2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Sanırım iki yada üç kişi görecek nisanı maşAllah bebekler çok aceleci[/QUOT

ben normal doğum icin nisana kalirim belki. Ama bana kim nisan da arkadaslik edecek bilemiyorum çoğunuz bir hafta sonra sezeryan gideceksiniz

kizLar saatte bir adet sancisi vuruyo ama ogluss agri gecince hareket ediyo panik yaptim isteyim kayinvalidem geldi indim uzandim ama yok gecmiyo
inşallah kv sana yardımcı olur canım ben doğuran a kadar kimseyi istemedim yanımda .

kizlar kg nuz ne durumda baslangictan bu yana kac kg aldiniz ?ben hedefin üstüne gectim istemeyerek simdiden 1 kg fazlam var dogurana kadar bu kaca cikar bilemiyorum

kizLar saatte bir adet sancisi vuruyo ama ogluss agri gecince hareket ediyo panik yaptim isteyim kayinvalidem geldi indim uzandim ama yok gecmiyo
Saatte 1 uzun bi sure yorulduysan olabilir bir dinlen bakalim oturarak ilik dus alabilrsen bi daha bak bakalim dk lara canim.

Gozunaydin canim.allah anali babali büyütsün.dogum hikayeni bekliyoruz merakla

kizlar kg nuz ne durumda baslangictan bu yana kac kg aldiniz ?ben hedefin üstüne gectim istemeyerek simdiden 1 kg fazlam var dogurana kadar bu kaca cikar bilemiyorum
14 kg aldim.bu iki haftadir da bebegim kilo alsin diye surekli yiyorum.bakalim kacla bitecek 16 olur sanirim.saglikla alalimda bebeklerimizi veririz kilolari insallah

Gözün aydın olsun canım bol sütlü az gazlı günler sizin olsun inşaallah

ben normal doğum icin nisana kalirim belki. Ama bana kim nisan da arkadaslik edecek bilemiyorum çoğunuz bir hafta sonra sezeryan gideceksiniz
Oğluşum sürpriz yapmazsa bende arkadaşlık ederim nisanda sana

Ben bir de armut duymuştum canım ama doğruluğunu bilemiyorum , bi forumda okumuştum :/
Bir de yine bir forumda okuduğum bilgi , bebek ne kadar iyi beslenirse o kadar idrar yapıyormuş ve suyu o kadar iyi oluyormuş. Doğrulukları tartışılır. Okuduğum şeyler bunlar :/
Doğumunun yaklaştığına da işaret olabilir canım suyunun azalması. Ama doktoruna güveniyorsan bir hafta beklemekte bir sakınca görmemiş demek ki..

mnt bende heyecanlandım evde tekim haftaya salı kvler gelecek eşim iş gereği çok yakında değil acil birşey olursa diye bazen korkuyorum.
Bende 17 kg su anda buldum kzım sağlıklı olsunda sonra inşallah veririz son bir ayda çok ödem oldum ayağım resmen ikiledi

Reactions: mnt

51 ile başladım +13 kilo ile devam ediyorum , 64 üm şu anda
1 2 saat önce yemek yememe rağmen şuan ne yesem diye düşünüyorum iştahım çok arttı , gece meyve çekirdek ağzım hiç boş durmuyor

Öyle dedi ama içimde bi korku oluştu yinede

Bir hafta sonra tekrar gidicem ozmn a kdr suyum daha da azalırsa susuz kalmaz dimi ya

Merhaba.bizim de suyumuz az.geçen cumartesi kontrolümüzde farketti doktorumuz.o günden beri gün aşırı nst ye giriyorum bebeğin kalp atışlarını takip ediyo doktorum.ben de gün içinde tedirgin bi halde hareketlerini takip ediyorum.rabbimden dileğim herkes bebeğini sağ salim kucağına alsın.

Amin.. Kaç çıktı su hatırlıyomusun. Bana 5 sınır dedi bnmki 5.8mi cıkmş ne yanlş hatırlamıyosam 1hafta sonra çagırdı beni haftaiçi hiç gel demedi

Reactions: mnt
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…