2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar benim valizi fotolardaki gibi hazırladım. Beyaz tül kese gibi olanlar bebek çamaşır yıkama torbası :)) 2 tane fazladan almıştım. Her birine 1 hastane çıkışı koydum battaniyeleriyle. Diğer çantaları aliexpressten aldım. Büyük olanda benim gecelik ve pijama takımlarım bi de dependlerim var sütyen ve atletleri bir de göğüs kalkanımı eklicem. Diğerinde bebeğin tek kullanımlık alt açması, bezleri, pişik önleyici kremi var. Yine bu çantalardan birine biberon ve emziğini kaynatıp koycam. Mamayı koydum. Bebek için havlu ve peluşbattaniye koydum. Aklıma geldikçe ekliyorum :)

Eklentiler

• IMG_7096.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 154
  • IMG_7108.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 156
Günaydın arkadaşlar 31+4 oldumm artık. Tek bir sıkıntım var. Ayaklarım okadar yaniyor ki geceleri uyuyamıyorum. Çıldırnak üzereyim. Sabah bu saat oldu hala yanıyor. Yapabileceğim bir şey var mı bu konu da yardımcı olun bana

günaydın kızlar
benim yalancı sancı ağrı her neyse artık çok olmaya başladı. dün çok ağrım vardı gece zor uyudum yataktan kazıdım kendimi resmen sabah işe gelirken. Allah ım hayırlısıyla şu 1 ayı atlatmaayı nasip etsin bizlere.
canım aynı ritimle atma oluyorsa bebek hıçkırıyor demektir oda iyi bişey. ciğerleri gelişiyor diye duymuştum.

eline sağlık çok güzel olmuş, bize ön fikir olur artık bende haftasonu hazırlayacağım

eline sağlık çok güzel olmuş, bize ön fikir olur artık bende haftasonu hazırlayacağım
Hurçlara koycaktım ama eşimle annem valizle ilgilenecek. Onlar içinde kolaylık olur diye şeffaf birşeylere koyayım dedim. O çantaları da şubat annelerinde ya da mart annelerinde birisinde görmüştüm sanırım. Büyük kese bulamadım o yüzden yıkama torbalarına koydum bende :)))

Günaydın annişler ve minikolar :))

Bugün 240. Günümüz yani 8. ayı bitiriyoruz. Bugün geçen ay olduğu gibi size yine göbek göstericez :))
Maşallah cnm benimde karnım böyle dün sağlık ocağındaki doktor ikiz mi diye sordu hayır dedim tek dedim çok büyük karnın dedi herkes böyle söylediği için hiç şaşirmadim gerçi sağlıklı olsunlar da ben daha hiç hazırlık yapmadım maşallah sen herşeyi hazirlamişsin biz martta başlamayı düşünüyoruz inşallah sağlıklı bir şekilde hayirlisiyla bebişlerimizi alırız kucağınıza az kaldı beklemek zorlaştı heyecanlanıyor insan

İç karnımız yok sanırım. Benim hamileliğin başından beri karnım hep büyük oldu. Ben de her an herşey olabilir diye hazırladım bende ama hala eksikler var.

kızlar size temizlikçiler kaç gibi gelip kaçta bitiriyor işlerini.. benim kadın 11 gibi geliyor kahvaltısını yapıyor saat 12 oluyor zaten 6-7 gibi gidiyor tam gün normal mi 11 de gelmesi

Günaydın kızlar

Mayıs annelerinden bir kişi doğum yapmış.Rabbim sağlık versin inşallah kuvezdeymiş.

Benim gibi hazırlıkları bitmeyenler Allah tabi ki vaktiyle gelmelerini nasip etsin ama hazırlıklı olmak lazımmış.Bu hafta sonu herşeyi halletmeliyim.

kızlar size temizlikçiler kaç gibi gelip kaçta bitiriyor işlerini.. benim kadın 11 gibi geliyor kahvaltısını yapıyor saat 12 oluyor zaten 6-7 gibi gidiyor tam gün normal mi 11 de gelmesi

olur mu hiç öle canım benim sabah 8 de geliyor kahvaltısını yapmış oluyor direk işe başlıyıp 12 gibi öğle yemeği yiyor sonra bi daha 4 gibi bi çay yanında atıştırmalık bişeyler yiyip mola veriliyor akşam da 7 gibi gidiyor yani 12 saate yakın kalıyor

senin temzilikçinin işi güzelmiş
olması gereken zaten evi hepsini ancak temizler

ayyy ne güzel ya ben bu kadınla başa çıkamıyorum başka kadın da bulamam şu saatten sonra canım ayıp olmazsa nekadar ücret veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…