2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlar benim de bu aralar midem cok ekşiyor şu an bulanıyor. dolma yaptim ama yiyemiyorum ne olacak halim bilemiyorum

İnşallahh kötü birşey yoktur dua edecdğim senin için..Çok geçmiş olsun

Kizlar kanamam okdr arttiki tekrar hastaneye gdiorm.sanszlik drm 1de geleck bgn nolur dua edin,hic ii degilm

Günaydın arkadaşlar Allah yar ve yardımcınız olsun bebişlerinizi de sizi de korusun inşaallah

@Nasip_kısmet

inşalah bebişte sende iyisinizdir.

Allahım esirgesin canım korkma bişey olmaz büyüdü şükür bebişler benim arkadaş 32 doğum yaptı bebek küvezde bile kalmadı

N Nasip_kismet allah yardımcın olsun inşallah bişeyiniz yoktur.doktora gitsen bari.

H Hayirlisikismet
N Nasip_kismet
ikinizinde Allah yardımcısı olsun.. Biraz daha beklesinler inşallah.
Hepimizin bebekleri zamanında gelsin..
Amin.

Gunaydin guzel anneler.
Kanamadi olan arkadaslardan guzel haberler gelir insallah H Hayirlisikismet N Nasip_kismet allah yardimciniz olsun iyisinizdir insallah

H Hayirlisikismet N Nasip_kismet arkadaslar rabbim yardimciniz olsun.insallah sizde bebekleriniz de iyisinizdir.

H Hayirlisikismet N Nasip_kismet Kızlar nasıl oldunuz? Haber bekliyoruz sizden.

Nasip kısmet arkadaş ne durumda acaba merak ettim

kizlar cok tesekkur ederi ilginiz icin. Inanin varliginizi hissettim ve guc aldim sizden. Hastane maceramiz 6 saat surdu yine. Cok sukur ki bebegin etrfinda, plesentasinda kanama yok.rahim kapali. 2300 olmus oglum onden gidiyor yine :) 2 kere nstye girdim, dopplere girdim,idrar tahlili ve ped testi yaptilar. Gazli bez koyduk ve ben yataga yattim. 2,3 saat dinlendim sonra doktor kontrol etti bezi. Idrar yolu enfeksyonim vardi ona mantar da eklenmis onlar da kanama yapmis. Cok korkmustum inanin. Ilac da kulaniyorum ama neden gecmedi bu iltihap anlamadimm. Neyse buna sukur haftaya kontrole gidecegom umarim kanama olmaz o zamana kadar.

Etiketleyemedigim rkadaslar varsa kusuruma bakmayin. :*

Kizlar dogumdn ciktm,brz agrim var genelanesteziyle oldum.bebism masallah cok guzel bicocuk tam kalsaydi tam bi reklam yildizi olurdu10-15gun kuvozde kalick insallah Allahim bundan snr ona sifa verir

canim hayirli olsun. Rabbim saglikli uzun omurler versin insallah
Umarim bebisin kisa zamanda toplar kendini. Cok duugilandim ya saka gibi cidden anne oliyoruZ

Benimde dün geceden
Kizlar dogumdn ciktm,brz agrim var genelanesteziyle oldum.bebism masallah cok guzel bicocuk tam kalsaydi tam bi reklam yildizi olurdu10-15gun kuvozde kalick insallah Allahim bundan snr ona sifa verir
Topiğin ilk bebeği hayırlı uğurlu olsun.allah uzun ömür versin analı babalı büyütsün inşallah.sanada geçmiş olsun.

Canım hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallah.. sana da çok geçmiş.olsun .. bi an önce kavuşursun inşallah bebegine

Ay şimdi okuyunca bir an heyecanlandın ne kadar güzel Allah sağlık sıhhat versin ikinizede bizim içinde bolbol kokla

allah bagislasin canim gule gule buyut.bir anda cantamin hazir olmasi gerektigini dusundum
bir an benimde aklımdan geçti

Bebeğin hareketleri benimde içimi çok acitmaya başladı zorlamaya başladı beni.
Ayaklarını felan resmen hissediyorum yapma kızım diyorum her seferinde

Karnında sertlikte varmı peki. Bebeğim sıkışı yo gibi hissediyorum

Kiz ben sancilandim bugün. Doktor yatirdu ciger gelistirici yapti. Iki hafta daha beklese bari
Hayda patır patır sancılar başladı herkeste.inşallah bekler 2 hafta daha.dün konuşmuştuk daha.kızın babasıyla mı kalıyor?sen hastanede mi yatıyorsun şuan?ay yarın ilk işim hastane çantamı hazırlamak olacak.

Ne tatlisiniz.. Cok tesekkur ederim,insallah oyledir. Saglik her seyin basi.. Sizin de coi mutlu,saglikli bir dogumunuz olsun insallah

Evet babasiyla ablamin yanindalr. Bende dün hazirladim cantami bugün boyle oldu. Bakalim insallah bekler. Sabah doktor karar verecek ama sancilar azaldi cok şükür . nisan annesi olacakken subat annesi olucam az kalsin.

Evet yaptırdım cnm, tahliller temiz çok şükür. Bir krem ve hap verdi ama onlar da işe yaramıyor malesef, sadece biraz hafifletti Sonra etrafımda duydum böyle olabiliyormuş bazı gebeliklerde karaciğere baskı yapıyormuş bebiş ve doğum yapmadan geçmiyormuş neyse çok şükür az kaldığı için sabrediyorum...Allah hepimize kolaylık versin

Evet babasiyla ablamin yanindalr. Bende dün hazirladim cantami bugün boyle oldu. Bakalim insallah bekler. Sabah doktor karar verecek ama sancilar azaldi cok şükür . nisan annesi olacakken subat annesi olucam az kalsin.
Martı bari beklese yaramaz:)hadi bakalım inşallah yarına hiç kalmaz sancıların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…