2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
selam kızlar acil bilgisi olan varsa bana akıl versin idrar tahlili protein sınıra yakın gebelik zehirlenmesi şuphesi var nedir bu

canım geçmiş olsun benimde bir arkadaşım da protein zehirlenmesi oldu onun tansiyon da yüksekti ve bebek te kilo kaybı oluştu 2 günde 150 gram gibi bişey azalma olmuştu ve hemen sezeryanla aldılar. senin bakteri kaynaklı gibi duruyor içini ferah tut yarın da güzel haberlerini bekliyoruz..

Reactions: mnt
Hepimiz bir bulaniyoruz o zman amaannn ilk aylardaki gibi geri gelmesin de arada olmasina raziyim.zaten bebis de oturdugumda kaburgami bi ittiriyo bildiginiz geri gidiyorum.midemizi sıktıgından oluyor galiba.aksmlari yemekten sonra bisi yemiyince daha iyi oluyorum bende farkettim.günduz yedigimi yiyip aksam bos mideyle yatmayi planliyorum.son aylarda ondan cok kilo almamistim ben iste bari biraz ona yarar.

Kızlar iki gündür dişim çok fena agriyor . Gece hiç uyuyamadim. Hani ben şunu yaptım da rahatladım diyen var mı ?? Netten bakıp yaptıklarım anlik geçiriyor tekrar başlıyor (

inşallah canım benim tansiyonum normal çok şükür o içimi rahatlatıyor bebeğin kilosuda iyi ona giden kan akışıda normalmiş sıkıntı gözükmüyordu inşallah bakteridendir

Anladım idrarda bakteri çıkmasıyla alakası olduğunu sanmıyorum şişlik ödem aşırı kilo alma durumun varmı? Tansiyonun da normalmiş, protein kaçağın sınırda demkki fazla değil takip edilmesi lazım geçmiş olsun

Kızlar iki gündür dişim çok fena agriyor . Gece hiç uyuyamadim. Hani ben şunu yaptım da rahatladım diyen var mı ?? Netten bakıp yaptıklarım anlik geçiriyor tekrar başlıyor (
Gecmis olsun canim benimde bi ara agriyodu eyvah dedim yine gitcek dis.sonra gun icinde birkac kez fircaladim.bide kalsiyum ictim suanlik gecti 1 haftadir agrimiyo.kemiklerden gidiyo kalsiyum ya ondandi galiba.ama agrirken sanki cürükmüs kadar agriyordu.başima vurdugunda 2 kerede minoset ictim dayanamyip.sirkeli su ve karanfil yagi onerebilirim onlar belli sure kesiyor agriyi.ama cok kotuysen disciye bi görün belki yapilabick biseyler vardir.

inşallah canım benim tansiyonum normal çok şükür o içimi rahatlatıyor bebeğin kilosuda iyi ona giden kan akışıda normalmiş sıkıntı gözükmüyordu inşallah bakteridendir
Gecmis olsun canim.insallah bisi yoktur bol su ic tahlilinide ihmal etme bakalim.belki anlik yükselme olmustur

bilmiyom sadece protein sınırda çıktı 15 di galiba aşırı kilo almadım ödem akşama kadar toplanıyor bacaklarımda sabaha geçiyor. ayaklar aşağı olduğundan galiba haftasonu olmuyor çünkü evde yatıp uzanıyorum vs.

Sagol canim . Kalsiyum iciyordum iki gundur bitmişti ondn mi bu kadar ağrıdı acaba.esim alacak bugün. Sirkeli tuzlu karışım yaptım calkaladim ama anlık geçiriyor o da hemen geri başlıyor.. böyle devam ederse doktora giderim.cok fena çünkü aglatacak kadar

Bayanlar 33 haftada ilac olarak bisey iciyormuydunuz kan ilaci vs bana doktor bisey demedi sormadimda simdi aradim cikmis doktorumda ozel iletismimz yok napmaliyim

