2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım.madem annende kalacan gelmeden önce temizler temiz temiz otur ev kapalı da olsa toz oluyor

Valla bana değil karnı burnunda gelicez diyene helal olsun.dahada gelen olmaz sanmıyorum ama olursada kusura bakmayın sancım var der kabul etmem.
Temizliği doğumdan önce yaptır canım ya da en iyisi sen annende kalırken kadın gelsin kardeşin görümcen biri dursun başında.valla ben halıları falan yıkatıcam.temiz eve gelsin bebiş tabi vaktinde gelirse inşallah.doktor bir dahaki muayenemde doğum tarihi verecek.ona göre ayarlıycam temizlik işinide.

Kizlar dogumdn ciktm,brz agrim var genelanesteziyle oldum.bebism masallah cok guzel bicocuk tam kalsaydi tam bi reklam yildizi olurdu10-15gun kuvozde kalick insallah Allahim bundan snr ona sifa verir

Allah analı babalı büyütsün canım gözünaydın :) Bebişinde biran önce toparlar inşallah biran önce evinize sağlıkla sihatle dönersiniz

neslim33 akşam wc gideceğim zman uyandırım kalkmam için yardım istiyorum. bir nevi vinç görevi görüyor
bende dün halılarımdan bir bölümnü yıkamaya gönderdim.onlar gelince diğerlerini yollacağım. sonrasında yaparım diye düşünüyorum. baksana her an süpriz olabilir.

Merhaba kızlar benim de dün akşam çok kasık ağrım oldu korktum baya bide su gibi bi akıntım geldi öncesinde baya tedirgin oldum doktorumu aradım dinlen dedi ağrı azalmaz artarsa sabah yanıma gel dedi ama çok şükür sabah uyandığımda ağrım yoktu işten de izin aldım öğlene kadar daha şimdi geldim işyerine bi baktım doğum olmuş topikte maşallah nisan bebekleri aceleci çıktı :) Allah hepimize sağlıkla sihatle kavuşmayı nasip etsiinn... bende herşey hazır ama daha çantaya yerleştiremedim bu hafta sonu halledicem inşallah :)

Kiz ben sancilandim bugün. Doktor yatirdu ciger gelistirici yapti. Iki hafta daha beklese bari

canim gecmis olsun ne yaptin iyi misin simdi

amin canim. Hamilelik tum vucudu degistiriyor. Bende de bobrek genislemesi var hamilelige bagli. Bir de astim geldi sagolsun. Kendimi hurdaya cikmis sahin gibi hissediyorum.

oh çok şükür :) inşallah tez zamanda mantarda kalmaz kurtulursun :) Rabbim yardım etsin tüm hamişlere :)

amin canim insallah. Bebislwrimiz zamaninda gelsin de agrilari hastalijlari cekceZ mecbur :)

hahahahah ben de benimkini vinc mudurlugune atadim. Ama adamin uykusu agirlasti. Eskiden donsem uyanirdi simdi ohooooooo

Maşallah kocaman olmuş :)) İnşallah normaldir benim akıntımda. Bu arada beni de artık haftada 1 çağırır belki. 34+3 te gitmiş olcam cumartesi günü. Bir de artık şu doğum şeklini zamanını konuşmak istiyorum ben sorcam bu sefer :))

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

. Vinç benzetmesi süper olmuş yaaa kalkıyorsa süper benim ki zor uyanır uyanana kadar yatak.ne hale gelir bilemem bende haftaya verecem halıları toplayıp vakit daralıyor telaş başladı​

Halı malı temizlik deyip telaşlandırdınız beni Ben 8-15 mart arası düşünüyorum bu işleri. Halılar yıkamaya gidecek, zebralar ve storlar yıkamaya gidecek, kadın gelecek dip bucak temizlenecek ev, eşim de perdeleri yıkayıp asacak oldu da bitti maşallah

Telaş yok haftaya zaten ayın üçü falan olacak halılar gelene kadar bir hafta geçecek oldu martın onu falan hemen hemen aynı senin dediğin zamana gelecek zaten

37den önce bitsin diyorum ben de.cunku kizim 37+6 da sanciyla gelmisti benim.simdi malum yatiyorum erken kisalma olmustu gerci uzadi ama.ondan mart basi 36 icindeyim o sira cogu sey bitmeli diye dusunuyorum

selam nisan anneleri benim bebişim bu ara çok hareketli gece uyandırıyor sürekli beni uykum gelmiyor sonra kilo olarak 2 hafta geriden geliyormuş açlıktan ultrasonda verdiği poz içler acısıydı sürekli yemeğe verdim bu sıra kendimi bakalım biz de durumlar böyle umarım sizler de tatlı bebişleriniz de iyidir

ben ctesi günü 36. haftaya girmiş olucam sanırım topiğin ilk doğuranlarından olabilirim
doğum şeklini biz hala konuşmadık. sonuçta daha erken sezeryan düşünüyorum ama öyle bile olsa bir aksilik olmadıkça 39 u bitirmek istiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…