- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.161
- 53
- 34
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #32.781
İnşallahh kötü birşey yoktur dua edecdğim senin için..Çok geçmiş olsun
Kizlar kanamam okdr arttiki tekrar hastaneye gdiorm.sanszlik drm 1de geleck bgn nolur dua edin,hic ii degilm
Günaydın arkadaşlar Allah yar ve yardımcınız olsun bebişlerinizi de sizi de korusun inşaallah
@Nasip_kısmet
inşalah bebişte sende iyisinizdir.
günaydın kızlar çok şükür hafta ortasına geldik. son haftalar gerçekten geçmiyor. yorucu ve uykusuz.
ctesi gelsede oğlumu görsem diye can atıyorum ne kadar büyüdü merak ediyorum doğrusu
ben aldım canım ne işe yarıcak bilmiyorum ama
canım rabbim yardımcın olsun dualarım seninle.
Allahım esirgesin canım korkma bişey olmaz büyüdü şükür bebişler benim arkadaş 32 doğum yaptı bebek küvezde bile kalmadı
N Nasip_kismet allah yardımcın olsun inşallah bişeyiniz yoktur.doktora gitsen bari.
H Hayirlisikismet
N Nasip_kismet
ikinizinde Allah yardımcısı olsun.. Biraz daha beklesinler inşallah.
Hepimizin bebekleri zamanında gelsin..
Amin.
Gunaydin guzel anneler.
Kanamadi olan arkadaslardan guzel haberler gelir insallah H Hayirlisikismet N Nasip_kismet allah yardimciniz olsun iyisinizdir insallah
H Hayirlisikismet N Nasip_kismet arkadaslar rabbim yardimciniz olsun.insallah sizde bebekleriniz de iyisinizdir.
Nasip kısmet arkadaş ne durumda acaba merak ettim
Kizlar dogumdn ciktm,brz agrim var genelanesteziyle oldum.bebism masallah cok guzel bicocuk tam kalsaydi tam bi reklam yildizi olurdu10-15gun kuvozde kalick insallah Allahim bundan snr ona sifa verir
Topiğin ilk bebeği hayırlı uğurlu olsun.allah uzun ömür versin analı babalı büyütsün inşallah.sanada geçmiş olsun.Kizlar dogumdn ciktm,brz agrim var genelanesteziyle oldum.bebism masallah cok guzel bicocuk tam kalsaydi tam bi reklam yildizi olurdu10-15gun kuvozde kalick insallah Allahim bundan snr ona sifa verir
Bebeğin hareketleri benimde içimi çok acitmaya başladı zorlamaya başladı beni.günaydın kızlar
sizinde ağrılarınız felan arttı mı benim karnımın sağ çoğu zaman solunda ağrı oluyor birde bebeğin hareketleri açıtmaya başladı
Hadi gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlık sıhhat versinKizlar dogumdn ciktm,brz agrim var genelanesteziyle oldum.bebism masallah cok guzel bicocuk tam kalsaydi tam bi reklam yildizi olurdu10-15gun kuvozde kalick insallah Allahim bundan snr ona sifa verir
Canım hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallah.. sana da çok geçmiş.olsun .. bi an önce kavuşursun inşallah bebegineKizlar dogumdn ciktm,brz agrim var genelanesteziyle oldum.bebism masallah cok guzel bicocuk tam kalsaydi tam bi reklam yildizi olurdu10-15gun kuvozde kalick insallah Allahim bundan snr ona sifa verir
Gözün aydın canım maşallah size tez zamanda toparlanir inşallah bebisindeKizlar dogumdn ciktm,brz agrim var genelanesteziyle oldum.bebism masallah cok guzel bicocuk tam kalsaydi tam bi reklam yildizi olurdu10-15gun kuvozde kalick insallah Allahim bundan snr ona sifa verir
Ay şimdi okuyunca bir an heyecanlandın ne kadar güzel Allah sağlık sıhhat versin ikinizede bizim içinde bolbol koklaKizlar dogumdn ciktm,brz agrim var genelanesteziyle oldum.bebism masallah cok guzel bicocuk tam kalsaydi tam bi reklam yildizi olurdu10-15gun kuvozde kalick insallah Allahim bundan snr ona sifa verir
bir an benimde aklımdan geçtiallah bagislasin canim gule gule buyut.bir anda cantamin hazir olmasi gerektigini dusundum
Ayaklarını felan resmen hissediyorumBebeğin hareketleri benimde içimi çok acitmaya başladı zorlamaya başladı beni.
