- 11 Nisan 2014
- 1.418
- 2.969
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #34.581
Çok geçmiş olsun cnm bende sabah sabah tam da bunu düşünüyordum bir çocuk daha olsanne yapardım diye bütün gün yatiyorum yemeği zor yapıyorum Allah güç kuvvet versin cnm gerçekten annelik zor sen kendin stres olduğun için vücudun kasilmiş tepki vermiştir. Benim kız kardeşim çok stresli bir hamilelik geçirdi ben bebeği çok merak etmiştim çok hırçın agrasif bir bebek olur diyordum ama tam tersi çok güleç mutlu bir bebekti çok şükür yani 1 günden etkilenmez bebeğin üzülme cnm .Günaydın kızlar.. inşallah hepimiz için hayırlı sağlıklı bir gün olur... dün gece benim için kabustu..nst için doktora gittim..dün kasılmalarım ve bel ağrım vardı.. bi ara 60 vurdu ağrı sonrakiler 40 ile 30 arasıydı..bebek çok hareketliydi korktum açıkçası..neyse bişey yok dediler doktorumda korkma bi sorun yok dedi eve geldik..kızım 4.5 yaşında başladı yavrum anne karnım ağrıyo demeye ne yaptıysam geçmedi neyse tekrar gittik acile hemen film çekildi kan ve idrar tahlili doktor apandistten şüpheleniyorum dedi..ayy ben bir fena oldum olduğum yere yığıldım kaldım..deli gibi ağlamaya başladım..çocuk zaten serum takılırlken çok ağladı bağırdı..bide ona çok üzüldüm.. saatlerce acilde kaldık..ama ben baya bi fenalaştım orda karnıma ağrılar girdi..taş gibi oldu karnım özel bölgeme öyle bi ağrı vurdu ki yürüyemedim..neyse gece yarısına yakın doktor bağırsak enfeksiyonu geçiyor yoğun olarak ama 16 saat gözlem altında tutun apandist çocuklarda sinsi ilerler dedi.. eve geldik ilaçlarımızı aldık..yedirdim içirdim yatırdım yavrumu ama.. bendeki o ağrılar belli bir süre sevam etti.. şimdi bu sabah bebek yine çok hareketli ama bişey olmuş mudur diye de düşünmekten alamıyorum kendimi..yaşadığım stres ona zarar vermiş midir?? Annelik ne zor iş kızlar hangisini düşüneyim kime yanayım bilemedim..çok zormuş
canim üzüldüm yaşadıklarına Allah im yardım eylesin her iki çocuğunu da korusun inşallah biraz zor bir dönem geçiriyor olabilirsin bu günlerde geçecek gülüm yeter ki sen hep olumlu düşün. inşallah kızın sağlığına kavuşur karnındaki yaramaz da biraz Annenin karnında uslu durup zamanını bekler bunu gönülden istiyorum canım sürekli ayetel kursu oku icin ferahlar canımGünaydın kızlar.. inşallah hepimiz için hayırlı sağlıklı bir gün olur... dün gece benim için kabustu..nst için doktora gittim..dün kasılmalarım ve bel ağrım vardı.. bi ara 60 vurdu ağrı sonrakiler 40 ile 30 arasıydı..bebek çok hareketliydi korktum açıkçası..neyse bişey yok dediler doktorumda korkma bi sorun yok dedi eve geldik..kızım 4.5 yaşında başladı yavrum anne karnım ağrıyo demeye ne yaptıysam geçmedi neyse tekrar gittik acile hemen film çekildi kan ve idrar tahlili doktor apandistten şüpheleniyorum dedi..ayy ben bir fena oldum olduğum yere yığıldım kaldım..deli gibi ağlamaya başladım..çocuk zaten serum takılırlken çok ağladı bağırdı..bide ona çok üzüldüm.. saatlerce acilde kaldık..ama ben baya bi fenalaştım orda karnıma ağrılar girdi..taş gibi oldu karnım özel bölgeme öyle bi ağrı vurdu ki yürüyemedim..neyse gece yarısına yakın doktor bağırsak enfeksiyonu geçiyor yoğun olarak ama 16 saat gözlem altında tutun apandist çocuklarda sinsi ilerler dedi.. eve geldik ilaçlarımızı aldık..yedirdim içirdim yatırdım yavrumu ama.. bendeki o ağrılar belli bir süre sevam etti.. şimdi bu sabah bebek yine çok hareketli ama bişey olmuş mudur diye de düşünmekten alamıyorum kendimi..yaşadığım stres ona zarar vermiş midir?? Annelik ne zor iş kızlar hangisini düşüneyim kime yanayım bilemedim..çok zormuş
