2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Tül torbalar mantıklı bende düşünüyordum neye koyayım birde çikolata alsak erken mi olur yaa
Haci seriften cok siparis ediyorlar ama hic yemedim onlarin baya raf ömrü oluyormus.siparis edince ayni gun kargo olup geliyormus buzdolabina koymucakmissin ama.bende cok aradayim.bi diyorum bilinen bi yerden alsam sanki o an yapip da vercek mi illaki gunubirlik yapmazlar cikolatayi.birde iki tür dusunduk biz bitanesi dagitmalik ona isim falan yazdirirz.digeri evde özel cikolata olsun reyhandan mado dan falan ikramlik.

merhaba canım ben küçük hurçlara koydum.. içi görünmüyor ama üzerine etiket yapıştırıp neler olduğunu yazıcam.

Merhaba Kızlar..
Bende 32+0 da muayeneye gittim çalıştığımdan dolayı çalışabilir raporu almak içi,fakat bebek aşağıya yakın olduğundan dolayı çalışamaz raporu verdi.Şimdi 33+3 deyim umarım erken doğum gerçekleşmez

Kızlar sizin de karnınız seğeriyor gibi oluyor mu? Bebişler hıçkırırmış diye duymuştum ondan mı ki? Tekme desem o kadar kuvvetli değil çünkü. Hemen hemen her gün olıyor sanki bende. Bu kadar sık olur mu?

Bende de oluyor :)

Bebeklerin anne karnında hıçkırdıklarını duymuştum

Bende 1 haftadır falan oluyor.bebek hıçkırıyor sanırım.

Merhaba benim 1 aydır hergün oluyor. Günde 3 yada 4 kez 10dk sürüyor hıçkırması. Doktorum hıçkırıyor cok sağlıklı hıçkırması dedi. Yani endişelencek bir şey değil canım.

Bende de oluyor genelde seyirme gibi

Bendede oluyor ben eliyle felan sanıyordum rritim tutuyor sanki hıçkırık olacağı aklıma gelmedi

Bende de oluyor :)

Bebeklerin anne karnında hıçkırdıklarını duymuştum

Bende 1 haftadır falan oluyor.bebek hıçkırıyor sanırım.

pit pit bendede oluyo 2 haftadır

Merhaba benim 1 aydır hergün oluyor. Günde 3 yada 4 kez 10dk sürüyor hıçkırması. Doktorum hıçkırıyor cok sağlıklı hıçkırması dedi. Yani endişelencek bir şey değil canım.
Teşekkürler kızlar. Kontrolüm Cumartesi de Bı aralar dikkatimi çekmişti bu durum hıçkırık demek ki oo hem de sağlıklı bir durumsa ne güzel maşallah biraz korkmuştum açıkcası

gunaydin canim.bende de oliyor cok tatli degil mi a o yaaaa :) ben de hickirik diue duyd carsamba kontrol.var sorcam nakalim. Hastalijlardan onu sormaya sira gelmemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…