2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ewt ewttt biz bile ewdeiz Allahim cok sukur,her bebek cok masum ama onu ole gordukten snr bizmkiler dha bi minnos.zayiflayabilirde korkma hic..sutte zmnla dha oluck bn ilk ne korkmustm.bnce sen en iisi dinlen.asil tatli yorgunluklar smdi baslio bol bol dinlen iilesmene bak

Bir hafta sonra tekrar gidicem ozmn a kdr suyum daha da azalırsa susuz kalmaz dimi ya
Cnm hep sola dogru uzan,siznti mi oluo die turnosl kagidi testi var keske dr.ndn isteseydi.vee muhakkak gunde 10hareket.haftan cok ii alalim derse aldir birde yinede rahatlmk istiosan yine sende su ic.bn neler yapmadm snr kanamami baslatti

Sagol canim insallah:) insallah gelene kadar toparlanirim bakarim bebisime:) bizdr artik süt arttirici kürler paylasiriz:) aksam sagmayi deniycem bakalim.simdi agiz sutu geliyor ama veremedim tabi.

Ya bazen kendimi telkin ediyorum da bazı zamanlar üstüme çöküyor Zaten bu forum ve sizler olmasanız daha da yalnız hissederdim kendimi inan telefon elimden düşmüyor hep takipteyim benzer şeyler okuyunca yalnız olmadığımı anlayıp biraz daha güçleniyorum

Hayırlı olsun rabbim sağlıklı ömür nasip etsin

oh be sonunda erkek sırasını bozan bir kız geldi 8. bebis kız. erkek anneleri biraz rahat nefes alsın ayoll.

Şaka bir yana hayirli olsun tatlım masaallah ya kg su da çok güzel . ayrıntıları bekliyoruz a yyy çok seviniyorum ya her doğan bebek haberini aldığımda sıra bizlere geliyor ama kaçıncı sıradayız bilmiyoruz heyecan dorukta

Maşallah 8. Bebeğimiz galiba ikimizede Allah sağlık versin kg güzel inş. Sütünde olur bolbol

Ay canım gözün aydın çok sevindim allah analı babalı büyütsün :) hoşgelmiş güneş kızımız :))

Bizim kreşin psikoloğu 3-4 yaş kıskançlığın en çok yaşandığı yaş grubudur dedi.bide kızım arkadaşın çocuklarını alsam kucağıma kıskanan bir tip o yüzden doğumdan başka kafamda binbir türlü endişem var.inşallah sağlıkla atlatırız en zor günlerimizi.

Kordon dolanması önemli değilmiymiş bence sağlıkla doğsunda iki kez acı çekmek önemli değil kordon işi önemli olmalı

Nisan annelerinin ilk kızı doğmuş demek.hayırlı uğurlu olsun.ömrü uzun olsun inşallah.

armut canim direk cogaltir bide boll su ic

kizLar saatte bir adet sancisi vuruyo ama ogluss agri gecince hareket ediyo panik yaptim isteyim kayinvalidem geldi indim uzandim ama yok gecmiyo

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…