2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Amin canım hayırlısı. Belki de doğum başladı. Şu veya nisan daha gelecek. En güzelini yapmışsın gitmekle. Rabbim yardımcın olsun.

Hayırlısı ile gelsin miniğin Rabbim kolay Doğum nasip etsin inş Doğum sancıların sanırım sık olduğuna göre habersiz bırakma

pembepatiks çıkınca haber et tatlım
Canlarim çok sağolsun şimdi geldik hastaneden nts de sancim çıktı kaç kere 100 ü gördüm doktor görür görmez senin doğumun başlamış dedi çatalca aldılar açıklık yok su kanamanın gelirse öyle gel dediler şimdi evdeyim kizlar

Sağlıkla gelsin bebeğin canım. Rabbim.yardımcınız olsun.

hayirlisi.ile kucaginiza alin ins
Bana da dun ultrason muayene nst de normal dedi
.ama eve geldigimden beri agrim gecmedi.ben de anlamadim gitti.uyuyabilmisim o zmaan daha var demek ki....

Hadi hayırlısı Can'ım. Benim ilk bebeğimde o halde ve 1 cm açıklıkla bir hafta daha kalmıştı hatta bir hafta sonra ta aynı sancı ve açıklık olduğu halde hiçbirşey hissetmiyordum. Senin ki de sağlıkla gelsin inş

oy oy hemşerim ya bebis acele mi etmiş anneyi korkutmus bizi de meraklandirmis heyecanlandirmis.

Canım bol kuru hurma ye açılmanın olmasını istiyorsan. ama yok daha dursun diyorsan yat dinlen tatlım

Hanimlar oglusuma 4 gibi kavustum.epiduralsiz normal normal dogurdum:)hikayem sonra insallah.bebek de bende iyizi.bu gecelik kuvozde kalck önlem icin.3 kilo bebitom.Darisi size:)
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Doğum hikayeni ve o duyguyu ayrıntısıyla müsait olduğunda yazarsan çok seviniriz:)

Hanimlar oglusuma 4 gibi kavustum.epiduralsiz normal normal dogurdum:)hikayem sonra insallah.bebek de bende iyizi.bu gecelik kuvozde kalck önlem icin.3 kilo bebitom.Darisi size:)
Canım çok geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ne güzel sende kavuştun bebeğine

Doktor doğum başlamış deyince beni bir korku aldımi bırakın ben eve gideceğim diyesin geldi biranda çok değişik bir duyguymuş ben dün mutfagi temizledim büyük bir ihtimalle yordum kendimi bugün yataktan kalkmayi düşünmüyorum kim ne derse desin umrumda değil gelip temizleselermiş yormayin kendinizi dikkat edin dinlenin ev temiz halbuki ben kendi kendime kaşindim mutfağı son bir kez elden geçireyim demiştim böyle oldu ama işin ilginç yanı benim hiç ağrim yoktu doktor ağrıların ne durumda diye sordu grafiği görünce benim ağrim yok deyince şaşırdı hatta açıklık olmayınca ağrı olmuyor galiba

Hadi hayırlısı bakalım Allah yardımcın olsun canım

Kızlar kanama için özellikle ilk günler depend emici külot aldım kullan at taşma derdi yok diyo mart anneleri çoğu onu kullanmış dünde bimde gördüm 18lisi 25tl aldım ben almak isteyen varsa indirimde yani normalde 10lusu 23tl civarı.. Bazıları iki paket bile kullanmış

Ben de ondan aldım.bir paket rahat olur diye ilk zamanlar çok kanama oluyormuş

nst de sancim cikmadigi halde muayene etcem diyince gozune isik tutulmus tavsan gibi donup kaldim.ne oldu yuzun degisti dedi dr guldu.hep hamile mi kalmak istiyorsun Dedi.
Yok dedim ama gunum var ani oldu dedim.gittim geldim.gece boyunca agri cektim.uyumusum.sabah azalmis
Ev isine gelince benim hicbir isim yapilmamis.annem hasta bakiyor.kv gucu yetmiyor.bugun kadin arastiricam.hic lazim olmamisti.acemisiyim.kendi isini yapamamak ne kotu yaaaa...
Rabbim saglikla kolaylikla kucagimiza alalim ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…