2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Nst odasındaki hemşirelerden duyduğum kadarıyla benim doktor sezaryen için herşey normal giderse 39un bitmesini bekliyormuş. O da martın son haftası oluyor daha yolumuz var.

kızlar siz temizliğe başladınız ben yapmayı düşünmüyordum yapsam mı şimdi bilemedim burda kimsemiz yok ziyaretçi az olur diye yapmayım temizlik dedim.Ama bebişim temiz eve gelsin değil mi bende başlayım

Gelen giden için değil bebek için yapıyoruz canımcım :) Her yer temizlensin sonra uzun bir süre detaylı temizlik yapamayız bebekten dolayı. Sen de birini bul gelsin yapsın.

Gelen giden için değil bebek için yapıyoruz canımcım :) Her yer temizlensin sonra uzun bir süre detaylı temizlik yapamayız bebekten dolayı. Sen de birini bul gelsin yapsın.
burası da o kadar tozlu bir memleket ki temizlik yapsam güç israfı ertesi gün tozlar uçuşmaya başlıyor yerlerde ben kimseyi tutmam kendim yaparım galiba.

burası da o kadar tozlu bir memleket ki temizlik yapsam güç israfı ertesi gün tozlar uçuşmaya başlıyor yerlerde ben kimseyi tutmam kendim yaparım galiba.
Sen kendin o kadar detaylı yapamazsın yorma kendini. Tut bi kadın bence mutfak dolaplarını falan indirsin silsin, camlar falan silinsin. Sonra doğuma yakın kendin şöyle bi süpürür silersin yeter.

Reactions: mnt
Hastane çantamı bazı eksiklerim hariç yerleştirdim.çanta dediğime bakmayın koca bir bavul resmen.ama yerleştirmesi içime sinmedi.napsam küçük kutular mı alsam ya da minik hurçlar.siz ne yaptınız kızlar? simarik83 hani resim koycaktın sen.biri daha demişti resmini yollayım diye kimdi hatırlatayamadım.

Aaaaa evet ya unuttum yaaaa kusura bakmayın hamilelik işte akıl geliyo gidiyo Yarın sabah atarım fotoyu

Oyy masallah büyüyor bebisler

Ben bebeğin kıyafetlerini yıkama torbaları var ya onlara koydum :)) 2 tane 10 lu çıkış hazırladım zaten her birini bir yıkama torbasına koydum battaniyeleriyle. Kese gibi ya onlar iyi oldu.

Ben bebeğin kıyafetlerini yıkama torbaları var ya onlara koydum :)) 2 tane 10 lu çıkış hazırladım zaten her birini bir yıkama torbasına koydum battaniyeleriyle. Kese gibi ya onlar iyi oldu.
Benimde öyle bişey almam lazım.bakıyım bir ara.

Sen kendin o kadar detaylı yapamazsın yorma kendini. Tut bi kadın bence mutfak dolaplarını falan indirsin silsin, camlar falan silinsin. Sonra doğuma yakın kendin şöyle bi süpürür silersin yeter.
çok iş var mutfak dolabını unutmuşum bile kendim yapabilsem iyi olurda sonra erken doğum bişi olur allah korusun

uconn bir arkadaşım tuhafiyeden tül kese almıştı ağzı büzülen.hani kına gecelerinde küçük kese içinde kına filan dağıtırlar ya ağzı büzülen tül kese gibi.onların büyük boyundan alıp takım takım paketlemişti.Şimdi aklıma geldi benim de.hafta sonu tuhafiyelere soracağım.aklında olsun.

Nst odasındaki hemşirelerden duyduğum kadarıyla benim doktor sezaryen için herşey normal giderse 39un bitmesini bekliyormuş. O da martın son haftası oluyor daha yolumuz var.
Benim doktorda aynı canım dün otuz dokuza kadar bekleriz dedi bir terslik olmazsa aynı gün doğum yapabiliriz seninle

Ben ilk kızımda onların gri lame renginde olanından kullanmıştım.içi görünmeyince zor oldu.ama şeffaf olanları mantıklı .

Ben kendime bir valiz yaptim cmasirlar ve ped bir hurcta.kiayfetlerim en önce giyeceklerim en ustte digerleri altta olacak sekilde yerlestirdim.valizinde cep bolumleri ve kapak bolumlerine taç terlik kolonya gibi seyleri koydum.kese gibi olan torbalara makyaj malzemesi ve sac sekillendiricilerini koydum bebege ayri canta yaptim ilk giyeceklerini kendi takiminin penye battaniyesine sardim.yedekler yan tarafinda duruyor.bez paketiyle zaten.

Aklimda birkac eksik var ama.cevsen bebege kendime koymak icin nazara cok inaniyorum ve cok cabuk degiyor tecrubeyle sabit.bebegi pusetiyle cikarken ustune ortulcek tülbent.suslemeler icin bant cengelli igne falan.
Sizin baska onerdiginiz bisi var mi arkadaşlar??

Aklimda birkac eksik var ama.cevsen bebege kendime koymak icin nazara cok inaniyorum ve cok cabuk degiyor tecrubeyle sabit.bebegi pusetiyle cikarken ustune ortulcek tülbent.suslemeler icin bant cengelli igne falan.
Sizin baska onerdiginiz bisi var mi arkadaşlar??

Tül torbalar mantıklı bende düşünüyordum neye koyayım birde çikolata alsak erken mi olur yaa

hamilelik takviminizde erken dogum ile.ilgili bilgi yaziyor.icine dogmus herhalde.masallah ikinize de ...saglikla hastaneden cikarsiniz ins ..bizlere de dua et canim ..ismi ne bu arada
Yaaa insallah,saolasn.cnm kerem goktug koyduk..bnm 28haftalikken bi gelme tesebbusunde bulunmustu smdi gorsen bi kedi yavrusu pamuklara sarip anca tutabilirsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…