- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
- 408
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #32.941
geldim ayaklarımı uzattım zaten sandalyeye N Nasip_kismet korktum bir an işyerinde mi doğuracam diye
Bana da cumartesi temizlikten sonra oldu temizlik dediysem sadece temizlik değil tabii önce çamaşır astım sonra yemek yaptım 3 çeşit kolay da olsa ayakta duruyosun sonra da temizlik yapınca bebiş aşağı indi sanırım hem ağrı oldu sonrasında da bebişim aşağı doğru baskı yapıp durdu gece dinlenince geçti ancak zor evde tek olmak hele de seni anlayan birinin olmamasıgeldim ayaklarımı uzattım zaten sandalyeye N Nasip_kismet korktum bir an işyerinde mi doğuracam diye
Yeşil renkte olanlar güzelmiş.içide görünüyor.böyle bişey bulsam iyi olur aslında.Kızlar benim valizi fotolardaki gibi hazırladım. Beyaz tül kese gibi olanlar bebek çamaşır yıkama torbası :)) 2 tane fazladan almıştım. Her birine 1 hastane çıkışı koydum battaniyeleriyle. Diğer çantaları aliexpressten aldım. Büyük olanda benim gecelik ve pijama takımlarım bi de dependlerim var sütyen ve atletleri bir de göğüs kalkanımı eklicem. Diğerinde bebeğin tek kullanımlık alt açması, bezleri, pişik önleyici kremi var. Yine bu çantalardan birine biberon ve emziğini kaynatıp koycam. Mamayı koydum. Bebek için havlu ve peluşbattaniye koydum. Aklıma geldikçe ekliyorum :)
Yarım gün oluyor senin dediğin.hem niye evde yiyip gelmiyor.iyiymiş o kadının işi valla.tüm gün gelirse ben öğlen yemeği veriyorum.9 da falan geliyor.6 ya kadar falan kalıyor.yarım gün alırsam 12:30-1 gibi geliyor yine aynı saatte çıkıyor.kızlar size temizlikçiler kaç gibi gelip kaçta bitiriyor işlerini.. benim kadın 11 gibi geliyor kahvaltısını yapıyor saat 12 oluyor zaten 6-7 gibi gidiyor tam gün normal mi 11 de gelmesi
İşte onları aliexpressten aldım 1 ayda geldi :)) çeşitli renkleride vardı.Yeşil renkte olanlar güzelmiş.içide görünüyor.böyle bişey bulsam iyi olur aslında.
Biliyorum onları aliexpresten aldığını.artık çok geç sipariş için.anca ikea tarzı yerlere ya da bir milyoncu gibi çok şey satılan yerlerden bulunabilir.ona da dolaşmaya mecalim yok:)ay daha eksiklerim var bir sürü ama ben evde camış gibi yatıyorum.ay en iyisi hazırlanıyım bizim caddeye çıkıyım tuafiye pijamacı falan dolanıyım az:)İşte onları aliexpressten aldım 1 ayda geldi :)) çeşitli renkleride vardı.
Biliyorum onları aliexpresten aldığını.artık çok geç sipariş için.anca ikea tarzı yerlere ya da bir milyoncu gibi çok şey satılan yerlerden bulunabilir.ona da dolaşmaya mecalim yok:)ay daha eksiklerim var bir sürü ama ben evde camış gibi yatıyorum.ay en iyisi hazırlanıyım bizim caddeye çıkıyım tuafiye pijamacı falan dolanıyım az:)
Kızlar bende bebek kıyafet askısı arıyorum dolap içine ama böyle şeker tatlı bişey . Buldunuz mu siz ?
tabiki normal değil canım. ben genelde temizlikçi gelldiğinde işte oluyorum evdeyken istemiyorum ama sabah 8 de geliyor. öğle yemeği ne bulursa dolapta yiyor. 6 gibide gidiyor. senin temizlikçi raharmış vallakızlar size temizlikçiler kaç gibi gelip kaçta bitiriyor işlerini.. benim kadın 11 gibi geliyor kahvaltısını yapıyor saat 12 oluyor zaten 6-7 gibi gidiyor tam gün normal mi 11 de gelmesi
ohhh ne güzelmiş senin yardımcı yaa her eve lazımBenim yardimcim hergun bende yatili kizlar. Temizlik, camasir, bulasik, hasta oldugumda yemek onda, masaj falan da yapiyor aksamlari. Gece yatip kalkarken vinc gorevi goruuor garibim hem de ucret almiyor bunlara. Eee bebegini tasiyom adamin almasin bi zahmet
Saka bi yana evlendifimozden beri temizligi esinle yapariz biz. Tabii ben artik yoruluyor yaptirmiyor bama her seyi kendi yapiyor. Mart gibi de camlaridolaplari vs halledecekmis. Temizlikci hic cagirmadim bi suru para aliyor cogu hakkini da vermiyor cok sinir bozucu bi durum. İyisini bulup birakmamak lazim en iyisi.
