2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlar evinizi temizletmek için tuttuğunuz bayanalara günlük sigorta yapın.burda bir kadın temizlikçi tuttu.temzlikçi ışıkları temizlerken sandalyeden düşüyor belinde hasar oluyor kadının kocasına dışardan birileri akıl vermiş ev sahibine dava açıp tazminat alıyor.dikkatli olmak lazım kamu spotunda görmüştüm günlük sigorta yapıldığını.

ayyy ne güzel ya ben bu kadınla başa çıkamıyorum başka kadın da bulamam şu saatten sonra canım ayıp olmazsa nekadar ücret veriyorsun

bana uzun süredir aynı kişi geliyor canım 120tl veriyorum... senin dediğin gibi 12 de işe başlayıp 6 gibi gidiyorsa o zman yarım gün ücreti alıyor yani 60 tl. senin kadın da aslında yarım gün ücreti almalı senden

evet canım yapılması gerekiyor ben isg uzmanlığı aldım ozman bizede anlatmışlardı iş kanunda. ayrıca bebek için bakıcı tutarsak aynı şekilde ona da sigorta yapmamız gerekiyor. ben büyük ihtimalle 6. aydan sonra bakıcı tutmak zorunda kalabilirim aslında hiç istemiyorum ama bakabilecek kimsem yok nasip bakalım... bi tanıdığımız var bakan ama nasıl emanet edilir nasıl olur hiç bilmiyorum

Reactions: mnt
yok canım 110 tl alıyor neyse tekrar konusacagım onunla bugün iyice strese soktu beni bu durum

yok canım 110 tl alıyor neyse tekrar konusacagım onunla bugün iyice strese soktu beni bu durum
Benimki de 9 buçuk gibi geliyor kahvaltı bekliyor kahvaltı hazırlıyorum. Yemesi hazırlaması 10 buçuk. En geç 3 gibi de ben bitirdim deyip gidiyor. Her seferinde bişey buluyor. Kızımla buluşucam , oğlumla buluşacağım, şunu yapıcam.Bir heyecanla evden koştur koştur gidiyor. Bişey diyemiyorum.

offf ya kötü davransan kötü oluyorsun yüzüne gülünce de böyle başımıza çıkıyorlar ama ücreti de tam alıyorlar bilmiyorum ama bizde var sanırım anormallik

offf ya kötü davransan kötü oluyorsun yüzüne gülünce de böyle başımıza çıkıyorlar ama ücreti de tam alıyorlar bilmiyorum ama bizde var sanırım anormallik
Canım yaptıkları iş kolay bir iş değil. Birinin pisliğini temizlemek elbette çok zor. Ama aldıkları para az değil.150'den aşağıya kimse gelmiyor. Bende para kazanmak için bak hala her sabah altıda evden çıkıyorum. Akşam geliyorum. Kendim yapamadığım için onu çağırıyorum. Yalap şalap evi temizleyip. Bir kaç saate de evden koştur koştur çıkınca kendimi aptal gibi hissediyorum.Ayrıca şart şurtta yok. Diyorum ki klozeti temizlediğin bezi at . Onu ayır. Yine hepsini birbirinin içine katmış. Sinir oldum tabi.Toz aldığı bez ile bezle klozeti temizlediği bez aynı leğende . Yıkıyacağım diyor. Bebeğim doğsun kendim yapacağım temizliğimi

Maşallah canım benim de göbişim sana yakın genelde minyon tiplerde iç karın küçük oluyor :) Allah nazarlardan saklasınn

Amin canım :)

kızlar size temizlikçiler kaç gibi gelip kaçta bitiriyor işlerini.. benim kadın 11 gibi geliyor kahvaltısını yapıyor saat 12 oluyor zaten 6-7 gibi gidiyor tam gün normal mi 11 de gelmesi

Ben her hafta yarım gün alıyorum 1,5 ayda 1 de tam gün geliyor. Tam 140 yarım gün 70 tl veriyorum. Yarım gün geldiğinde sabah kahvaltısını yapmış olarak geliyor 9 buçuk-10 da başlıyor 3 e kadar. Tam gün geldiğinde yine 9-10 gibi başlıyor akşam 6-7 ye kadar sürüyor. Öğle Yemeği falan istemez dolapta ne varsa meyve, peynir zeytin vs. atıştırır. İsterse çayını kahvesini yapar.

bakıcı işide çok zor cidden bir yabancıya emanet ediyorsun çocuğun onu tanıyor seviyor değişik bir durum halam çocuklarını bakıcıya baktırmıştı en küçük olanı bakıcısına anne diye ağlıyordu annesini istemiyordu .

Benim yardimcim hergun bende yatili kizlar. Temizlik, camasir, bulasik, hasta oldugumda yemek onda, masaj falan da yapiyor aksamlari. Gece yatip kalkarken vinc gorevi goruuor garibim hem de ucret almiyor bunlara. Eee bebegini tasiyom adamin almasin bi zahmet
Saka bi yana evlendifimozden beri temizligi esinle yapariz biz. Tabii ben artik yoruluyor yaptirmiyor bama her seyi kendi yapiyor. Mart gibi de camlaridolaplari vs halledecekmis. Temizlikci hic cagirmadim bi suru para aliyor cogu hakkini da vermiyor cok sinir bozucu bi durum. İyisini bulup birakmamak lazim en iyisi.

beyim hamarat diyorsun maşallah :) benimkide ibret alsa

oyle valla canim cok sukur
Cok anlayisli ve yardimseverdir kendisi. Hamilelikten once de boyleydi :) etrafimdaki arkadaslarim kocalarini esimden ders almaya yollamayi dusunuyorlar
benimki çeyrek yardım sever bin tane duygu sömürüsü yapcam da ooo zaten o iş yaptığında ortalığı ya lekeler yada su götürüyor becerikli değil çamaşır astırıyorum en sevmediğim işi o yapıyor ordan kazançlıyım

Her eve lazım bende eşime diyorum ki süpürgeyi aç açıyo oda Allah var ama diyoki nereyi süpürücem diyorum ki tavanı ona anlatana kdr kendim yapsam daha iyi

N Nasip_kismet maşallah herkese nasip olmaz. kızlar ben az önce bir yürüyüyeim dedim sağ kasık üzerime oyle bir kramp girdiki olduğum yerde kaldım. sanki içerden etlerimi kesiyorlardı. hiç olan var mı

ayy ben de toz almayi hic sevmem. En nefret ettigim is toz almak

Her eve lazım bende eşime diyorum ki süpürgeyi aç açıyo oda Allah var ama diyoki nereyi süpürücem diyorum ki tavanı ona anlatana kdr kendim yapsam daha iyi

o da guzelmis. Ne eglencelidir o diyaloglar :)

sagol canim tesekkur ederim :) canim ayakta cok kaldigimizda agri girebiliyor. Dun de ben yemek yaparken oldu aynisi. Dinlenince gecti. Boyle agrilarda onemli olan dinlenince geciyor olmasiymis canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…