Karnında sertlikte varmı peki. Bebeğim sıkışı yo gibi hissediyorumAy şimdi okuyunca bir an heyecanlandın ne kadar güzel Allah sağlık sıhhat versin ikinizede bizim içinde bolbol kokla
bir an benimde aklımdan geçti
Ayaklarını felan resmen hissediyorumyapma kızım diyorum her seferinde
Evet otururken özellikle sanki gerilip yerini açmaya çalışıyor.Karnında sertlikte varmı peki. Bebeğim sıkışı yo gibi hissediyorum
KizErkek benim ki sizin? Doktorum hala doğumla ilgili birşey konuşmadı benimle. Cumartesi kontrolüm var belki birşeyler söyler. Söylemezsede ben soracağım artık.
Hayda patır patır sancılar başladı herkeste.inşallah bekler 2 hafta daha.dün konuşmuştuk daha.kızın babasıyla mı kalıyor?sen hastanede mi yatıyorsun şuan?ay yarın ilk işim hastane çantamı hazırlamak olacak.Kizben sancilandim bugün. Doktor yatirdu ciger gelistirici yapti. Iki hafta daha beklese bari
Valla canım bende kaşınmaktan fenalık geçirerek dr a gittim. Okadar kaşınıyordum ki senin dediğin gi her yerim tırnak izi olmuştu. Karaciğer enzimlerine ve safra tuzlarına bakıldı hepsi normal çıktı. Sonra zamanla kaşıntım azaldı. Ama çatlaklarım oldu kaşınan yerlerde . Umarın seninki ne kolestazsa nede çatlak kaçınmasıdır. Sadece hormonaldir.geçer gider.
Evet babasiyla ablamin yanindalr. Bende dün hazirladim cantami bugün boyle oldu. Bakalim insallah bekler. Sabah doktor karar verecek ama sancilar azaldi cok şükür . nisan annesi olacakken subat annesi olucam az kalsin.Hayda patır patır sancılar başladı herkeste.inşallah bekler 2 hafta daha.dün konuşmuştuk daha.kızın babasıyla mı kalıyor?sen hastanede mi yatıyorsun şuan?ay yarın ilk işim hastane çantamı hazırlamak olacak.
Evet yaptırdım cnm, tahliller temiz çok şükür. Bir krem ve hap verdi ama onlar da işe yaramıyor malesef, sadece biraz hafiflettisagol canim insallah dedigin gibi bi zarari yoktur ogluma. Mesela hala parol icmezsem atesim yukseliyor anlamadim gitti. Sanirom antibiyptik bitmeden gecmeyecek bu.
Sana da cok gecmis olsun kasinti icin tahlil flan yaptirdin mi
maaleaef canim bildgin kiloyla aldi esimin havucu :) havuc sert oldugu icin suyu cok cikmiyor malum. 2 hafta ictim canim ben duzenli olarak. Simdi haftada 2 falan iciyorum yukseldi diye. Persembe kontrolum var ona gore yeniden degerlendircem.. Sen guzel haber alana kadar ic bence canim
sagol cnim benim. Kalp atisi artinca ben se strese girdim midem falan bulandi nst sirasinda cok kotuydu. Umarim tekrari olmaz. Dedigin gibi saglikla alalim bebislerimizi insallah
Martı bari beklese yaramaz:)hadi bakalım inşallah yarına hiç kalmaz sancıların.Evet babasiyla ablamin yanindalr. Bende dün hazirladim cantami bugün boyle oldu. Bakalim insallah bekler. Sabah doktor karar verecek ama sancilar azaldi cok şükür . nisan annesi olacakken subat annesi olucam az kalsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?