canım ben 9. aya girdiğimden beri çok zorlanıyorum. sanırım oğlum aşağıya indiği için kasıklarıma sürekli baskı halinde ve dün gece çok kramp girdii. ama dün dr uma sordum ben kanama su gelme vs olmadığı müddetçe çektiklerimizin hepsi hamilelik ağrısıN Nasip_kismet maşallah herkese nasip olmaz. kızlar ben az önce bir yürüyüyeim dedim sağ kasık üzerime oyle bir kramp girdiki olduğum yerde kaldım. sanki içerden etlerimi kesiyorlardı. hiç olan var mı
Ay ben size yazmayı unuttum. Dün karnımdan parmak çıtlatması gibi 2 kere ses geldi. Başka yerlerde de okumuştum ama neden olduğunu bilmiyorum. Sİzde de oldu mu?
süper olmus,Kızlar benim valizi fotolardaki gibi hazırladım. Beyaz tül kese gibi olanlar bebek çamaşır yıkama torbası :)) 2 tane fazladan almıştım. Her birine 1 hastane çıkışı koydum battaniyeleriyle. Diğer çantaları aliexpressten aldım. Büyük olanda benim gecelik ve pijama takımlarım bi de dependlerim var sütyen ve atletleri bir de göğüs kalkanımı eklicem. Diğerinde bebeğin tek kullanımlık alt açması, bezleri, pişik önleyici kremi var. Yine bu çantalardan birine biberon ve emziğini kaynatıp koycam. Mamayı koydum. Bebek için havlu ve peluşbattaniye koydum. Aklıma geldikçe ekliyorum :)
Çantan her ihtimale karşı hazırda dursun erteleme bebekte sağlıklı olsunda istediği zaman gelsinkızlar bende cantamı hazırlamaya başlıcam bugün yarın diye diye kaldı öyle işte bi kaç ufak tefek eksigim kaldı onları aldım mı tamamdır. bu arada nst ye girmye başladınız mı ben bir kere girdim bide dün böbrek sancım vardı onun için girdim 20 ile 40 arasında hafif sancılarım çıktı. zaten o an anladım karnımın sertleşip nefesimin daralmasından. o arada nst de sayılar 20 ile 40 arasında gidip geldi. ama bunlar korkulacak sancılar degilmiş. kontrolümüzde iki haftaya düştü kızım 36. haftada dogdu içimdeki his oglumunda o civarlarda dogacagı
Banada yazdı ama kullanamıyorum benimde kasılmalarım var kaşıntım olduğu için magnezyum falanda içemiyorum napcam bilmiyorum...Kızlar çok aciilll !!!!! Benim bu sabah karnımın bir sağ tarafı bir sol tarafı bazen aşağı kısmı ara ara taş gibi oldu geçti oldu geçti.. bende her ihtimale karşı bi doktorumu arayıp ne olduğunu sorayım dedim kadın sancılarımın olduğunu bunların kasılma olduğunu söyledi derhal adalat crone diye bi tansiyon ilacı varmış ona başla dedi geçmezse bi nst çektir durumunu değerlendirelim dedi.. kızlar bebeğimin boynunda kordon var ve ben çok korkuyorum.. benim durumumda olan oldu mu aranızda yada yakınlarınjzda neler yapılmıştı ne olur cevap yazın bekliycem
Muayene etmeden nasıl ilaç verdi ama.o senin tarif ettiğin kasılma oluyor evet bende de aynısı oluyor.ve çok normal bir durum.Kızlar çok aciilll !!!!! Benim bu sabah karnımın bir sağ tarafı bir sol tarafı bazen aşağı kısmı ara ara taş gibi oldu geçti oldu geçti.. bende her ihtimale karşı bi doktorumu arayıp ne olduğunu sorayım dedim kadın sancılarımın olduğunu bunların kasılma olduğunu söyledi derhal adalat crone diye bi tansiyon ilacı varmış ona başla dedi geçmezse bi nst çektir durumunu değerlendirelim dedi.. kızlar bebeğimin boynunda kordon var ve ben çok korkuyorum.. benim durumumda olan oldu mu aranızda yada yakınlarınjzda neler yapılmıştı ne olur cevap yazın bekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?