2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Ne bilim canim ya kafama takildi iste hersey cok iyi dedi kendim ultrasonda görüpde sordum normal dedi gecti

Benim bebeğim de 10 gün önden gidiyor. doktorum 3 hafta önde giderse sorun olarak görürüz diyor ama ne sorun olr bilemiyorum. bir de dünkü kontrolde konusu olmuştu dedi ki eğer karın önden giderse diyabet riski olabilir, tekrar test yapmak gerekir. isterseniz başka bi doktorla da görüşün

Zaten 3 hafta önce kendi doktoruma gittim bakdi hic bi sorun yok dedi ozamanda karin ve kafa önde gidiyordu ve bacak geri hersey cok iyi dedi bugünde karnima sanci girince acile gittim ordaki doktor bakdi oda normal dedi kafama takmamistim nedense birden takildi

Ne bilim canim ya kafama takildi iste hersey cok iyi dedi kendim ultrasonda görüpde sordum normal dedi gecti

Benim bebeğimin kafası da 1-2 ay kadar önce 3 hafta öndeydi.doktora kafama taktığımı söyleyince doktor kızmıştı çocuğun genetik yapısı böyle bi sorun yok diye.şuan sadece 1 hafta önde kafası ki zaten bebeğimin bacak boyu karın ölçüsü ve kilosu da 1 hafta önde.olabiliyo böyle farklar

Yok canım banada iç dedi hatta gayet normal bi ilaç gibi yazdı verdi aynen bende sanki ilk hamileliğim hiçbişey bilmiyorum ilk bebeğim gibi annemede söyleyince oda diyor bazı bebekler böyle sancılı olur diyo anlamadım valla yaşımız geçiyo ondanmı aceba ama komşum Doğum yaptı 40 yaşında normal Doğum son anına kadar gezdi işini yaptı ben mutfağa gidemiyorum

Banada aynısı söylüyor

Zumrutas canim bende 33+0 da gittim kilo 2500 kafa 36 diger leri 35 civari cikti.benim kizimda da hatta daha büyüktü 36.haftaya kadar hep kafa önde 37.de dengelenmisti.birde bu olcumler net olamiyor buyudukce.kafaici bir sorun yoksa yoktur icin ferah olsun.bizim babamizinda kafa buyuk ve kemikli

Ben kızıma hamileyken de nidilat kullanmıştım çünkü 28.haftada doğmaya kalkmıştı.. tam 2 ay kullandım hemde öyle 1-2 günde değil yani.. çok şükür sağlıklı doğum yaptım.. şimdi bu gebeliğimde de soktorum bebek anne karnında ne kadar durursa dışarı çıktığında o kadar sağlıklı olur mantığı var bence de çok haklı.. ama işte doktordan doktora insandan insana bünyeden bünyeye farklılıklar oluyor demek ki. Düşünmeyeceğim artık yoksa stres oluyorum esas o zaman tamsiyon değerlerim değişiyor. Ben Allah'a sığındım Rabbim başıma gelenleri çektiklerimi kalbimdekileri el açıp dua edip yalvardıklarımı çok iyi biliyor.. Allah büyüktür hikmetinden sual olunmaz.. görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler.. diyecek başka sözüm yok.hayırlısı Rabbimden..

Insallah dedigin gibidir canim

Insallah canim ya iki doktorda hic takmadi cok normal hersey yolunda dedi yinede insan acaba biseymi var diye düsüniyo

bu günlerde bebeğinizin hareketleri ne alemde kızlar ?

Tabiki canım elimizden gelen ne varsa yapıp Allah'a sığınacağız yapacak bişey Yok o neylerse güzel eyler inşallah evlat acısı evlat sıkıntısıyla sınamaz bizleri...

Kizlar ben 34+4 günlük hamileyim carsamba aksam.kasilmalar ve sancilarimdan dolayi hastanede yattim. Cuger gelisturici ugne felanda yapti doktorum. 2410 gramdi bebegim. Ama bugün yine kasilmam cok gibi bir de cok asagida. Kendim mi evham yapiyorum yoksa sancim mi var anlamadım. Belim de agriyo

Sanci olabilir hastaneye git ben oglumda on saat bel agrisindan sonra hastaneye gittim meger sanciyms

Kızlar sancim var dua edin hastaneye gitcem erken doğum riskim var ilk oğlumda 35 haftalık doğdu inşallah durur biraz daha
Allah yardımcınız olsun.. bu haftalarda sadece ben değilim görüyoeum ki hemen hemen her gebeyi yokluyor sancılar..hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım bol bol dua et.. salavat getir.. gönlünü ferah tutmaya çalış

Canım bel ağrısı varsa bunlar kasılmalar olabiliyo.. karnın basketbol topu gibi semsert olup sonra yumuşuyorsa bunlarda kasılma oluyormuş..Rabbim seninde bebeğininde yardımcısı olsun.. hakkınızda hayırlısı olsun.. dua et ki herşey yolumda gitsin arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…