- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 133
- 42
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #32.841
Canım.madem annende kalacan gelmeden önce temizler temiz temiz otur ev kapalı da olsa toz oluyorHelal olsun valla:) hadi gecmis olsun.benim evime gelicek tek kisi suan temizlige yardimcionu da ne zman cagirsam bilemedim.dogumda nasipse annemde kalicam anne tarafi oraya gelir evime dondugumde kv tarafi bana gelir.sonlra dogru mu cagirsam temiz kalsa dicem ama o son 36 hafta mi 37.hafta mi olsa?
Birde özel bir soru olucak afedersiniz ama agda işini ne dusunuyorsunuz?benim 2 aydir cikmiyo desem yeridir ellemiyorum suan biraz ciksin da alincak hale gelsin diye.
Valla bana değil karnı burnunda gelicez diyene helal olsun.dahada gelen olmaz sanmıyorum ama olursada kusura bakmayın sancım var der kabul etmem.Helal olsun valla:) hadi gecmis olsun.benim evime gelicek tek kisi suan temizlige yardimcionu da ne zman cagirsam bilemedim.dogumda nasipse annemde kalicam anne tarafi oraya gelir evime dondugumde kv tarafi bana gelir.sonlra dogru mu cagirsam temiz kalsa dicem ama o son 36 hafta mi 37.hafta mi olsa?
Birde özel bir soru olucak afedersiniz ama agda işini ne dusunuyorsunuz?benim 2 aydir cikmiyo desem yeridir ellemiyorum suan biraz ciksin da alincak hale gelsin diye.
Kizlar dogumdn ciktm,brz agrim var genelanesteziyle oldum.bebism masallah cok guzel bicocuk tam kalsaydi tam bi reklam yildizi olurdu10-15gun kuvozde kalick insallah Allahim bundan snr ona sifa verir
bende dün halılarımdan bir bölümnü yıkamaya gönderdim.onlar gelince diğerlerini yollacağım. sonrasında yaparım diye düşünüyorum. baksana her an süpriz olabilir.Helal olsun valla:) hadi gecmis olsun.benim evime gelicek tek kisi suan temizlige yardimcionu da ne zman cagirsam bilemedim.dogumda nasipse annemde kalicam anne tarafi oraya gelir evime dondugumde kv tarafi bana gelir.sonlra dogru mu cagirsam temiz kalsa dicem ama o son 36 hafta mi 37.hafta mi olsa?
Kizben sancilandim bugün. Doktor yatirdu ciger gelistirici yapti. Iki hafta daha beklese bari
Evet yaptırdım cnm, tahliller temiz çok şükür. Bir krem ve hap verdi ama onlar da işe yaramıyor malesef, sadece biraz hafiflettiSonra etrafımda duydum böyle olabiliyormuş bazı gebeliklerde karaciğere baskı yapıyormuş bebiş ve doğum yapmadan geçmiyormuş neyse çok şükür az kaldığı için sabrediyorum...Allah hepimize kolaylık versin
oh çok şükür :) inşallah tez zamanda mantarda kalmaz kurtulursun :) Rabbim yardım etsin tüm hamişlere :)
neslim33 akşam wc gideceğim zman uyandırım kalkmam için yardım istiyorum. bir nevi vinç görevi görüyor
bende dün halılarımdan bir bölümnü yıkamaya gönderdim.onlar gelince diğerlerini yollacağım. sonrasında yaparım diye düşünüyorum. baksana her an süpriz olabilir.
selam kızlar doktordan geliyoruz şimdi oğlum 2600 gr olmuş 49 cm maşallah 1 hafta önden gidiyoruz hala. nst ye de bağladı tekrar şu anlık sancım yok şükür. ağrıların hepsi normal dedi.
bebeğim doğum pozisyonuna girmiiş bu arada merakla beklediğimiz yüzünü yine göstermedi bize
olsun sağlıklı ya şükürr dedik çıktık. bundan sonra randevumuz haftada bir
idrar yolu enfeksiyonundan olabilir diye fitil verdi canım. bugun kontrol vardı zaten çok şükür suyum iyi bir sıkıntı yok. akıntı son aylarda normal dedi.
oyyy inanmıyorummmmtopiğimizin ilk bebişi geldimi şimdi. hadi bakalım darısı hayırlısıyla bizimde başımıza innşşşş
Merhaba kızlar benim de dün akşam çok kasık ağrım oldu korktum baya bide su gibi bi akıntım geldi öncesinde baya tedirgin oldum doktorumu aradım dinlen dedi ağrı azalmaz artarsa sabah yanıma gel dedi ama çok şükür sabah uyandığımda ağrım yoktu işten de izin aldım öğlene kadar daha şimdi geldim işyerine bi baktım doğum olmuş topikte maşallah nisan bebekleri aceleci çıktı :) Allah hepimize sağlıkla sihatle kavuşmayı nasip etsiinn... bende herşey hazır ama daha çantaya yerleştiremedim bu hafta sonu halledicem inşallah :)
neslim33 akşam wc gideceğim zman uyandırım kalkmam için yardım istiyorum. bir nevi vinç görevi görüyor
bende dün halılarımdan bir bölümnü yıkamaya gönderdim.onlar gelince diğerlerini yollacağım. sonrasında yaparım diye düşünüyorum. baksana her an süpriz olabilir.[/QUO
Halı malı temizlik deyip telaşlandırdınız beni. Vinç benzetmesi süper olmuş yaaa kalkıyorsa süper benim ki zor uyanır uyanana kadar yatak.ne hale gelir bilemembende haftaya verecem halıları toplayıp vakit daralıyor telaş başladı
Telaş yok haftaya zaten ayın üçü falan olacak halılar gelene kadar bir hafta geçecek oldu martın onu falan hemen hemen aynı senin dediğin zamana gelecek zatenHalı malı temizlik deyip telaşlandırdınız beniBen 8-15 mart arası düşünüyorum bu işleri. Halılar yıkamaya gidecek, zebralar ve storlar yıkamaya gidecek, kadın gelecek dip bucak temizlenecek ev, eşim de perdeleri yıkayıp asacak oldu da bitti maşallah
Senin halılar geç geliyomuş. Benimkileri 2. gün getiriyolar.Telaş yok haftaya zaten ayın üçü falan olacak halılar gelene kadar bir hafta geçecek oldu martın onu falan hemen hemen aynı senin dediğin zamana gelecek zaten
. Keşke iki güne gelse ne güzelmiş yaaaSenin halılar geç geliyomuş. Benimkileri 2. gün getiriyolar.
ben ctesi günü 36. haftaya girmiş olucam sanırım topiğin ilk doğuranlarından olabilirimMaşallah kocaman olmuş :)) İnşallah normaldir benim akıntımda. Bu arada beni de artık haftada 1 çağırır belki. 34+3 te gitmiş olcam cumartesi günü. Bir de artık şu doğum şeklini zamanını konuşmak istiyorum ben sorcam bu sefer :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?