2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
evet on dakika bile olsa dışarı çıkmak iyi geliyor ben ekmek almak bile olsa çıkıyorum. Yoksa evde hapis gibi şansımıza bu hafta yağmurlu gösteriyor yoksa yürürüm diyordum ama çok yürüyim dilince idrar hemen sıkıltırıyor be olacak halimiz

sen her ihtimale karşı koy ablan gelince çıkarırsın acil birşey olur felan. Benim aldıklarımda öyle birşey olmadı sıvı deterjan ile yıkamıştım

10 kilo aldım canım karnım tok şişmişim hala gördüklerimi dahi canım çekiyor napcam ben böyle
ben ilk iki üç kilo aldım sandım ödemmiş gitti çok şükür üç haftadır evdeyim 1,5 kg aldım şükür bende 11 deyim şimdi daha fazla almayız inş

Reactions: mnt
ay birde bu kadar sancim varken etraftan senin yurumen lazım diyorlar ya sinir oluyorum doguracam yürürken tuvaletim geliyor kasigim ağrıyor rahat yuruyebilen var mi aramizda ? bugün çıktım biraz iyi oldu ama ağrı da oldu yani napicagimi şaşırdım

Bende iki adımda sıkışıyorum ama evde uzun süre durunca da bunalıma giriyom yakın yerlerde yürümek en son çarem

canım mecbur koydum neolur ne olmaz diye işte yaşaadıgım yerde de bebek magzası falan yokki gidip alsam bunuda eşim arkadaşının dükkanından getirmişti görüntü olarak güzeldi ama rengi soluverdi. keşke civilin internet sitesinden alışveriş yaparken ordan alsaydım ordan aldıklarım çok kaliteli cıktılar

Bende öyle değişik şeyler deneyecem ekmek yaptım bugun çiğ köfte yapmayı planlıyorum

ay canım bi ara bende okadar cok hamur işi yapıyodum ki anlatamam bu aralar biraz daha az yapıyorum oda kızım istiyo diye yoksa gece 11 12 de kek yapıp yedigimi biliyorum.

ay canım bi ara bende okadar cok hamur işi yapıyodum ki anlatamam bu aralar biraz daha az yapıyorum oda kızım istiyo diye yoksa gece 11 12 de kek yapıp yedigimi biliyorum.
Ay inanmıyom sen benden daha ileri giymişsin gece gece kek yapmak

Şimdi hanımlar benim takip ettiğim kitapta 36. Haftadan sonra bebeğe fazla yer kalmadığı için hareketlerinde azalma olur diyor. Ama tabi azalma çok olursa doktora git demekten geri kalmıyor.

Benimkinde ise tersi bir durum oldu sanki. 3 gündür arada bir çırpınma oluyor. 1-2 dk sonra geçiyor. Ben hemen rahatlasın diye pozisyonumu değiştiriyorum. Ama çırpınma beni çok korkutuyor. Sanki nöbet geçiriyor gibi. Hiç başına gelen oldu mu? Ya da hamilelikte bebeğin anne karnında nöbet geçirmesi gibi bişey duyan oldu mu

Bende öyle değişik şeyler deneyecem ekmek yaptım bugun çiğ köfte yapmayı planlıyorum
ben dün kurabiye yapayım dedim karnım ağrıdı daha zor yani ayakta durayım o kadar sende kendini yorma çiğ köfte zor yani

çok huzursuzsan doktora git bence anne karnında havale duymadım daha önce

Canım.ben dün bütün gün kasıldım aynı çırpınma oldu bir ara bende de acile gittim herşey normaldi korkma bence

ben dün kurabiye yapayım dedim karnım ağrıdı daha zor yani ayakta durayım o kadar sende kendini yorma çiğ köfte zor yani

çok huzursuzsan doktora git bence anne karnında havale duymadım daha önce
Ev temizliğine giriştim bayatlanayan kurabiyeler yapacam daha nasipse evde vakit geçmiyor hareket etmezsem uykumda gelmiyor birde boş kalınca doğum korkusu sarıyor

mnt ben öyle temizlik yapamıyorum bacaklarım baga ağrıyor birde sakarlık başladı bende halılarım Yen'i gelmişti kahve döktüm halıya şimdi bir daha gönderecek kurmadığım şeyi bu aralar kırıyorum.

Reactions: mnt

canım bnim bebekde acayip hareketli 3 gündür falan. hatta bazen senin dedigin gibi cırpınmaları oluyo neden oldugunu bende bilmiyorum bidahaki kontrolde dra danışacam

hamile olunca daha cok temizlik yapasim geliyor bir ara camlara saldirdim iki odaninkini parlattim ama o gun hafif kirmizi lekem geldi bir daha cesaret edemedim her yer parlasın istiyorum temizlik psikopati olmaktan korkuyorum dogurunca daha fena olurum diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…