2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
merhaba kızlar erkenden kalkıp az biraz bebeğin odasını temizledim babası akşam duva kağıdı yapacak inşallah
Maşallah Paşa'ya yüzünü görmen ne güzel birimde göstermiyor meraktan ölüyoruz. Haftalık bebişi görecen artık ne güzel

Merhabalar herkese,
Emzirme minderi aldını mı arkadaşlar? Özellikle tecrübeli anneler daha önce kullanan memnun kalan ya da kalmayan, öneren önermeyen var mı? :)

Ben aldım ablamda kullanıyordu baya işine yaradı. Kollarına göbeğine baskı yapmaz emzirken

Maşallah canım gözün aydın :) ne güsel oğluşun az da olsa göstermiş yüzünü darısı başıma :)
İnşallah gösterir seninkide :)

Ooo canım maaşallah tosbiğee geri sayıma başlarsın artık bu hafta.. Benim doktprda hafta da 1 çagırmaya başladı

Ay valla çok heyecanlı :)

Masallah canim bebisine artık sabırlar azaliyor insallah sag salim vaktinde gelsinler bebisler

İnşallah beklesinler :)

Maşallah oğluşuna.anlaşılan gün verdiğine göre sezeryanda anlaştınız:)

Ben doğumunapcaz dedim allah bilir dedi :)) ben sezaryen istiyorum sen nasıl istersen dedi. Herşey normal giderse 39. Haftan bitince yardımcı oluruz dedi :))) komik adam ya :))

Evet ya her hafta görcem :))

Melaba teyzeleeeeerrrr :)))

Eklentiler

• IMG_7115.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 110

Merhaba canım bnde 2 hafta önce yattım hastanede 32 haftalıkken ve adalatkullandım yattığım sürece doktora evde devam etcem mı dediğimde sadece Bursa benim kntrolumde icebilirsin ve 34 den sonrada çok zorunlu bir durum olmadığı sürece icirmem dedi

Merhabalar herkese,
Emzirme minderi aldını mı arkadaşlar? Özellikle tecrübeli anneler daha önce kullanan memnun kalan ya da kalmayan, öneren önermeyen var mı? :)
Ben kendim dikecem Can'ım arkadaşlara dikmiştim sıra benim bebişimde. Minderin resmini bulamadım ama bu babynest ten de dikecem kullananlar çok memnun güzel yorumlar okudum arkadaşıma buna benzer diktim boyutundan dolayı yükleyemedim ama buna çok benziyor

Eklentiler

• image.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 112
Çok geçmiş olsun arkadaşım atlatmışsın sen çok şükür.. acaba bende daha önemli bir durum mu var ki bana evde içebilirsin dedi..vallahi bilemiyorum.. o kadar gebelik yaşadım ama hala daha cahilim bu konularda..pazartesiye bi çıkayım hayırlısıyla da gidip konuşucam doktorumla bu böyle olmaz ben arafta kaldım resmen. Asıl bu durum beni strese sokan.. alacaksa alsın bebeği ben psikolojik olarak daha fazla dayanamıycam sanırım..ya hani ben bide 26.haftadan bu yana magnorm kullanıyorum magnezyum ona rağmen bu kasılmalar gerçekten cansıkıcı.. annemgil bunlar ay gün sancıları derlerdi eskiden onlardır diyo korkma diyor ama. Başında korfon dolanan bebeği ben nasıl riske atarım vicdan azabı duyacağım birşeyde yapmak istemiyorum kafama göre ama sizlerin yazdıkları da doğru çünkü devlet hastanesindeki doktorum da bu ilacı evde içemezsin demişti.. işte bu yüzden kafam çorba gibi

En azindan bugun özel hastaneye yada devlete nstye girsen biraz ferahlamis olursun canim.madem bu kadar riskli durumun var.bursada illaki vardir bi yer kadin dogum hastaneleri falan.

Gözün aydın canım büyümüş oğlun kime benziyor kereta

En azindan bugun özel hastaneye yada devlete nstye girsen biraz ferahlamis olursun canim.madem bu kadar riskli durumun var.bursada illaki vardir bi yer kadin dogum hastaneleri falan.
Dün akşam nstye gittim devlete.. bu akşam da gidicem. Gidince gerçekten güzel ilgileniyorlar..pazartesiye kadar gidicem. Pazartesi kendi doktoruma gidicem.. Allah büyüktür Hakkımızda en doğru olanı Rabbim kararlamıştır.. dualarım hem kendime hem sizlere..Rabbim inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Disim icin doktora gittim.gecici doldurdu.zarari olmaz dedi.yani yapilabilen islemler oluyor.disciye.gorunmeden karar vermeyin

Selam kizlar
Ben bugün tam 32+6 haftalik hamileyim bebegim önde gidiyor
Bugün kontrollde kafa ve karin gelismi 36+0 haftalik cikti kilosu 2400 gram ama nedense bacak 32+1 cikti doktor olabilir dedide kafama takildi neyden olabilir bu? Aynisini yasayan varmi?

bir hafta ileride olanı duydum da 4 hafta ileride olması çok ilginç geldi tatlım

Doktor normal demişse normaldir fazla kurcalamaya gerek yok bazen böyle farklar olabiliyo haftadan haftaya değişiyo bu farklar.tabi bazen yanlş ölçümlerde olabilir, ya da çocuğun genetik yapısından kaynaklı olabilir.doktor anormal bi durum olsa söylerdi zaten

bir hafta ileride olanı duydum da 4 hafta ileride olması çok ilginç geldi tatlım

Esimin kafasi biraz büyük genetik olabilirmi diyomda karinda ayni 36 cikti normalde 32+6 olmam gerek biraz büyük bi bebek dedi doktor ama bacak niye 32+1 doktor söylemedi bile ben kendim gördüm sordum normal dedi hic üstlenmedi acaba normalmi bilemedimki

kızlar ben anlamıyorum doktorlar neye göre boyunu söylüyor üç gün önce ben gittim boyunu sordum onu ben bilemem diyor o bilmicek de kim bilecek ? artık büyüdüğü için tam belli olmazmış sizinki nasıl belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…