2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Yediklerinden olabilir yada yeterince su içmiyorsundur

canım normaldade ben suyu çok içerim hamileliktede gece her uyanışımda bir bardak içer öyle uyurum ama işte iki gündür falan dikkatimi cekti. sanki bi yerde okumuştum ama tam emin degilim idrardaki degişiklikler dogumun yaklaştıgını gösterirmiş ama emin degilim.

Kızlar göğüslerden bahsetmişsiniz , benimkiler de öyle söndüler pelte gibi bi tuhaf oldular , zaten büyük değiller hepten içine kaçtılar Süt için falan hazırlık mı yapıyorlar acaba :)

Ya doğumun belirtisi olduğunu yeni duydun dikkat edecem bende bundan sonra

Kızlar saate bir kasıklarıma adet sancısı gibi ağrı giriyor ve birkaç dakika sürüyor sizce normal mi

İnsan panik yapıyor hemen ilk olunca acemilik kimsede Yok yanımda acaba be yapsam diye hemen buraya yazayım diyorum. Soluma yatayım ben beklimmm duruma göre olmadı yarın doktora giderim devam ederse sağolasınız kızlar

Allah analı babalı büyütsün.hayırlı evlat eylesin.hoşgeldin bebek

Ay kızlar ya ne kadar heyecanlı doğumlar başladı herkes gün sayıyor. İlk zamanlar neler neler konuşuyorduk ne çabuk geçti zaman. Çoğumuz mart bitmeden doğururuz sanırım erkenci minikler :)
Zaman nasıl geçti anlamadım şu iki hafta geçse kızım gelse ondan sonra gaz sancısı gece uykusu diş derken neler konuşacaz

4753 canım naptınız isim konusunu eşinle halledebildiniz mi Benim eşimin annesi de Giresunlu , eşimde de var karadenizlilik yanii Ama hiç öyle dediğim dedik inat değildir , fazla sürmez öyle inadı. Ama çok sinirli ve fenadır

Gözün aydın canım prenses geldi sonunda ogluslarimizin sırası bozuldu

kizlar kg nuz ne durumda baslangictan bu yana kac kg aldiniz ?ben hedefin üstüne gectim istemeyerek simdiden 1 kg fazlam var dogurana kadar bu kaca cikar bilemiyorum
Ben 8 kilo aldım inşallah bebegiminde iyidir kilosu.bu ay kilo alamadım nedense. Randevum pazartesine. Bi de şimdiye kadar catlamamistim ne güzel bu hafta catlamaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…