2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlar dogumdn ciktm,brz agrim var genelanesteziyle oldum.bebism masallah cok guzel bicocuk tam kalsaydi tam bi reklam yildizi olurdu10-15gun kuvozde kalick insallah Allahim bundan snr ona sifa verir
Canım yaaa hayırlı uğurlu olsuuuuuunnnn, hemencecik toparlanır inşallah. Sen de iyisindir umarım...Çok güzel haberlerini, yorumlarını bekliyoruz

Gunaydin kizlar,herkese cok tesekkur ederim.dun bi kanamayla baslayip dogurmicaaaam dogurmicaaam die gttim ama dr.elinden geleni yaptin plesanta imha etmis kndini dedi.28 haftaykn gelmek isteyen bnm gelme gelme dediklerimden snr ikimizn arasinda istedigi oldu.suann yogun bakimda kuvozde ama iiki bna vermemisler okdr kucuk ki kedi yavrusu dersinz burda 4 kilo olan bebekler bile bna nasil tutucam hissi verio.zor olan erken dogumdan dolayi sutumun gelmemesi 3,4gune anca gelirmis.bebegim youn bakimn abisiymis 1kilonun altinda el kdr bebekler vardi Allah hepimizn yawrularini yardim etsin,korusun.son gunler hic yormainn kndinizi bol bol dinlenin,cok kan yapici seler yiyin bya bya kanama oluo.ilk gun icin ole suslu gecelik değilde bi tane kanama aninda giybileceinz pijamanz olsun.biz sizden dua istiyorz Allahim bebegimi koskoca adam yapsin

Insallah sutunde gelir biranonce.yavrunu kucagina alip emzirecegin gunler yakindir canım.allah yardimciniz olsun.

hamilelik takviminizde erken dogum ile.ilgili bilgi yaziyor.icine dogmus herhalde.masallah ikinize de ...saglikla hastaneden cikarsiniz ins ..bizlere de dua et canim ..ismi ne bu arada

Miniğimiz erken gelmek istemiş gelmiş. Hoş gelmiş :) İnşallah en kısa sürede sağlıkla evinize gidersiniz. Tebrik ediyorum seni. Allah analı babalı büyütsün güzel günlerini göstersin inşallah......

Kizlar dogumdn ciktm,brz agrim var genelanesteziyle oldum.bebism masallah cok guzel bicocuk tam kalsaydi tam bi reklam yildizi olurdu10-15gun kuvozde kalick insallah Allahim bundan snr ona sifa verir
ayyyyy canım cok geçmiş olsun allahım sana ve bebişine hayırlı sağlıklı upuzun ömür versin inş

oh çok şükür :) inşallah tez zamanda mantarda kalmaz kurtulursun :) Rabbim yardım etsin tüm hamişlere :)

Günaydın o büyür koca adam olur annesi merak etme sen sütünde gelir bol bol inşAllah tez zamanda da kavuşursunuz

Son düzenleme:
Günaydın kızlar gece o kadar güzel uyumuşum ki eşim işe geç kaldı dün doktora gidince yoruldum bir gün önce de uyuyamamıştık zaten ilimizde uyumuşuz bir güzel yavaş yavaş herkeste bir hareketlenme başladı yaramazlar martı beklese bari

oy yavrum hoşgeldin rabbim sağlık sıhhat versin ikinizede tez zamanda evinizde bol ağlamalı uykusuz gecelere kavuşun :) tabi terside olabilir yaramaz olmaya bilir :) hiç dert etme annesi sütün gelir her dakika yemek ister :) şimdi bizim bebişlerinde abisi oldu senin ki sanırım :)

:) oy maşallah deliksiz uykular tarih oldu malum :) bebişler bize kavuşmak istiyor biz onlara kimisi daha kararlı galiba erkenden geliyor :) ama riskli dönemlerde değiliz çok şükür :) ama zamanında gelsinler ben korkuyom zaten

Günaydın anneler ve bebişleri
H Hayirlisikismet Sen stres yapma moralini yüksek tut genelde duş aldıktan sonra diyorlar sütü geliyor insanın gögüslerini duş alabilirsen bol bol ov inşallah hiç sıkıntı olmaz daha ilk annemiz sensin

çantası hazır olayanlar benim gibi tez zamanda hazırlamalı yoksa süpriz olursa kalırız valla

çanta konusunda çok haklısın ben eşyaları katlamışım bavula yerleştirmeye üşeniyorum :)

Ayyy canım benim gözün aydın. Topiğimizin ilk annesi ve bebişi oldunuz :)) İnşallah oğluşun 10 güne toparlar annesi bu arada sen de kendine gelmiş olursun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, sağlıklı mutlu bir ömrü olsun. Müsait olduğunda uğra buralara. KAç kilo doğdu oğluşun?

Bende de oluyor aynı dediğin gibi bir sorun yok suyun normal dedi korkma canım

Çok gelmiyor o yüzden pek endişelenmedim yoksa doktora gitmiştim çoktan :)

Gözün aydın canım sorun yok ne güzel. Çıtı pıtı bir kızımız olacak :))

Geçmiş olsun canım inşallah kurtulursun enfeksiyondan bir an önce. Başka sorununuz yokmuş şükür :)

Kiz ben sancilandim bugün. Doktor yatirdu ciger gelistirici yapti. Iki hafta daha beklese bari

Hadi ya. Beklesin bütün bebişlerimiz ya. En azından 36. haftayı bitirelim.

Günaydın güzel nisan annişleri ve tekmeci minikolar

Topiğimiz doğum açılışını yapmış bulunmakta İnşallah hepimiz teker teker sağlıcakla kucaklarımıza alacağız bebişlerimizi Zaman daralıyor

Son 1 haftadır gece 12 gibi uyumaya başladım o yüzden wc saatim değişti Artık 04:30 da kalkıyorum. Dün gece aşırı mide yanması, mide bulantısı, karın ve kasık ağrısıyla aniden uyandım. Aha dedim bu gece o gece bizim oğlan geliyor heralde Kalktım su içtim evde biraz tur attım sonra wc ye girdim ve tekrar yattım. Yarım saat kadar reflu devam etti hafif dik yatmama rağmen. Sonra uyumuşum ya da yorgunluktan bayıldım sanırım Şimdi iyiyim oğluş tekmeleyip duruyor

neslim33 ne güzel mışıl mışıl uyumuşsun ben de 1-2 gece hiç uyanmadan uyumak istiyorum.

Çok iyi geldi günler hatta aylar sonra bu uyku birde eşim işe geç kalmasaydı :)

amin canım, Allahım bebeğine kavustursun seni, kuvezin abisiyse bi an once toparlanır ve cıkar, bebekler sandıgımızdan daha gucluler, toparlayacaktır annesi sankın üzülme, suan tek yapman gereken dua etmek ve bebegin için süt üretmek, sütaslık görevine baslıyoruz baslayacagız hepimiz, hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı buytsun yavrunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…