2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Prima premium care aldım 1 ve 2 numarasını. Tecrübeli bi arkadaşım ikisinin 2 ay rahat idare edebileceğini söyledi.Ikiside 100 kusur adet.
Psişik kremi şampuan vs uni baby aldım.

İyi akşamlar kızlar :) 31+2 günlük olduk son 61 günümüz kaldı.2 gün önce kontrolüm vardı oğlum 44 cm 1950 gr olmuş ters bi şekilde duruyodu kafası aşağıdaydı.gömüldüğü için yüzünü net göremesek de çenesinde gamzesi vardı sanırım bana benziyo.bundan sonra 2 haftada bi görüncem doktora ve bi sonraki kontrolde nstye de giricem.hazırlıklarımızda bitmek üzere duvar kağıdı değişti oda takımı geldi halısı ve perdesini de en kısa zamanda alıcaz inşallah.kıyafetlerimizde hazır yıkayıp ütülenmeyi bekliyolar.onları da yıkayıp ütüledikten sonra artık çantamk hazırlayıp beklemeye geçicem :)

simarik83 belki oğlun benzer Kıvanç'a
Ben şampuan ve diğer ürünleri sebamed aldım ablam hep onları kullandı hiç sıkıntı yaşamamış

Maaşallah canım bayadır gözükmüyodun iyi haberlerle geldin.. Az kaldı artık geri sayım vakti

Normal bedenden 1yada 2beden büyük almak gerekiyo canım sütle doldugu için sıkıyor yoksa

Gelmez benimki diyorumda burda siz yazdıkça insan panik oluyor ister istemez.kurumayan çamaşırları üfleyerek kurutasım geldi:))biran önce ütülesemde çantamı falan hazırlasam.
Bende bu hafta Yıkadım kıyafetlerini miniğin.. Bugünde ütüledim bikaç parça kaşdı kendine eksik okdr

ben 2 tane 10'lu hastane çıkışı koydum. Onların 2 battaniyesi olacak 1 tane de peluş battaniye koydum.
bugun bebisimin çantasını hazırladım . kendiminkini ne zaman hazırladım bilmiyorum emzirme sutyenlerinu yikadiktan sonra hazirlarim büyük ihtimal

emzirme sutyenimi 95 beden aldim . şu an büyük olur sanıyordum eve geldim denedim tam oldu . ama bu göğüslerin daha sonrası var süt dolunca nolacak bu sutyenler olmazsa ben napicam

Bir saattir gülüyorum kızlar beceriksizligimize e bebekten ana kucağı aldık bi
emzirme sutyenimi 95 beden aldim . şu an büyük olur sanıyordum eve geldim denedim tam oldu . ama bu göğüslerin daha sonrası var süt dolunca nolacak bu sutyenler olmazsa ben napicam
Bende bugün denedim tam oldu ama üçüncü kopçada taktım bakalım olacak mı ilerde

Kızlar bir saattir gülüyorum yazdım tam çıkmamış ana kucağı aldık geldi bugün ben bir heves kuralım dedim bir türlü olmadı yapmamız gereken tek bir düğmeye basmakmış yaaa ne güldüm nerdeyse kıracaktık

Bazen gözünün önünde olan şeyi insan göremiyor güle güle kullanın Allahtan kırmamışsınız

Bir saattir gülüyorum kızlar beceriksizligimize e bebekten ana kucağı aldık bi

Bende bugün denedim tam oldu ama üçüncü kopçada taktım bakalım olacak mı ilerde
bende 3. de taktim en dar olan kismina yani. inşallah daha fazla buyumezler sut gelene kadar . bizim bebisler ne zaman gelecek acaba şubat bitmeden şubat anneleri hep doğurdu. bebeğin doğmasına haftasına baktığımızda daha 8 gün var dogurali 10 gün olmuş. onları görünce diyorum biz de martta mi dogurcaz acaba ?

Sezeryanla olursa büyük ihtimal martta başlar bebişler gelmeye Allah'ın izniyle sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…