2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
@şimarik bende 12de yattım gece bir defa kalktım buna bile şükrettim normalde en az üç defa kalkıyorum. yüzüstü yatmaya hasret kaldım

Kızlar Günaydın ,
Bende dünden beri adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor. Bunu yaşayan var mı aranızda.Doğum sancısı böyle bişey değil sanırım değil mi :)

@şimarik bende 12de yattım gece bir defa kalktım buna bile şükrettim normalde en az üç defa kalkıyorum. yüzüstü yatmaya hasret kaldım

Ben 1 kere kalkıyorum hep seninki fenaymış ya 3 kere :)) Yüzüstü deme bana ya var ya ne kadar önemli bir yatış pozisyonuymuş :))

Kızlar Günaydın ,
Bende dünden beri adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor. Bunu yaşayan var mı aranızda.Doğum sancısı böyle bişey değil sanırım değil mi :)

Sancı belden başlayıp kasıklara doğru olurmuş. Belinde de ağrı varsa hastaneye gidip nst ye gir istersen.

simarik83 bir defa kalkmaya razıyım yani tabi yataktan kalkıp yatmak seramoniye dönüşüyor. hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah

simarik83 bir defa kalkmaya razıyım yani tabi yataktan kalkıp yatmak seramoniye dönüşüyor. hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah
Ay dün gece kalkamadım yataktan aşağıya yuvarlanıyordum nerdeyse :)) Yan yatış pozisyonundayken kollarımla kendimi kaldırıyorum oturur vaziyete geçip kalkıyorum. Dün gece kaldıramadım kendimi ay dengem bozuldu düşüyordum nerdeyse

güç kalmıyor kemiklerde artık sonlara doğru dikkat et ben boş kalan tarafa yastık koyuyorum valla

Günaydın canlar.dün akşam misafirleri savdım dahada gelen olmasın mümkünse.çünkü üstümden vinç geçmiş kadar yorgunum.gece boyunca kasıklarım ağrıdı durdu.bugün kızı kreşe yollayıp hemen hastane çantasını hazırlıyorum inşallah:)gözüm korktu valla.daha da alacaklarım var bide.

selam kızlar doktordan geliyoruz şimdi oğlum 2600 gr olmuş 49 cm maşallah 1 hafta önden gidiyoruz hala. nst ye de bağladı tekrar şu anlık sancım yok şükür. ağrıların hepsi normal dedi.
bebeğim doğum pozisyonuna girmiiş bu arada merakla beklediğimiz yüzünü yine göstermedi bize
olsun sağlıklı ya şükürr dedik çıktık. bundan sonra randevumuz haftada bir

Benimde kontrolüm cumartesi. O zaman sorucam bende 2-3 gündür dikkatimi çekti daha önce varmıydı bilmiyorumda. Niye fitil verdi şüphelendiği ne?
idrar yolu enfeksiyonundan olabilir diye fitil verdi canım. bugun kontrol vardı zaten çok şükür suyum iyi bir sıkıntı yok. akıntı son aylarda normal dedi.

Kizlar dogumdn ciktm,brz agrim var genelanesteziyle oldum.bebism masallah cok guzel bicocuk tam kalsaydi tam bi reklam yildizi olurdu10-15gun kuvozde kalick insallah Allahim bundan snr ona sifa verir
oyyy inanmıyorummmm topiğimizin ilk bebişi geldimi şimdi. hadi bakalım darısı hayırlısıyla bizimde başımıza innşşşş

Helal olsun valla:) hadi gecmis olsun.benim evime gelicek tek kisi suan temizlige yardimci onu da ne zman cagirsam bilemedim.dogumda nasipse annemde kalicam anne tarafi oraya gelir evime dondugumde kv tarafi bana gelir.sonlra dogru mu cagirsam temiz kalsa dicem ama o son 36 hafta mi 37.hafta mi olsa?
Birde özel bir soru olucak afedersiniz ama agda işini ne dusunuyorsunuz?benim 2 aydir cikmiyo desem yeridir ellemiyorum suan biraz ciksin da alincak hale gelsin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…