- 23 Eylül 2015
- 335
- 285
- 33
- 41
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #32.801
Canım yaaa hayırlı uğurlu olsuuuuuunnnn, hemencecik toparlanır inşallah. Sen de iyisindir umarım...Çok güzel haberlerini, yorumlarını bekliyoruzKizlar dogumdn ciktm,brz agrim var genelanesteziyle oldum.bebism masallah cok guzel bicocuk tam kalsaydi tam bi reklam yildizi olurdu10-15gun kuvozde kalick insallah Allahim bundan snr ona sifa verir
Insallah sutunde gelir biranonce.yavrunu kucagina alip emzirecegin gunler yakindir canım.allah yardimciniz olsun.Gunaydin kizlar,herkese cok tesekkur ederim.dun bi kanamayla baslayip dogurmicaaaam dogurmicaaam die gttim ama dr.elinden geleni yaptin plesanta imha etmis kndini dedi.28 haftaykn gelmek isteyen bnm gelme gelme dediklerimden snr ikimizn arasinda istedigi oldu.suann yogun bakimda kuvozde ama iiki bna vermemisler okdr kucuk ki kedi yavrusu dersinz burda 4 kilo olan bebekler bile bna nasil tutucam hissi verio.zor olan erken dogumdan dolayi sutumun gelmemesi 3,4gune anca gelirmis.bebegim youn bakimn abisiymis 1kilonun altinda el kdr bebekler vardi Allah hepimizn yawrularini yardim etsin,korusun.son gunler hic yormainn kndinizi bol bol dinlenin,cok kan yapici seler yiyin bya bya kanama oluo.ilk gun icin ole suslu gecelik değilde bi tane kanama aninda giybileceinz pijamanz olsun.biz sizden dua istiyorz Allahim bebegimi koskoca adam yapsin
hamilelik takviminizde erken dogum ile.ilgili bilgi yaziyor.icine dogmus herhalde.masallah ikinize de ...saglikla hastaneden cikarsiniz ins ..bizlere de dua et canim ..ismi ne bu aradaGunaydin kizlar,herkese cok tesekkur ederim.dun bi kanamayla baslayip dogurmicaaaam dogurmicaaam die gttim ama dr.elinden geleni yaptin plesanta imha etmis kndini dedi.28 haftaykn gelmek isteyen bnm gelme gelme dediklerimden snr ikimizn arasinda istedigi oldu.suann yogun bakimda kuvozde ama iiki bna vermemisler okdr kucuk ki kedi yavrusu dersinz burda 4 kilo olan bebekler bile bna nasil tutucam hissi verio.zor olan erken dogumdan dolayi sutumun gelmemesi 3,4gune anca gelirmis.bebegim youn bakimn abisiymis 1kilonun altinda el kdr bebekler vardi Allah hepimizn yawrularini yardim etsin,korusun.son gunler hic yormainn kndinizi bol bol dinlenin,cok kan yapici seler yiyin bya bya kanama oluo.ilk gun icin ole suslu gecelik değilde bi tane kanama aninda giybileceinz pijamanz olsun.biz sizden dua istiyorz Allahim bebegimi koskoca adam yapsin
Miniğimiz erken gelmek istemiş gelmiş. Hoş gelmiş :) İnşallah en kısa sürede sağlıkla evinize gidersiniz. Tebrik ediyorum seni. Allah analı babalı büyütsün güzel günlerini göstersin inşallah......Gunaydin kizlar,herkese cok tesekkur ederim.dun bi kanamayla baslayip dogurmicaaaam dogurmicaaam die gttim ama dr.elinden geleni yaptin plesanta imha etmis kndini dedi.28 haftaykn gelmek isteyen bnm gelme gelme dediklerimden snr ikimizn arasinda istedigi oldu.suann yogun bakimda kuvozde ama iiki bna vermemisler okdr kucuk ki kedi yavrusu dersinz burda 4 kilo olan bebekler bile bna nasil tutucam hissi verio.zor olan erken dogumdan dolayi sutumun gelmemesi 3,4gune anca gelirmis.bebegim youn bakimn abisiymis 1kilonun altinda el kdr bebekler vardi Allah hepimizn yawrularini yardim etsin,korusun.son gunler hic yormainn kndinizi bol bol dinlenin,cok kan yapici seler yiyin bya bya kanama oluo.ilk gun icin ole suslu gecelik değilde bi tane kanama aninda giybileceinz pijamanz olsun.biz sizden dua istiyorz Allahim bebegimi koskoca adam yapsin
ayyyyy canım cok geçmiş olsun allahım sana ve bebişine hayırlı sağlıklı upuzun ömür versin inşKizlar dogumdn ciktm,brz agrim var genelanesteziyle oldum.bebism masallah cok guzel bicocuk tam kalsaydi tam bi reklam yildizi olurdu10-15gun kuvozde kalick insallah Allahim bundan snr ona sifa verir
oh çok şükür :) inşallah tez zamanda mantarda kalmaz kurtulursun :) Rabbim yardım etsin tüm hamişlere :)kizlar cok tesekkur ederi ilginiz icin. Inanin varliginizi hissettim ve guc aldim sizden. Hastane maceramiz 6 saat surdu yine. Cok sukur ki bebegin etrfinda, plesentasinda kanama yok.rahim kapali. 2300 olmus oglum onden gidiyor yine :) 2 kere nstye girdim, dopplere girdim,idrar tahlili ve ped testi yaptilar. Gazli bez koyduk ve ben yataga yattim. 2,3 saat dinlendim sonra doktor kontrol etti bezi. Idrar yolu enfeksyonim vardi ona mantar da eklenmis onlar da kanama yapmis. Cok korkmustum inanin. Ilac da kulaniyorum ama neden gecmedi bu iltihap anlamadimm. Neyse buna sukur haftaya kontrole gidecegom umarim kanama olmaz o zamana kadar.