Geçmiş olsun canım sarmısak kokusuna dayanabilirsen antibiyotik etkisi ağrıyan yerin üzerine koy disinle sıktır duratabildigin kadar durut çok işe yariyor

OZAMAN çok riskli bir durumun yok canım o şişlik ödem hepimizde var tansiyonunu takip et günlük sorun olmaz inşallah.. doktorun ne diyor peki

OZAMAN çok riskli bir durumun yok canım o şişlik ödem hepimizde var tansiyonunu takip et günlük sorun olmaz inşallah.. doktorun ne diyor peki
doktorum sadece bir olasılık yarın tekrar tahlil vereceğim o zaman belli olacak sanırım.acaba idrarda protein çıkmasının başka sebepleri var mı illa zehirlenmede mi çıkar ?

dişin mi ağırıyor ılık suya tuz koyup gargara yapabilirisn bana yarıyor
Evet canım çok fena agriyor. Sirkeli tuzlu su denedim sarımsak denedim ama çok az sure bi sure geçiriyor tekrar başlıyor. Senin söylediğini de deneyim fayda eder inşallah bana da

Evet canım çok fena agriyor. Sirkeli tuzlu su denedim sarımsak denedim ama çok az sure bi sure geçiriyor tekrar başlıyor. Senin söylediğini de deneyim fayda eder inşallah bana da
çok geçmiş olsun inşallah tezden geçer rabbim şifa versin

Herkese hayırlı günler arkadaşlar ... ben 2016 Nisan Annesiyim bu forum sayesinde çok şey öğrendim ve geçen sene bu zamanlar 2015 Nisan Annesinden birisi bizim foruma yazmıştı simdi de ben sizlere yazmak istedim. Allah hepinizin yavrularını bagislasin sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin kimileriniz erken doğum yaptı kimileriniz yapmak zorunda kaldı veya yavrular vaktinde gelecek kimileriniz sezeryandan korkuyor kimileriniz normal doğumdan... her şeyin başı sağlık inanç sabir metanet ve dua Allah her şeyi o kadar güzel haliyoluna koyuyor ki siz bile şaşırıyorsunuz. burada akil vermek gibi bir amacım yok sadece su an içinde bulunduğunuz durumu geçen sene yaşamış biri olarak yazıyorum zaman çok hızlı geçiyor sadece anı yaşayın sukredin her şey için ... gelelim doğum konusuna gerçekten her canlı bayana bahsedilen şey normal doğurma gücüdür, zorunlu haller olabilir sezeryan da bir doğurma seklidir önce sizin ne istediğiniz çok önemli eğer inanırsanız yapamayacağınız hicbir şey yok. ben 4 tane bel fıtığım olmasına rağmen insanların fıtık varsa sezeryan laflarına karşılık bir an bile sezeryani aklıma getirmeden gerektiği zaman gerektiği şeyleri yaparak 39+5 haftalikken gece 2 de suyumun gelmesi ile hastaneye gidip ertesi saat 15.00 te 13 saat sancidan sonra dogumumun gerçekleşmesi ile butunnnn o konusulanlara bir nokta koydum Sonsuz Şükür... Arkadaşlar yapabilirsiniz ben yaptıysam herkes yapın inanın buna kan görünce bayılırdım ben arkadaşlarım doğumu konuşunca fenalasirdin sen nasıl yaptın diye hayretler içinde kaldı, ben yapmadım ki Allah yardim etti ben yapılması gerekeni yaptım.... çok uzun yazdım hakkınızı helal edin kaç zamandır aklımda bir fırsat olmadı şükür yazdım kurtuldum. Herkese hayırlı doğumlar dilerim Allah gonlunuzdekileri yaşatsın inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar dilerim. seneye bu zamanlar sizde inşallah 2018 Nisan Annelerine yazarsiniz :) tabi sizi de doğum günü heyecanı basar araştırmalar koşuşturmalar... hayat iste zaman su gibi yaşadığınız anın değerini kıymetini bilin canlar hepinizi öperim Kızım ve benim için de dua beklerim Allah a Emanet Olun ... Bir Nisan Annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…