2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Cnmmm kuvoze indiniz mi gormeye onu orda birakip ewe gitmek brz zor ama onlar inan bzden dha ii bakiolar.hayirli ugurlu olsun insallah hep birlikte uzun guzell yillarinz olsn

tartildin mi kac kg gitmis göbek dümdüz deyince hoşuma gitti bizimki nasıl olur acaba

Benim doktorum hic oyle birsey soylemedi.kisalmadan falan bahs etmedi. Magnezium kullanmam gerekiyor mu ki? Bana istersen kullana bilirsin dedi yani agri olursa

Benim doktorum hic oyle birsey soylemedi.kisalmadan falan bahs etmedi. Magnezium kullanmam gerekiyor mu ki? Bana istersen kullana bilirsin dedi yani agri olursa
yanlis yonlendirme olmasin doktorun daha iyi bilir tabi ama ben 3.aydan beri kullaniyordum magnezyum son zamanlarda doz artti senin bir gerekliligin yok herhalde istersen kullanabilirsin dedigine gore rahim agzina zaten vajinal ultrasonla bakiyorlar

kizlar bisi soracagim hamileligim basindan 7 aya kadar goguslerim sutyene girmiyordu ama ne olduysa sonra kuculdu ve halen bir doluluk filan yok sizdede boylemi normalmi ki
Göğüslerimde aman aman bir büyüme olmadı hala hamilelikten önce kullandığım sütyenleri kullanıyorum ama birkaç gündür göğüslerim daha bi küçüldü sanki söner gibi oldu demkki oluyormuş

Maşallah canım darısı bizlerin başına

ben de göbek büyüdü ya ondan küçük görünüyorlar sanıyordum demekki kuculmusler göğüsler ve hepimizde aynı

yanlis yonlendirme olmasin doktorun daha iyi bilir tabi ama ben 3.aydan beri kullaniyordum magnezyum son zamanlarda doz artti senin bir gerekliligin yok herhalde istersen kullanabilirsin dedigine gore rahim agzina zaten vajinal ultrasonla bakiyorlar
cok kasilma falan olmadi simdiye kadar herhalde o yuzden soylemedi. Iyi bir doktor guveniyorum aslinda.

bebisinin boynuna kordon dolanan var mi? bizimki 2 tur dolamis doktor sikinti olmaz suan icin dogum sirasinda sikinti olursa sezeryana doneriz dedi ama sacma geldi dogum sancisi cekip son dakika sezeryana donme ihtimali 2 kere dogum yapmis gibi oluyor resmen

Reactions: mnt
ne güzel Allah yardımcın olsun darısı başımıza

kizlar bisi soracagim hamileligim basindan 7 aya kadar goguslerim sutyene girmiyordu ama ne olduysa sonra kuculdu ve halen bir doluluk filan yok sizdede boylemi normalmi ki
bende öyle 95c oldum şimdi büyük geliyor süt olunca dolar herhalde

Ne guzel bilgiler vermissin canim.insallah yarinda yavrunu alır evinize sağlıkla dönersiniz.darisi bizlere.isminiz ne oldu.bende ablanin tepkisini merak ediyordum yazmissin zaten.hastanede kaldi mi birde ananeye mi biraktin kizini

uconn dogru soyluyorsun insallah bebisim ciksin oyle yapariz.biraz cati kemiklerimn acisi var benim yoksa dikislerim acimiyor sukur.bebegi ilk ben tasiyamam sanirim pusetinde gelir.annemde bana dedi herzamn buyuk kardesi bebekle ilgilenirken işin icine kat o zman kiskanclik olmaz dedi mesela emzrkrkn hadi berabr bebegin karnini doyuralim yada bezni degistirelim vb.biz cok kardesiz annem hic yasamamos sıkıntı insallah oyle olur.@giyimolog ablam geldi teyzesiyle gitti kızım.annemle biz kaldik eve geilnce kizimda geldi sevinmis.Icinde yasiyor biraz bende sarilip uyudum onunla öglen.cocuk son 1 aydir hep beni yatarken gördü annem hasta benim diyomus basklarna simdi ilgileniyorum artik o yuzden.
nisanyagmurumm Henuz tartilmadim bugunde gecsin serumun siskinligi var yazarim sonra ama soyle soyliyim gobek azcik ayva gobek kaldi ebeler masaj yapti bana.m beden almistim bol geliyo normalde s beden giyerdim:)

H Hayirlisikismet evet hem dün hemde bugun gosterdiler sagolsunlar yarinda gorus saat varmis.burnundaki kablollar falan cikmis bugun uyuyordu :) damardan besleniyor.kendimi alistirmistim ben ondan aglamadim:) insallah gelicek bende sutüme odaklaniyorum yiyip iciyorum :) sütüm gelsin diye

Gitti yere kadar kullanırsın artık keşke açmadan baksaydın ama aklına gelmez insanın

inan hiç gelmedi aklıma acıp gördükden sonra aaa çok küçük dedim. zaten küçük paket almış cantaya koymak için dün kasılmalarım sık olunca acil oldu biraz.

bende gidersem alayım o zman kanama nasıl olur bilmiyoruz acemilik gerçi külot gibi olması çok iyi

git bakalım doktor be diyecek baya küçük almış esin bezi

dra gittim canım. sancım çıktı bebegin böbreginde büyüme var dedi iki tane ilaç verdi biri tozmuş eşim alacak bugün adları ne bilmiyorum.

1 numara 2-5 kg aralığı oluyor sanırım.senin aldığın sıfır sanırım.küçük boyunu alsaydın bari.Artık kızının oyuncak bebekleri için kullanırsınız:)

canım buda 0 numara 2.5 kilo için elimde kızımın oynadıgı bir numara bebek bezi vardı ölctüm boyları aynıymış ama gecişligi birazcık kücük zaten küçük paketti artık yarın birgün bez stoklaması yapacaz olmazsa durur onları kullanırım

Kontrol vardı bugün ve nst sancı hissediyodum da 40lardaymş doğurmak için yetmez yani birde bebişin suyu azalmış haftaya böyle olursa alırım doğuma karga tulumba dedi.. Bildiğim kadarıyla havuç suyu artırıyor suyu başka bildiginiz bişey varmı

babypooh canım ne güzel gecmiş dogumun rabbim başka sıkıntılar vermesin ogluşunda evine geldimi herşey bitmiş olaacak allahın izniyle. valla böyle dogumları gördükce çok heyecan yapıyorum

evt canım havuc suyunu bende duymuştum günde bir bardak internetten bak yinede sen akıntını takip et fazlalaşırsa git hemen dra mazallah susuz kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…