Çok sevindim cnm hayırlı güzel günlerde büyüt bebişini inş darısı da bize olsun o zamanSlm kızlar oğluşum dünyaya gözlerini acti dün çok şükür iyiyiz eve geldik 2850 doğdu ciğerleri hafif hirliyirdu ama düzeldi kuveze gerek kalmadı şükür sürümde geldi sayılırsa emmede biraz zorloniyo oğluşum normal yaptım ve kolay oldu ama 8 cme kadar evde gibi bseydim kendi sancim vardı ama yeterli değildi suni sancı verildi 2 sancı ve 3ikinma sonucu geldi Allah hepinize aynı kolaylığı diliyorum
Ben iyiyim canım çok sükûr hafif ağrılar oluyor da idare ediyoruz.. gogusler sisti sagma makinesi ile bile zor zor geliyo o çok ağrı yapıyor .başka sıkıntı yok sükûr. Bebegim hala kuvozde iyi şimdilik durumu canmGünaydın annesi hepimize sağlıklı bir gün olsun artıkhepimiz sancı, kramp ve ağrılarla savaşıyoruz. Bebişlerimiz ve anneler iyi olsun inşallah
sen nasılsın bebekliğin nasıl annesi
Allah kavuştursun ne zman çıkacağı belli mi canım sıcak soğuk pres yap canımBen iyiyim canım çok sükûr hafif ağrılar oluyor da idare ediyoruz.. gogusler sisti sagma makinesi ile bile zor zor geliyo o çok ağrı yapıyor .başka sıkıntı yok sükûr. Bebegim hala kuvozde iyi şimdilik durumu canm
amanın iki gun giremedim bebişler nisanı beklemeden gelecek galiba ya,Bende hastaneye gittim nst girdim hafif sancı var dediler gönderdiler eve ama kasılmalar devam ediyor ne olacak bilmem
neslim33 canim dun bendede hafif sanci cikti ama doktor doguma girdiginden hafta icine kaldi muanem kasilmalarim ve adet tarzi agrim var direniyom[/QUOTE. Bende direniyorum yarın gidecem doktora bakalım ne diyecek bebiş daha çok küçük inşAllah normaldir bu sancılar direnebildigim kadar direnecem kızım çok küçük daha
Bende direniyorum yarın gidecem doktora inşAllah normaldir herşey kızım çok küçük daha dayanabildigim kadar dayanacamneslim33 canim dun bendede hafif sanci cikti ama doktor doguma girdiginden hafta icine kaldi muanem kasilmalarim ve adet tarzi agrim var direniyom
Chicco aldık canım biz projeksiyonlu indirimdeydi şubat ayında 140 tl falandı yanlış hatırlamıyorsammutlu pazarlar nisan anneleri umarım herkes iyidir size bir şey soracaktım bebeğin beşiği için dönence aldınız mı hangisinden aldınız araştırma yapıyorum da hangisi iyi diye hiçbir fikrim yok
benimkilerin solmadı Can'ım sabun tozu vb şeylerle yıkadın de mi?kızlar nasılsınız bugün cantamı hazır edeyim bebegin kıyafetlerini faln yıkayım dedim
aldıgım 10 lu hastane cıkışının rengi solmuş tüylenmiş gibi olmuş. yani giyilir giyilir yıpranır ya öyle. çok moralim bozuldu bende bitane hastane cıkışı almıştım digerlerini hep parca parca almıştım yani iki üçlü takım olarak. perşembe günü ablam gelecek o getirecek inşallh o zamana kadar dogum falan olmaz. hiç cantaya koymaya elim gitmedi. beşli takımı falan koydum ama penye battaniyesi yok ötekini ona koysam takım olmaz özentisizde olmak istemiyorum sonucta ilk gün fotolarda falan güzel çıksın istiyorum.bide sözde kaliteli diye almıştım sizinde yıkadıkdn sonra rengi soldu kıyafetlerin
bende ilk izne çıktığımda böyle düşünmüştüm ama öyle olmadı şükür kaç kilo almıştın şimdiye kadarSelam annişler ben tatile başladım ama sürekli mutfakta bişiler yapıyorum ve yiyorum bu gidişle on kilo alırım en az ev hayatı çok sıkıcı bebişi beklemek güzel ama korkuda var nefes almakta çok zorlanıyorum kilo nefesimi kesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?