2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Maaşallah canım Allah analı babalı büyütsün

Dün kontrolüm vardı kızlar. Dr ısrarla öne çekmedi sezeryan gününü , 38+3 te alıcak illaki , beni çatlatmaya niyet etti
24 Mart cuma günü yani haftaya cuma saat 9 buçukta kavuşucam kızıma Allah nasip ederse. Öne çekelim dediysem de çekmedi belki kendi sancınla gelirsiniz diyerekten ameliyat için tahlillerimi de yaptırdı. Kızım 3665 olmuş maşallah
Dedim 4 kiloyu geçicek öne çekelim biraz günü kabul etmedi. Dedi sen kendini bana bırak , bırak geçsin 4 kiloyu , ben çekip alıcam onu dedi şakayla karışık. Poğaça surat yada patates surat diyip seviyor kızımı
Ben kendime hiç kilo almadım kızlar. Sadece kocaman bir göbeğim var. Ne bacaklarım şişti ne ellerim ne yüzüm ne kollar kalça göğüs hiçbir yerim şişmedi. Sanırım yediklerim sadece kızıma yaradı

Sayılı gün çabuk geçer sağlıkla kavuş kızçene

kizLar saatte bir adet sancisi vuruyo ama ogluss agri gecince hareket ediyo panik yaptim isteyim kayinvalidem geldi indim uzandim ama yok gecmiyo
Ya valla sana helal olsun bu halinle çalışıyosun daha.bence yeter artık ben dayanamıyorum de ve çık git evine dinlen.masa başı iş bile insanı zorlarken sen bu haftanda hala ayakta servis yapıyosun.

Amin.. Kaç çıktı su hatırlıyomusun. Bana 5 sınır dedi bnmki 5.8mi cıkmş ne yanlş hatırlamıyosam 1hafta sonra çagırdı beni haftaiçi hiç gel demedi

Kaç çıktığı hakkında bilgi vermedi.yalnız neden olduğunu sordum doğuma yakın azalır ama kesin şundandır diyemem dedi.benim doktorum da hemen doğurtma taraftarı dua et kendi sancın gelsin diyo sürekli.tedirgin bi halde bekliyoruz

. Hakkımızda hayırlısı canım senin doktor yine insaflı çıkmış benim doktor 39 beklicez diyor ben hiç şikayetçi degilim ama.ne kadar kalırsa karnımda o kadar iyi

Sayılı gün çabuk geçer sağlıkla kavuş kızçene

9 ay geçti de şu son günler geçmiyor bana canım , bir gün bir yıl sankii :/
Çarşambaya kadar dayansam çarşamba günü eşim doğum iznine çıkıcak , son hazırlıklar derken çabuk geçer belki..
Hepimizi Allah sağlıcakla kavuştursun yavrularımıza inşallah

Ben çok ağırlaştım canım dayanamıyorum artık bir de karnım baya aşağı düştü :/ Yoksa beklerim yine. Kasılmalarım da çok fazla Dr normal diyip duruyor nst ye bile sokmadı. Evde doğurmazsam iyi

Ya valla sana helal olsun bu halinle çalışıyosun daha.bence yeter artık ben dayanamıyorum de ve çık git evine dinlen.masa başı iş bile insanı zorlarken sen bu haftanda hala ayakta servis yapıyosun.

valla herkes bunun dalgasini yapiyor elinde tepsiyle sancin gelecek ay ben su bulasiklarida yikiyim öyle gideriz dersin abla diye :) saka bir yana napim canim

Ben çok ağırlaştım canım dayanamıyorum artık bir de karnım baya aşağı düştü :/ Yoksa beklerim yine. Kasılmalarım da çok fazla Dr normal diyip duruyor nst ye bile sokmadı. Evde doğurm iyi
Bende penguenlere benzedimagırlaştım iyice dediğin gibi ama dayanacaz artık ne yapalım

kızlar idrarınız hiç dikkatinizi cektimi. garip bi soru olabilir ama bi kaçgündür ne kadar su içersem içeyim idrarımın rengi koyulaştı ve acayip asitli dikkatimi çekti bişeyin işaretcisi falan olabilir mi

Kizlar dun ikindi de muayene oldum pazar gunu tekrar gel dedi.
Aciklik yok dendi.bugun oglen kivamli leke geldi.nisan olabilir.mi ...dr leken gelebilir dedi ama ....yarin goruneyim mi doktora ...

Yediklerinden olabilir yada yeterince su içmiyorsundur

Kızlar saate bir kaşıklarıma adet sancısı gibi ağrı giriyor ve birkaç dakika sürüyor sizce normal mi

Kizlar dun ikindi de muayene oldum pazar gunu tekrar gel dedi.
Aciklik yok dendi.bugun oglen kivamli leke geldi.nisan olabilir.mi ...dr leken gelebilir dedi ama ....yarin goruneyim mi doktora ...

Afedersin sümüksü kahverengi bir leke miydi ? Genelde nişan öyle oluyor diyorlar ama :/
Alttan muayene ettiyse Dr ondan da gelmiş olabilir.

Benim çoğu zaman öyle , çok su içemiyorum ben , 1 buçuk 2 lt falan ancak içebiliyorum.
İlaçlar vitaminler falan da idrar rengini koyulaştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…