2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Çok geçmiş olsun cnm bende sabah sabah tam da bunu düşünüyordum bir çocuk daha olsanne yapardım diye bütün gün yatiyorum yemeği zor yapıyorum Allah güç kuvvet versin cnm gerçekten annelik zor sen kendin stres olduğun için vücudun kasilmiş tepki vermiştir. Benim kız kardeşim çok stresli bir hamilelik geçirdi ben bebeği çok merak etmiştim çok hırçın agrasif bir bebek olur diyordum ama tam tersi çok güleç mutlu bir bebekti çok şükür yani 1 günden etkilenmez bebeğin üzülme cnm .

C cemocan canım kendi hala strese sokma bebeğin hareketlerine dikkat et ona güzel seyler söyle bak kızında da etkileniyor sendenAllah yardımcın olsun

canim üzüldüm yaşadıklarına Allah im yardım eylesin her iki çocuğunu da korusun inşallah biraz zor bir dönem geçiriyor olabilirsin bu günlerde geçecek gülüm yeter ki sen hep olumlu düşün. inşallah kızın sağlığına kavuşur karnındaki yaramaz da biraz Annenin karnında uslu durup zamanını bekler bunu gönülden istiyorum canım sürekli ayetel kursu oku icin ferahlar canım

bende dün gece hayaller kurdum bebisimin dünyaya gelmiş evimizde bicirliklar yaptığını falan düşündüm ilk 6 ay çok fazla ilgi beklerler altı temiz olur karnı yok olur gazı da çıkmış olur ama hâlâ ağlıyordur. iste o zaman kucak istiyordur tenle temas çok önemli bebek için .

ben normalde misafir çok severim yemekli alırım. kafamda kuruyorum bebisim olmuş mutfakta ana kucağına yatirmisim yemek yapmaya calisacam ama izin vermiyor ve sonuç yemek yapamıyorum misafir geliyor yemek yok yapamadım tepkiler ne olur acaba eşim e hadi dışarıdan bir şeyler soyle yiyelim diyorum .böyle hayal ettim ve güldüm dur bakalım dedim bizi neler bekliyor çok ama çok merak ediyorum her şey değişecek...

Çok sevindim cnm hayırlı güzel günlerde büyüt bebişini inş darısı da bize olsun o zaman

Günaydın annesi hepimize sağlıklı bir gün olsun artıkhepimiz sancı, kramp ve ağrılarla savaşıyoruz. Bebişlerimiz ve anneler iyi olsun inşallah
sen nasılsın bebekliğin nasıl annesi
Ben iyiyim canım çok sükûr hafif ağrılar oluyor da idare ediyoruz.. gogusler sisti sagma makinesi ile bile zor zor geliyo o çok ağrı yapıyor .başka sıkıntı yok sükûr. Bebegim hala kuvozde iyi şimdilik durumu canm

nisanyagmurumm zezeozge pembepatiks kızlar Allah razı olsun hepinizden.. ben kızıma çok fazla düşkünüm ben onu çok büyük zorluklardan geçerek buldum.. ondan ona bişey olunca resmen dağılıyorum.. ama şimdi iyi bende daha iyiyim..Allah hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin..Rabbim onlara elem keder hastalık göstermesin..Rabbim dermansız dert vermesin..hep dua ediyorum Rabbim her evladı anasına babasına her ana babayı da evladına bağışlasın..çok zor gerçekten.. cennet bence bu yüzden annelerin ayaklarında..

Allah kavuştursun ne zman çıkacağı belli mi canım sıcak soğuk pres yap canım

mutlu pazarlar nisan anneleri umarım herkes iyidir size bir şey soracaktım bebeğin beşiği için dönence aldınız mı hangisinden aldınız araştırma yapıyorum da hangisi iyi diye hiçbir fikrim yok

neslim33 canim dun bendede hafif sanci cikti ama doktor doguma girdiginden hafta icine kaldi muanem kasilmalarim ve adet tarzi agrim var direniyom

kac haftadır evdeydim ağrım var diye bugün hava da kapalı ve yağmurlu olduğu halde o kadar bunaldim ki esime dedim çıkıp hava alalım o kadar iyi geldi ki bol oksijen temiz hava. hepinize tavsiye ediyorum kızlar. eşim dedi sen yuruyemezsin ama illa cikicam dedim iyi ki de cikmisiz.

mutlu pazarlar nisan anneleri umarım herkes iyidir size bir şey soracaktım bebeğin beşiği için dönence aldınız mı hangisinden aldınız araştırma yapıyorum da hangisi iyi diye hiçbir fikrim yok
Chicco aldık canım biz projeksiyonlu indirimdeydi şubat ayında 140 tl falandı yanlış hatırlamıyorsam

kızlar nasılsınız bugün cantamı hazır edeyim bebegin kıyafetlerini faln yıkayım dedim
aldıgım 10 lu hastane cıkışının rengi solmuş tüylenmiş gibi olmuş. yani giyilir giyilir yıpranır ya öyle. çok moralim bozuldu bende bitane hastane cıkışı almıştım digerlerini hep parca parca almıştım yani iki üçlü takım olarak. perşembe günü ablam gelecek o getirecek inşallh o zamana kadar dogum falan olmaz. hiç cantaya koymaya elim gitmedi. beşli takımı falan koydum ama penye battaniyesi yok ötekini ona koysam takım olmaz özentisizde olmak istemiyorum sonucta ilk gün fotolarda falan güzel çıksın istiyorum.bide sözde kaliteli diye almıştım sizinde yıkadıkdn sonra rengi soldu kıyafetlerin

Selam annişler ben tatile başladım ama sürekli mutfakta bişiler yapıyorum ve yiyorum bu gidişle on kilo alırım en az ev hayatı çok sıkıcı bebişi beklemek güzel ama korkuda var nefes almakta çok zorlanıyorum kilo nefesimi kesiyor

benimkilerin solmadı Can'ım sabun tozu vb şeylerle yıkadın de mi?

bende ilk izne çıktığımda böyle düşünmüştüm ama öyle olmadı şükür kaç kilo almıştın şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…