2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
günaydın tatlı anneler ve heyecanlı bebişler
hepimiz galiba hafta sonu son hazırlıkları yapalım diye çalışmısız ama bitirememişiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. bebişler az biraz daha beklesin inşallah

günaydın canlarrrrrr... canım ne güzel son haftan ben de artık bıraksam mı die karar veremiyorum
Bende artık haftaya gelmem herhalde artık baya zorlanıyorum evde Doğumdan önce biraz dinlenmek bizimse hakkımız sonrası zorlu oluyor nasıl olsa.bu hafta iş yerinde taşınma çıktı birde birde onun telaşı

kızlar özellikle tuvaletim geldiğinde sancısı olan var mı içinizde.. bazı geceler sancıyla uyanıyorum belim bacaklarım kasıklarıma yayılıyor doğurcam sanıyorum tuvalete gidiorum azalıyor ama

Otuz beşinci haftadan slm günaydın kızlar dün kızımın dolabını yerleştirdim artık zaman iyice daraldı bir sıkıntı olmadan atlatalım son günleri inşAllah

canım sancılarını nasıl anladın bele giren sancılar mı kısa süreli miydi bende kısa süreli bele giren sancılar var

Gunaydin nisan anneleri. bugün eşim için hastaneye gitmiştik gitmişken sen de görün dedi daha geçen hafta gittim dedim. Bu doktor daha ilgili olunca bugün kontrole girdim.
Bebisim 35 haftalık 2,5 kg maşallah ya. duruşu da kafa aşağıda rahim uzunluğu suyu falan da güzel dedi maşallah ...
Artık doğacak olsa bile için rahat olsun kuvez de kalmaz dedi.
tabi ben de ağrım falan yok dedim..
benden bu kadar sizden de güzel haberler bekliyorum kızlar

selam kızlar acil bilgisi olan varsa bana akıl versin idrar tahlili protein sınıra yakın gebelik zehirlenmesi şuphesi var nedir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…