2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
ben de aldim canim .

günaydın kızlar.
yarın kontrolüm vardı normalde ama dünden beri sık kasılmalarım oluyo o yüzden bugün gitmeyi düşünüyorum. dün eşim bebek bezi almış cantaya koymak için ama dün fark etmedim kızım sabah getirmiş anne acıp bakalım mı diye bende actım baktım anam çok köcük sonra üstünü okudum 2.5 kg için diyo galiba prematüre için olur demi ya 3 kg falan dogsa küçüük gelmez. inaşşalah

Numarası önemli prematüre bezleri sıfır numara oluyor bir numara yeni doğan

Numarası önemli prematüre bezleri sıfır numara oluyor bir numara yeni doğan

evt canım ya üstünde 0 yazıyomuş actıktan sonra baktım bide türkce yazmıyo rusca yazıyo anlamadım acınca fark ettim bi karış üstüne baktım 2.5 kg 0 yazıyo

3 kilo dogsa kurtarır da fazlası olursa emin degilim kızım üç kilo dogmuştu 1 numara bez ister istemez bol geliyodu göbek yerini zaten kıvırıyoduk bunda kıvırmaya gerek kalmaz galiba

evt canım ya üstünde 0 yazıyomuş actıktan sonra baktım bide türkce yazmıyo rusca yazıyo anlamadım acınca fark ettim bi karış üstüne baktım 2.5 kg 0 yazıyo
Gitti yere kadar kullanırsın artık keşke açmadan baksaydın ama aklına gelmez insanın

bende gidersem alayım o zman kanama nasıl olur bilmiyoruz acemilik gerçi külot gibi olması çok iyi

git bakalım doktor be diyecek baya küçük almış esin bezi

Kızlar salı çikolata siparişi verdim bugün geldi. Bebekçikolatası dan tadı da güzel tavsiye ederim

Cnm hastanede de ped veriolar onlarida hemn degistirdiin icin hijyen acisindan temiz geliyor bn ole yaptim

Valla bu göbekle evi temizledim diyen arkadaşları ayakta alkışlıyorum.ben az ayakta kalıyım dizlerim titriyor.yemeği zor yapıyorum.temizlikçi al hiç uğraşma kendin.ben dün halıları yıkamaya verdim.çarşambada kadın gelecek ben bir tek yatak odamın gardolobunu döküp temizliycem.ondada indir kaldır işini eşime yaptırıcam.

1 numara 2-5 kg aralığı oluyor sanırım.senin aldığın sıfır sanırım.küçük boyunu alsaydın bari.Artık kızının oyuncak bebekleri için kullanırsınız:)

Merhaba hamiş bayanlar
artik karnimda pıt pıtlar yok kuş gibi hafif oldum nasil biseydir yarabbim:)
Gecemiz cok sükür iyi gecti bebisimizi burda birakicaz ama düne göre daha iyiymis tam emin olmadan cikarmayalim dediler.bende zaten evde panik olurum bisey olsa.yarin yada haftasonu bile teslim ediyorlarmis.biz birazdan eve gecicez artik.

