2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bnm bebiş de önden gidiyo baştan beri ama doktorum bunun doğum tarihini etkilemeyeceğini söyledi.. Senin başka bi durum mu var erken gelmesi için
ben de anlamadim ki .pazar gunu kontrole gel.hersey normal

Kızlaarrr bizim de bugün kontrolümüz vardı 36+3 olduk, nst de sancı çıkmadı. Pazartesi 37+1 de tekrar kontrol var herşey yolunda ise 1 hafta daha bekliycez ve diğer hafta pazartesi 27 sinde 38+1 de sezaryen olcak tarihimiz netleşti. Heyecanım telaşım tavan yaptı. Kızım 3.050 gr olmuş, her hazırlığım tamam artık sadece ağda kuaför vs bakım kaldı haftaya. Halı perde gibi detaylı temizliğimi sonra yaptırcam çünkü kayinvalidemler gelip kalcak sonra da mevlüt filan derken havalar da ısınmış oluyor,temizliği sona bıraktım. Hayırlısı inşallah bundan sonra

Hanimlar oglusuma 4 gibi kavustum.epiduralsiz normal normal dogurdum:)hikayem sonra insallah.bebek de bende iyizi.bu gecelik kuvozde kalck önlem icin.3 kilo bebitom.Darisi size:)
Gozunaydin canim allah anali babali büyütsün.kilosuda gayet guzel.bol bol sutun olur insallah.

Hanimlar oglusuma 4 gibi kavustum.epiduralsiz normal normal dogurdum:)hikayem sonra insallah.bebek de bende iyizi.bu gecelik kuvozde kalck önlem icin.3 kilo bebitom.Darisi size:)
Maşallah Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın:) hikayeni merakla bekliyorum biz doğurmadan yazda tecrübe olsun:)

Hayırlı akşamlar hanımlar maşallah bebişler hızlı davranmış gelmeye başlamışlar Rabbim herkesi sağlıkla kurtarsın inş benimde mayıs 2 gözüküyor ama sezeryan oldugu için sanırım 27 Nisa'nda alıcak kızım erken gelmek istemezse yazdıklarınızı okuduğumda çok duygulandım Rabbim sağlıkla kuzuları kucağımıza almamızı nasip etsin hazırlıklar tamam şükür çantamda tam olmasada hazır sayılır süs eşyalarını kendim yaptım zaten odası falanda hazır bi temizlik son rutuşlar kaldı isterseniz resimde eklerim yaptıklarımı

babypooh maşallah canım. Allah analı babalı büyütsün sütun bol olsun. Maşallah normal de doğum yapmışsın. Darısı bizlere hayırlısı ile

Ultrasonda yanılma payı var ya da bebek iri.benimde iki hafta önde çıktı ama doktorum bunun günü dolmuş falan demedi.olmuş bu doğarsa sorun çıkarmaz dedi sadece.sancı ya da açılma yoksa hiç korkma bence.doktorun tetikte olman için söylemiştir belki.sen yinede yap hazırlıklarınıda doğarsada artık erken falan değil sonuçta 37 olmuşsun

Cnm ben devlete gidiyorum şuanda yoldayiz aciline gidiyoruz su yada kanama yok ama çok karşılıyorum geçmek bilmiyor hayırlısı olsun
Amin canım hayırlısı. Belki de doğum başladı. Şu veya nisan daha gelecek. En güzelini yapmışsın gitmekle. Rabbim yardımcın olsun.

A
llah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin oğluna.hikayeni bekliyoruz:)

evet canim ins normal surecte gelisir hersey.rabbim herkese kolaylik versin

babypooh Allah analı babalı büyütsün canım benim..Rabbim sizlere bağışlasın evladınızı.. çok sevindim darısı bizim başımıza bizde bir çırpıda sorunsuz sıhhatli atlatıveririz inş..bende klozetin oraya döşek atıcam..bu böyle olmayacak yarım saat olmadan tuvaletteyim inanılır gibi değil..bu arada bende bugün temizliğimi yaptırdım..yardımcı bi ablam geldi dipten temizledi evimi Allah razı olsun..ütümü yaptı.yatağımı hazırladık..evi kapattım anneme taşındık doğuma kadar annemde yatıcam. Ev böylelikle temiz kalacak inşallah.ama benim evlat idrar torbama çok bastırıyor. Ve ayaklarıyla sağ kaburgamın altını resmen oydu..orada yırtık oluşmuş dehşet acıyor artık dayanabildiğim kadar dayanıp canıma çekicem ama bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…