2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben de cumartesi aldım çalışamaz raporumu öğretmenim ben de.bebegimin kafası yukarda hala.normal doğum 2 nisan gorunuyor ,sezeryan olursa da aksi bir durum olmazsa doktor erken alma taraftarı değil mart sonu alirz dedi.hayirlisi olsun hepimiz hakkında. İki haftadır kontroller her haftaya düştü bizde.

Maşaallah. Peki neye dayanarak kuvözde kalmaz dedi, kilosuna göre mi oluyor? Benim kızım da maşaallah 2300 idi 33+0'da. Sen böyle deyince kiloyla alakalıysa ben de rahatlayayım:)

selam kızlar acil bilgisi olan varsa bana akıl versin idrar tahlili protein sınıra yakın gebelik zehirlenmesi şuphesi var nedir bu
Merhaba idrarda fazla protein atılmasıdır tansiyonun yüksekliği en önemli belirtisidir, tansiyonun kaç? Doktorun ne diyor

Maşaallah. Peki neye dayanarak kuvözde kalmaz dedi, kilosuna göre mi oluyor? Benim kızım da maşaallah 2300 idi 33+0'da. Sen böyle deyince kiloyla alakalıysa ben de rahatlayayım:)
kg ya göre olabilir gülüm. çünkü belli bir kg nun altındakilere kuvez de tutuyolar. bu her hastaneye göre degisebilir

Merhaba idrarda fazla protein atılmasıdır tansiyonun yüksekliği en önemli belirtisidir, tansiyonun kaç? Doktorun ne diyor
tansiyonum yüksek değil iki haftadır hergün ölçüm yaptım hatta 11 7 çıkıyor genelde bügün 11 5 di sanırım. idrarımda bakteri çıkmıştı tek dozluk antibiyotik verdi gece içip sabah idrar vereceğim yine ondan ötürüde protein yüksek olabilirmiş

yok tansiyonum yüksek değil Allah korusun ikimizede bişi olabilir
Preeklampside tansiyonunda yüksek çıkar seninki normalmiş. Ödemin nasıl? Elin ayağın yüzün şiş mi? İdrarında bakteri çıkmış zaten korkma. Yarın bir daha bakılır. Strese girip tansiyonunu yükseltme şimdi bir de. Kritik birşey olsa söylerlerdi ve eve göndermezlerdi zaten sakin ol.

Reactions: mnt
kendimi en iyi olasılığa hazırlıyorum bakteridendir diye.ya ödem de var işte oda ayaklarım aşşağı durunca bacaklar ayaklar şişiyor yüzüm kilodan şiş sanırım bacak dışında ödem olmuyor oda sabah geçiyor.

O ödem normal artık son aydayız hepimizde var. Seninki büyük ihtimalle bakteriden. En yakın arkadaşımda doktora kontrole gittiğinde böyle bir durumla karşılaştı onun tansiyonu da yüksekti hemen yatış yaptılar. Ciğer geliştirici falan vurdular. Sonraki ölçümlerinde tansiyon hep düşük çıktı o anlık yükselmiş. Yani preeklampsi olsa seni eve yollamazlardı. Yarın bir daha bakılsın belli olur, bebişide strese sokma rahat ol.

Reactions: mnt
Hanımlar birkac gündür benim agzimin tadi degisti.hafif de bulaniyo arada.az yemeye dikkat ediyorum interntte olabiliyor son ayda normal diyor kizimda hic yasamamistim sizdr durumlar nasil?

Hanımlar birkac gündür benim agzimin tadi degisti.hafif de bulaniyo arada.az yemeye dikkat ediyorum interntte olabiliyor son ayda normal diyor kizimda hic yasamamistim sizdr durumlar nasil?
Ağız tadımda bir değişiklik yok yalnız geceleri wc ye kalktığımda mide bulantım oluyor ama her gece değil. Daha önce hiç olmazdı şimdi haftada 2-3 gece oluyor diyebilirim. Ben fazla mı yiyorum acaba diye düşünmüştüm ama bilmiyorum.

bu gece antibiyotik içeceğim yarın tekrar tahlil vereceğim inşallah bakteriden falandır.Allahtan hayırlısı herşeyin.bebeğe giden kan dolaşımı falan iyi dedi doktor rahimde bebekte sıkıntı yokmuş.inşallah buda böyle geçer

bende de var canım mide de hafif bir bulantı ağzımın tadı da değişik ama midemi boş bırakmıyom

Kızlar benim kasilman var sanırım karnimin bir tarafı şişip sertleşiyor bumu kasılma anlayamadım ben bebek zannediyordum sizinde oluyor mu

benim de aynısı oluyor canım aynı dediğin gibi karnımın bir tarafı sertleşiyor ve şişiyor ben de bebek diye düşündüm başlarda ama dr sordum kasılıyorsun dedi. düzenli aralıklarla şiddeti giderek artarsa ara hemen dedi. seninde aklında olsun kasıldığım zaman saate bi bakıyorum kaç dakika da olucak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…