Etiketleyemedigim rkadaslar varsa kusuruma bakmayin. :*
Günaydın o büyür koca adam olur annesi merak etme sen sütünde gelir bol bol inşAllah tez zamanda da kavuşursunuzGunaydin kizlar,herkese cok tesekkur ederim.dun bi kanamayla baslayip dogurmicaaaam dogurmicaaam die gttim ama dr.elinden geleni yaptin plesanta imha etmis kndini dedi.28 haftaykn gelmek isteyen bnm gelme gelme dediklerimden snr ikimizn arasinda istedigi oldu.suann yogun bakimda kuvozde ama iiki bna vermemisler okdr kucuk ki kedi yavrusu dersinz burda 4 kilo olan bebekler bile bna nasil tutucam hissi verio.zor olan erken dogumdan dolayi sutumun gelmemesi 3,4gune anca gelirmis.bebegim youn bakimn abisiymis 1kilonun altinda el kdr bebekler vardi Allah hepimizn yawrularini yardim etsin,korusun.son gunler hic yormainn kndinizi bol bol dinlenin,cok kan yapici seler yiyin bya bya kanama oluo.ilk gun icin ole suslu gecelik değilde bi tane kanama aninda giybileceinz pijamanz olsun.biz sizden dua istiyorz Allahim bebegimi koskoca adam yapsin
oy yavrum hoşgeldin rabbim sağlık sıhhat versin ikinizede tez zamanda evinizde bol ağlamalı uykusuz gecelere kavuşun :) tabi terside olabilir yaramaz olmaya bilir :) hiç dert etme annesi sütün gelir her dakika yemek ister :) şimdi bizim bebişlerinde abisi oldu senin ki sanırım :)Gunaydin kizlar,herkese cok tesekkur ederim.dun bi kanamayla baslayip dogurmicaaaam dogurmicaaam die gttim ama dr.elinden geleni yaptin plesanta imha etmis kndini dedi.28 haftaykn gelmek isteyen bnm gelme gelme dediklerimden snr ikimizn arasinda istedigi oldu.suann yogun bakimda kuvozde ama iiki bna vermemisler okdr kucuk ki kedi yavrusu dersinz burda 4 kilo olan bebekler bile bna nasil tutucam hissi verio.zor olan erken dogumdan dolayi sutumun gelmemesi 3,4gune anca gelirmis.bebegim youn bakimn abisiymis 1kilonun altinda el kdr bebekler vardi Allah hepimizn yawrularini yardim etsin,korusun.son gunler hic yormainn kndinizi bol bol dinlenin,cok kan yapici seler yiyin bya bya kanama oluo.ilk gun icin ole suslu gecelik değilde bi tane kanama aninda giybileceinz pijamanz olsun.biz sizden dua istiyorz Allahim bebegimi koskoca adam yapsin
:) oy maşallah deliksiz uykular tarih oldu malum :) bebişler bize kavuşmak istiyor biz onlara kimisi daha kararlı galiba erkenden geliyor :) ama riskli dönemlerde değiliz çok şükür :) ama zamanında gelsinler ben korkuyom zatenGünaydın kızlar gece o kadar güzel uyumuşum ki eşim işe geç kaldıdün doktora gidince yoruldum bir gün önce de uyuyamamıştık zaten ilimizde uyumuşuz bir güzel yavaş yavaş herkeste bir hareketlenme başladı yaramazlar martı beklese bari
çanta konusunda çok haklısın ben eşyaları katlamışım bavula yerleştirmeye üşeniyorum :)Günaydın anneler ve bebişleri
H Hayirlisikismet Sen stres yapma moralini yüksek tut genelde duş aldıktan sonra diyorlar sütü geliyor insanın gögüslerini duş alabilirsen bol bol ov inşallah hiç sıkıntı olmaz daha ilk annemiz sensin
çantası hazır olayanlar benim gibi tez zamanda hazırlamalı yoksa süpriz olursa kalırız valla
Bende sizin gibiyim herşey hazır ama yerleştirmeye üşeniyorumçanta konusunda çok haklısın ben eşyaları katlamışım bavula yerleştirmeye üşeniyorum :)
Kizlar dogumdn ciktm,brz agrim var genelanesteziyle oldum.bebism masallah cok guzel bicocuk tam kalsaydi tam bi reklam yildizi olurdu10-15gun kuvozde kalick insallah Allahim bundan snr ona sifa verir
