- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
- 408
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #33.001
Maşallah Paşa'ya yüzünü görmen ne güzel birimde göstermiyor meraktan ölüyoruz. Haftalık bebişi görecen artık ne güzelMerhaba kızlar doktordan çıktık biz sonunda gösterdi oğluş yüzünü birazcık. 34+3 teyiz bugün 2850gr ve 49 cm olmuş. Doğumu 39. Hafta bitince yaparız dedi yani 30 mart gibi olcak. Nst de 20-40 arası sancılar çıktı 1-2 kere 60 ı gördük. Kasılmalarımı söyledim dinlen yorma kendini dedi. 2 kere nst ye girdik ilkinde hareket az dediler çikolata ye su iç biraz dolan gel dediler öyle yaptık. İkinci nst de hareketlendi oğluş. Bir de bundan sonra her hafta gidicez kontrole :)
Merhabalar herkese,
Emzirme minderi aldını mı arkadaşlar? Özellikle tecrübeli anneler daha önce kullanan memnun kalan ya da kalmayan, öneren önermeyen var mı? :)
İnşallah gösterir seninkide :)Maşallah canım gözün aydın :) ne güsel oğluşun az da olsa göstermiş yüzünü darısı başıma :)
Ooo canım maaşallah tosbiğee geri sayıma başlarsın artık bu hafta.. Benim doktprda hafta da 1 çagırmaya başladı
Masallah canim bebisineartık sabırlar azaliyor insallah sag salim vaktinde gelsinler bebisler
Maşallah oğluşuna.anlaşılan gün verdiğine göre sezeryanda anlaştınız:)
merhaba kızlar erkenden kalkıp az biraz bebeğin odasını temizledim babası akşam duva kağıdı yapacak inşallah
Maşallah Paşa'ya yüzünü görmen ne güzel birimde göstermiyor meraktan ölüyoruz. Haftalık bebişi görecen artık ne güzel
Ben aldım ablamda kullanıyordu baya işine yaradı. Kollarına göbeğine baskı yapmaz emzirken
Bursada yaşıyorum..benim doktorum balıkesirde ve kendisi perinatolog.. çünkü ben yüksek riskli gebelik grubuna giriyorum. Bende genetikte kan pıhtılaşması var. O nedenle tüm gebeliklerimde baştan sona kadar kan sulandırıcılar kullanıyorum..ve her gebeliğimde erken soğum tehdidiyle yüz yüze geldim. Kızımda 28 haftalıkken erken gelmeye kalkınca yine aynı doktorum bana nidilat vermişti günde 4 kere alıyordum doğuma birkaç gün kala bıraktım ve hemen sancılarım oldu doğuma girdim.. şimdi bu gebeliğimdede çok şükür 34 e kadar geldim ama bebeğin boynunda 2 kere kordon dolanık vaziyette.. doktorum doğum ağrısı sancısı çekmemen gerek bu ağrılar başında kordon olan bebeği strese sokar kalp atımları düşer.. bebeğe birşey olsun istemiyoruZ dedi. Nedeni de benim ilk doğumumda oda erkekti ve malesef doğumda vefat etti.. kar zarar hesabı elbette yapmıştır diye düşünüyorum yani sonuçta doktor akşam istanbulda bi arkadaşım var fakültede ebe kendisi ona sordum biz bazı hastalarımıza adalat veya nidilat veriyoruz evde kullanıyorlar dedi..doktorum bebeğin 2 hafta daha içerde kalmasından yana ciğer gelişimini anne karnında tamamlaması için.. şuan gerçekten arafta kaldım işim dualara kaldı sanırım..dua edip beklicem belirsizlik kadar kötü bir şey yok.. yardımlarınız ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.. sağolun arkadaşlar..
