2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Gözünüzaydın cnm

Maşallah Can'ım inşaallah bir an önce yanına da gelir mis kokulun

Bende korkuyorum şimdiden depresyona girmiş gibiyim ha bire ağlıyorum doğuma gelecek kimse yok doktorum Bi geliyo Bi ulaşamıyorum doğumu yaptıracağı muamma Bi yanda tatlı kızım ilgi oyun istiyor yetemiyırum güç kalmadı ev temizlenecek kimse yok ben Nasıl yapacam ağla ağla bittim eşim ayrı batıyo

Bebey giydirme odasi camliydi tum aile ordan bakmislar.videolar fotolar falan.kizim bak bu benim kardesim demis.sevinmis canim kardesim demis.zaten ona da hazirlik yapmistik cikolatasini kendi dagitti.simdi evde olmadigi icin o da cok tepki veremedi karnima bakiyo bebek gitmis diyo:) eve gelince anlicaz:)

babypooh ayy ya çok sevindim bakalım bizimkiler ne zaman gelecek canım benim bel karın ağrım yok su kanama falan da yok an vajinam her gun ağrıyor gece dönerken wc ye kalkarken çok agridi sanki içeri dikiş var gibi ağrıdı. sen de de son zamanlarda böyle şeyler olmuş muydu ?

Hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah.gerçekten işin en zor kısmı çatı muayenesi parmaklara olayı canım çok yanıyor bağirmamak için kendimi zor tutuyorum orayı burayı sıkıyorum artık anlatırken çok kolay gibi oluyor ama oanda insan neler hissediyor neler eminim

Sizliyodu arada igne batmasi gibi hafif olup geciyodu canim.bide tuvalettn sonra sumuksu beyaz sarimsi akintim geliyordu.
Niyetimde hep 36 sonrasi yüruyus yapmalar hurma merdiven in cik yapma falan vardi ama hicbirine gerek kalmadi bi kere bile hurma yiyemedim:)
Gelecegi varsa geliyor zaten durmuyor baksaniza:) stres olmayin beyninize neyi koyarsnz o gerceklesiyor bence.daha dogmucak diyin.vucud dilinizi dinleyin dinlenin bol bol eger erkense haftalriniz.37 den sonra yapin yapcginizi.
Dün yogun bakimda nerdeyse 40 bebek vardi.30 haftalik daha kucukler 38 39 haftaliklar.hepsinin ayri sıkıntısi var.Rabbim hepsine sifa versin

Sagol canim:) gece mutluluktan uyuyamdim herkes dinlen diyor bende zerre uyku yok.bide bebisim gelsin tam olucam insallh.
Kasmazsan yine idare ediliyorda sancin varken muayene etmeleri dayanilmz oluyor.o anda gozün bisi gormek istemiyor çıt bile duymak istemiyorsun.

aynen canim ben de yürüyüş yapacaktim guya evin icinde yuruyemiyorum artik bir de herkes yurumen lazim yatma uyuma diyor ben herkese vajinam ağrıyor diye aciklama yapmak zorunda kaliyorum

Gözün aydın canım sağ salim doğurdun çok şükür :)

kizlar bisi soracagim hamileligim basindan 7 aya kadar goguslerim sutyene girmiyordu ama ne olduysa sonra kuculdu ve halen bir doluluk filan yok sizdede boylemi normalmi ki

kizlar bisi soracagim hamileligim basindan 7 aya kadar goguslerim sutyene girmiyordu ama ne olduysa sonra kuculdu ve halen bir doluluk filan yok sizdede boylemi normalmi ki
banada boyle oldu, kuculdu doluluk yok ama camasirimda sari sari sutler gordugum oluyor

Biz senle baya kader ortaklığı yapıyoruz canım:)en azından şunu görüyoruzki bu problemleri yaşayan tek insan biz değiliz.bizden beterleri var.kocamız başımızda sağlıklı bir ablamız var evde.kardeşi geliyor dört kişilik kalabalık bir aile oluyoruz.ayrıca kendi adıma konuşuyum inşallah allah iki evladıma ömür versin başka çocuk istemiyorum.bu son sıkıntılar yani diye diye kendimizi rahatlatslım:)

İlk emzirme anını merak ediyorum ben.aklında olsun ilk kez ablanın ya da abinin yanında bebeği emzirirken diğer elinizle büyük çocuğa dokunmayı ihmal etmeyin yazıyordu nette.birde evdeki ilk abla kardeş karşılaşmasında bebek senin kucağında olmamalıymış.beşikte karşılanmalı sonra kucağına almalıymışsın.

Kizlar bugun doktora sordum vajinama bicak gibi batmalari. Normal dedi . Istersen magnezium ala bilirsin dedi. Ben oyle dayanilmaz deyil dedim. O da zaten dayanilmaz olursa doguruyorsun demekdir dedi
banada oluyor kisalma var bende ondan oluyor dedi doktor kasilmalar kisalmayi arttiriyor diye gunde 3 tane magnezyum iciyorum ama hic bi degisim yok hatta bicak saplantisi hafif kaliyor bana kazma makinesi falan desiyor beni

banada oluyor kisalma var bende ondan oluyor dedi doktor kasilmalar kisalmayi arttiriyor diye gunde 3 tane magnezyum iciyorum ama hic bi degisim yok hatta bicak saplantisi hafif kaliyor bana kazma makinesi falan desiyor beni

banada kisalmadan dolayi oyle oluyo dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…