Bende de oluyor aynı dediğin gibi bir sorun yok suyun normal dedi korkma canım
Kızlar biz kontrolden geldik herşey normalmış ama bebiş biraz zayıf minyon bir kız olacak dedi doğum sezeryan olacak bir sorun olmazsa otuz dokuza kadar beklicez ilk kez nst girdim sancı çıkmadı iki hafta sonra tekrar kontrole çağırdı
kizlar cok tesekkur ederi ilginiz icin. Inanin varliginizi hissettim ve guc aldim sizden. Hastane maceramiz 6 saat surdu yine. Cok sukur ki bebegin etrfinda, plesentasinda kanama yok.rahim kapali. 2300 olmus oglum onden gidiyor yine :) 2 kere nstye girdim, dopplere girdim,idrar tahlili ve ped testi yaptilar. Gazli bez koyduk ve ben yataga yattim. 2,3 saat dinlendim sonra doktor kontrol etti bezi. Idrar yolu enfeksyonim vardi ona mantar da eklenmis onlar da kanama yapmis. Cok korkmustum inanin. Ilac da kulaniyorum ama neden gecmedi bu iltihap anlamadimm. Neyse buna sukur haftaya kontrole gidecegom umarim kanama olmaz o zamana kadar.
Etiketleyemedigim rkadaslar varsa kusuruma bakmayin. :*
Kizben sancilandim bugün. Doktor yatirdu ciger gelistirici yapti. Iki hafta daha beklese bari
:) bebekler tembel olacak :)Bende sizin gibiyim herşey hazır ama yerleştirmeye üşeniyorum
Çok iyi geldi günler hatta aylar sonra bu uyku birde eşim işe geç kalmasaydı :)Günaydın güzel nisan annişleri ve tekmeci minikolar
Topiğimiz doğum açılışını yapmış bulunmaktaİnşallah hepimiz teker teker sağlıcakla kucaklarımıza alacağız bebişlerimizi Zaman daralıyor
Son 1 haftadır gece 12 gibi uyumaya başladım o yüzden wc saatim değiştiArtık 04:30 da kalkıyorum. Dün gece aşırı mide yanması, mide bulantısı, karın ve kasık ağrısıyla aniden uyandım. Aha dedim bu gece o gece bizim oğlan geliyor heralde Kalktım su içtim evde biraz tur attım sonra wc ye girdim ve tekrar yattım. Yarım saat kadar reflu devam etti hafif dik yatmama rağmen. Sonra uyumuşum ya da yorgunluktan bayıldım sanırım Şimdi iyiyim oğluş tekmeleyip duruyor
neslim33 ne güzel mışıl mışıl uyumuşsun ben de 1-2 gece hiç uyanmadan uyumak istiyorum.
Ayda yılda 1 kere geç kalsın bişey olmazÇok iyi geldi günler hatta aylar sonra bu uyku birde eşim işe geç kalmasaydı :)
amin canım, Allahım bebeğine kavustursun seni, kuvezin abisiyse bi an once toparlanır ve cıkar, bebekler sandıgımızdan daha gucluler, toparlayacaktır annesi sankın üzülme, suan tek yapman gereken dua etmek ve bebegin için süt üretmek, sütaslık görevine baslıyoruz baslayacagız hepimiz, hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı buytsun yavrunuzuGunaydin kizlar,herkese cok tesekkur ederim.dun bi kanamayla baslayip dogurmicaaaam dogurmicaaam die gttim ama dr.elinden geleni yaptin plesanta imha etmis kndini dedi.28 haftaykn gelmek isteyen bnm gelme gelme dediklerimden snr ikimizn arasinda istedigi oldu.suann yogun bakimda kuvozde ama iiki bna vermemisler okdr kucuk ki kedi yavrusu dersinz burda 4 kilo olan bebekler bile bna nasil tutucam hissi verio.zor olan erken dogumdan dolayi sutumun gelmemesi 3,4gune anca gelirmis.bebegim youn bakimn abisiymis 1kilonun altinda el kdr bebekler vardi Allah hepimizn yawrularini yardim etsin,korusun.son gunler hic yormainn kndinizi bol bol dinlenin,cok kan yapici seler yiyin bya bya kanama oluo.ilk gun icin ole suslu gecelik değilde bi tane kanama aninda giybileceinz pijamanz olsun.biz sizden dua istiyorz Allahim bebegimi koskoca adam yapsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?