Ben kendim dikecem Can'ım arkadaşlara dikmiştim sıra benim bebişimde. Minderin resmini bulamadım ama bu babynest ten de dikecem kullananlar çok memnun güzel yorumlar okudum arkadaşıma buna benzer diktim boyutundan dolayı yükleyemedim ama buna çok benziyorMerhabalar herkese,
Emzirme minderi aldını mı arkadaşlar? Özellikle tecrübeli anneler daha önce kullanan memnun kalan ya da kalmayan, öneren önermeyen var mı? :)
Çok geçmiş olsun arkadaşım atlatmışsın sen çok şükür.. acaba bende daha önemli bir durum mu var ki bana evde içebilirsin dedi..vallahi bilemiyorum.. o kadar gebelik yaşadım ama hala daha cahilim bu konularda..pazartesiye bi çıkayım hayırlısıyla da gidip konuşucam doktorumla bu böyle olmaz ben arafta kaldım resmen. Asıl bu durum beni strese sokan.. alacaksa alsın bebeği ben psikolojik olarak daha fazla dayanamıycam sanırım..ya hani ben bide 26.haftadan bu yana magnorm kullanıyorum magnezyum ona rağmen bu kasılmalar gerçekten cansıkıcı.. annemgil bunlar ay gün sancıları derlerdi eskiden onlardır diyo korkma diyor ama. Başında korfon dolanan bebeği ben nasıl riske atarım vicdan azabı duyacağım birşeyde yapmak istemiyorum kafama göre ama sizlerin yazdıkları da doğru çünkü devlet hastanesindeki doktorum da bu ilacı evde içemezsin demişti.. işte bu yüzden kafam çorba gibiMerhaba canım bnde 2 hafta önce yattım hastanede 32 haftalıkken ve adalatkullandım yattığım sürece doktora evde devam etcem mı dediğimde sadece Bursa benim kntrolumde icebilirsin ve 34 den sonrada çok zorunlu bir durum olmadığı sürece icirmem dedi
En azindan bugun özel hastaneye yada devlete nstye girsen biraz ferahlamis olursun canim.madem bu kadar riskli durumun var.bursada illaki vardir bi yer kadin dogum hastaneleri falan.Çok geçmiş olsun arkadaşım atlatmışsın sen çok şükür.. acaba bende daha önemli bir durum mu var ki bana evde içebilirsin dedi..vallahi bilemiyorum.. o kadar gebelik yaşadım ama hala daha cahilim bu konularda..pazartesiye bi çıkayım hayırlısıyla da gidip konuşucam doktorumla bu böyle olmaz ben arafta kaldım resmen. Asıl bu durum beni strese sokan.. alacaksa alsın bebeği ben psikolojik olarak daha fazla dayanamıycam sanırım..ya hani ben bide 26.haftadan bu yana magnorm kullanıyorum magnezyum ona rağmen bu kasılmalar gerçekten cansıkıcı.. annemgil bunlar ay gün sancıları derlerdi eskiden onlardır diyo korkma diyor ama. Başında korfon dolanan bebeği ben nasıl riske atarım vicdan azabı duyacağım birşeyde yapmak istemiyorum kafama göre ama sizlerin yazdıkları da doğru çünkü devlet hastanesindeki doktorum da bu ilacı evde içemezsin demişti.. işte bu yüzden kafam çorba gibi
Gözün aydın canım büyümüş oğlun kime benziyor keretaMerhaba kızlar doktordan çıktık biz sonunda gösterdi oğluş yüzünü birazcık. 34+3 teyiz bugün 2850gr ve 49 cm olmuş. Doğumu 39. Hafta bitince yaparız dedi yani 30 mart gibi olcak. Nst de 20-40 arası sancılar çıktı 1-2 kere 60 ı gördük. Kasılmalarımı söyledim dinlen yorma kendini dedi. 2 kere nst ye girdik ilkinde hareket az dediler çikolata ye su iç biraz dolan gel dediler öyle yaptık. İkinci nst de hareketlendi oğluş. Bir de bundan sonra her hafta gidicez kontrole :)
Dün akşam nstye gittim devlete.. bu akşam da gidicem. Gidince gerçekten güzel ilgileniyorlar..pazartesiye kadar gidicem. Pazartesi kendi doktoruma gidicem.. Allah büyüktür Hakkımızda en doğru olanı Rabbim kararlamıştır.. dualarım hem kendime hem sizlere..Rabbim inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinEn azindan bugun özel hastaneye yada devlete nstye girsen biraz ferahlamis olursun canim.madem bu kadar riskli durumun var.bursada illaki vardir bi yer kadin dogum hastaneleri falan.
Dün akşam nstye gittim devlete.. bu akşam da gidicem. Gidince gerçekten güzel ilgileniyorlar..pazartesiye kadar gidicem. Pazartesi kendi doktoruma gidicem.. Allah büyüktür Hakkımızda en doğru olanı Rabbim kararlamıştır.. dualarım hem kendime hem sizlere..Rabbim inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Bana benziyor gibi gözüküyor :))Gözün aydın canım büyümüş oğlun kime benziyor kereta
Hadi yaaa ne güzel anneye benzesinler tabii biz çekiyoruz her sıkıntıyıBana benziyor gibi gözüküyor :))
bir hafta ileride olanı duydum da 4 hafta ileride olması çok ilginç geldi tatlımSelam kizlar
Ben bugün tam 32+6 haftalik hamileyim bebegim önde gidiyor
Bugün kontrollde kafa ve karin gelismi 36+0 haftalik cikti kilosu 2400 gram ama nedense bacak 32+1 cikti doktor olabilir dedide kafama takildi neyden olabilir bu? Aynisini yasayan varmi?
Selam kizlar
Ben bugün tam 32+6 haftalik hamileyim bebegim önde gidiyor
Bugün kontrollde kafa ve karin gelismi 36+0 haftalik cikti kilosu 2400 gram ama nedense bacak 32+1 cikti doktor olabilir dedide kafama takildi neyden olabilir bu? Aynisini yasayan varmi?
bir hafta ileride olanı duydum da 4 hafta ileride olması çok ilginç geldi tatlım
kızlar ben anlamıyorum doktorlar neye göre boyunu söylüyor üç gün önce ben gittim boyunu sordum onu ben bilemem diyor o bilmicek de kim bilecek ? artık büyüdüğü için tam belli olmazmış sizinki nasıl belli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?