Gelelim hikayeme:)
Zaten malumunuz 32 de rahim uzunlugu 28mm olmustu progestanla ve yatarak 35 e kadar gelmistim.gecen hafta sali günü birkac damlacik kan gelince dogum sancilarim baslamis oldu adalatti ciger gelistirici derken bu sali 36yida bitirdik.sali gecesi duzenli sekilde kasılmalarim basladi ama dayanilcak gibi zaten bu gebeligimde en cok sanci olayina katlanma ozelligim avantajdi benim icin. uyudum uyndim ama icimde garip bi his olustu. 1 2 gun once enerjik oldu evi temizledim biraz eksikleri tamamladim buna yuva kurma enerjisi diyorlarmis doguma kisa.sure once gelirmis.birde son 3 gün bagirsaklarim cok calisti kilom 4 kilo gitti ödem kalmadi istahim kapandi 2 kere istifra ettim akıntım fazlalasti gobek indi asagi bunlardan dolayi yakinlastigini hissettim.sabah kalktim kizima kahvalti ettirirken altimdan sanki adet olursun afedersinz akiverir ya oyle bisi hissettim.ayaga kalktim bacagima kadar indi beyaz su kosa kosa banyoya gittim akmaya devam etti ped koydum esimi aradim.10dk da jet gibi gelmis paniklemis deli gibi eli ayagi dolaşik cok komikti.bi yandan kizimi giydirdim bi yandan esimi sakinlestrdim.bindik 12 de hastanedeydik muayne etti doktorcum 3 4 cm dedi orayi da batirdim bi guzel heryerlde sularim varhemen yatiş yapildi lavman oldum antibiyotik verildi nst ye baglandim sancilarim gayet düzenli ama dayanbildim 2.civari 6 cm oldu saat 4 e geliyordu igne vurdular acilsin diye bu arada surekli alttan elleyip durdular en rahatsiz edici kisım yarim saat sonra bidaha geldiler yaaa yeter biraz once baktiniz dedim bu 2.dogum belli olmaz dedi bakti ebe hadi kalk gidiyoruz dedi şok oldum.o dk da biraz agladim.dogumhaneye gectik ıkınma provalari yaptik biraz zorlandim progstan uzun sure kullandigimdan rahmi serbest birakmamis bide bebisko yüzü yere dogru cikmasi gerekirken yukari dogruymus ondan zorlanmsisim.yinede doktor da ebeler de iyi dogurdun diyorlar ah bide sorsunlar.2 kere szryna alin diye mizmilandim ama cok gecti saclari gorumuyormus ebeler doktor bastirdi cok sükür bi anda geliverdi kucagimatüm acılar bitti o temizlenrken ben izledim dikis umrumda bile degildi artik.tüm acilar son buluyor inanin.Çok şükür rabbim sizlrde en kolayinda saglikla kavustursun.kaburgalrim acıyor biraz yüklendikleri icin.onun disinda rahatim gobek falan dümdüzannemlerde ben dinleniyorum insallah bebisim da gelince tam olucam.
Hepinize ayri ayri teşkkür ederim gercekten moral oldunuz.ben artik sizler icin dua edicem.
Tavsiyeler!
Gecelik en rahati pijama giymistim cikardim sonra ayaginizi kaldiriken bile zorlaniyorsunuz basta.bide dogumdan sonrada gelip kontrol ediyorlar pihti kalmasin diye.
Hasta bezi veriyorlasa hastanniz gerek yok ama vermiceklerse hasta bezi yada depend cok faydali ertesi gün ped kullanmaya baslayabilirsnz.size tavsiye ettigim pede gecis yaptim bugun cok rahat.
Hastane terliginiz su otellerdeki ince terliklerden olsun bana hastanm temin etti.diger hersey ayaginiza yuk oluyor.
Aklima simdilik bunlar geliyor sorularinz olursa cevaplamaya calisirim canlarim

sen yine iyi ben yemek bile yapmak istemiyorum.mutfak toplama camasir asma lavoba yikama.cok hasta oldum vucudum kaldirmiyor.ve dogum depresyonu yasamamaya calisiyorum ama esim o kadar ilgili degil.ya da benim istedigim gibi ilgili degil.dogsun kizim da baska seyler degil de cocuklarimla hasir nesir olurum burada yazip onlari cekistiririz

masallah gozunuz aydin olsun...ben de dun agri esigimi test ettim.zayif gibi...allah im.sen guc ver bizlere de

Benim eşim ilgili sağolsun ama yinede yetmiyor.kızım bana çok düşkün o beni çok yoruyor.geçen haftaya kadar hala ben yıkıyordum belim yanım kopuyordu.bu hafta dedim ister baban yıkasın istersen kok:)çok şükür ikidir babası yıkıyor.o lohusa depresyonu beni çok fena korkutuyor.ilk kızımda bir hafta 10 gün çok kötüydüm.neyseki depresyona girmeden kurtuldum.bu sefer hepten korkuyorum.çünkü deli gibi stresli bir hamilelik geçirdim.başında 15 temmuz olaylarıyla tepemizden jetler geçerken bomba patlıyor sanıp kızımın üstüne kapaklandığımı hatırlıyorum.hamileymişim haberim yok iyi düşmemiş çocuk.ortasında ikili testim down riski 1/60 çıktı test yaptırdım.20 gün sonuç çıkana kadar öldüm öldüm dirildim.hamileliğin sonunda kardeşim çok hastalandı şimdi içim ona cayır cayır yanıyor.doğumuma annem dahi gelemiyor.ben doğacak yavrumun nasıl olacağını çok merak ediyorum.inşallah stres yumağı bişey çıkmaz.

Ohh ne güzel rahatladın.darısı başımıza inşallah.umarım bebeğinide biran önce verirler kollarına.doğumunda kolay olmuş maşallah.ben birde kızının kardeşine tepkisini merak ettim.gerçi henüz kucağında görmedi dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…