mıdır nedir çevrem de hiç kullanan biri olmadığı için kararsız kalmıştım şimdi sen olumlu yorum yapınca olabileceğini düşündümmm

Kizlar disim agriyor ..33 haftaligiz..biraz yokluyordu ama belki de disetimde agriyor olabilir.hic dis tedavisi olan var mi neye dikkat edeyim.bir de ben zor uyusuyorum
Benim ilk aylarda diş etlerim şişmiş ve kızarmıştı.tuzlu su ile gargara yaptım bol bol bikaç güne geçti.ilk üç aydan sonra dolgu bile yapıyorlar sanırım.şikayetin artarsa dişçiye bile gidebilirsin.

O zaman olur bende senin gibi çevremde kullanan olmayınca emin olamadım ben denedim rahat geldi bana

iki disin arasi bosalmis gibi geliyordu zaten..tatli yerken de yokladi.simdi biraz soguk yedim.zonk sesi verdi.birkac gun artmazsa bekleyeyim gargara yapip olmazsa disciye artik

Kızlar bugün bir hapşurdum kasığıma öyle bir ağrı girdi ki....Bu ilk haftalarda olan ağrılardan .. Gerilme gibi bi korktum . Şuan hala sızlıyo oralar. Sizde böyle ağrılar oluyor mu ?

canım hamilelikte benimde diş problemim çıktı. çekilmesi gereken bir dişim felaket ağrıyordu. 3. ayımı geçmiştim. antibiyotik kullandım kadnın doğum dr um takibiyle sonra kanal tedavisi. kan sulandırıcı kullandığım için çekemediler maalesef. iki gündür yine ağrıyor. ama şu anda bişey yapamazlar. ilk 3 ve son 3 ay maalesef diş tedavisi yapılmıyor.

Kızlar bugün bir hapşurdum kasığıma öyle bir ağrı girdi ki....Bu ilk haftalarda olan ağrılardan .. Gerilme gibi bi korktum . Şuan hala sızlıyo oralar. Sizde böyle ağrılar oluyor mu ?
bana da öyle oluyodu çok zorlanıyordum. burda bir arkadaşım burun ameliyatı olmuş ona dr u demiş ki. hapşururken dilinizi damağınadeğdir öyle hapşur. oda bana söyledi. gerçekten işe yarıyor canım aklında bulunsun.

Kızlar merhaba genel olarak herkes iyi maşallah okuduğum kadarıyla erken doğun riski olan arkadaşlar bol bol yatsınlar bir kaç hafta daha dayaanır inşallah bebişler. Kızlar ev tipi anakucağı aldınızmı tiny love almayı düşündüm ama çok pahalı geliyor fiyatı birde emzirme sütyenlerinizi normal sütyen atletiniziden büyük mü aldınız?

fitili attim vurdum kafayi uyudum kizi da yanima yatirdim yanima.oh misss.kizlar napmisiniz yahuuu bunlar benden paniksakin olun.benim gibi asagida hisseden vardi onlarda dikkat etsin diye yazdiydim tüh sizi heyecanlandirdim.pembe gozluklerimizi takıp daha gelmiyorsun yavrucum diye herkes bebesiyle konussun bakiiim.bende benik koca kafa ogluma söylüyorum.
Suana kadar hic hazirlik yapmayanlar azcik hizlansin gerisi rahat olunbebislerin napcagi belli olmuyo baksaniza benimki yolu kısaltmis kurnaz bebe olcak demekki. mozak hakikaten progestan kafayi guzel yapiyo galiba uzayda yüruyo gibi oldum

E bebekte indirimdeydi hala devam ediyormu bilmem ben bir beden büyük aldım tam geldi

Merhaba Ben hamileydim 2 kasımda 9.6 mm ödem olduğunu öğrendim, 11 kasımda da kalbinin durduğunu öğrendim. 14 kasımda da alındı. Nedeni ise tesadüfi down send. Ben hamileyken idrar yolu enfk vardı doktor zinnat vermişti geçmemişti. Gebelik sonlanınca idrar yolu enfk ile ilgileneyim dedim. Üreaplazma bakterim pozitif çıktı. İki kez tedavi olmama rağmen üç kez pozitif oldu. Riskli bir bakteri kısırlığa veya tekrarlayan gebelik kayıplarına neden oluyor diye biliyorum. Üçüncü tedavimi görüyorum. 3.5 aydır içtiğim antibiyotikler mantar vajinit yapıyor. Şuan bir dünya ant fitil krem kullanıyorum. İnşallah iyileşirim kendime diyorum ki Allah nasip edecekse senin çocuğun olacak, nasip etmeyecekse de olmayacak. Süreçte bu kadar yıpratma kendini diyorum kendime. Ama bunu deyince de korkuyorum. Umut etmek en güzeli. Ama bu süreçte yıpratıyor. Sizde de ya Allah bana hiç bebek nasip etmeyecek mi diye bir korku endişe oluyor mu? Böyle sıkıntılar yaşayıp böyle düşüncelerle boğulup sağlıklı bebişleri olan var mı? İnşallah vardır inşallah ben de hayırlısıyla tez zamanda sağlıklı bebişlerimiz sağlıklı huzurlu yuvamız olur. Amin cümlemizin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…