2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Benim 35+0 da kırmızı pembe lekelenme şeklinde geldi nişanım canım , yani Dr nişan gelmiş dedi bana :/
Nişan geldi diye hemen doğum olacak diye bir şey yok dedi bana doktorum , sen de panik yapma ama yine de doktoruna bunu söyle o sana bilgi verir en doğrusu bu olur. B barajnehir

Kizlar bana moral verin lütfen bebeğinde sarılık çıktı hastaneye yatirdik bugün onu bırakıp gelmek mahvetti beni şimdiden çok özledim.insallah çok fazla kalmaz gelir yuvasina yavrum. Dua edin lutfen

Kıyamam canım , ama lütfen üzülme güçlü ol ki sütün etkilenmesin , sen artık bir annesin yavrun için sapasağlam duracaksın ki o yuvasına döndüğünde bol bol sütünle besleyebilesin onu. Bunları hayal et moralini bozma canım hepsi geçecek inşallah

Kizlar bana moral verin lütfen bebeğinde sarılık çıktı hastaneye yatirdik bugün onu bırakıp gelmek mahvetti beni şimdiden çok özledim.insallah çok fazla kalmaz gelir yuvasina yavrum. Dua edin lutfen

Kıyamam canım , ama lütfen üzülme güçlü ol ki sütün etkilenmesin , sen artık bir annesin yavrun için sapasağlam duracaksın ki o yuvasına döndüğünde bol bol sütünle besleyebilesin onu. Bunları hayal et moralini bozma canım hepsi geçecek inşallah

ikinci gebeligim ama yine de acemiyim.5 yil gecmis..ins guzel bir surec kucagimiza alalim ins

Canım maşallah kuzucuga sağlıkla gelsin inşallah Neler yiyorsun banada söyle bende yiyim kuzu kilo alsın teysesi birde hangi vitaminleri kullanıyorsun deli_mavi_59

Hanimlar oglusuma 4 gibi kavustum.epiduralsiz normal normal dogurdum:)hikayem sonra insallah.bebek de bende iyizi.bu gecelik kuvozde kalck önlem icin.3 kilo bebitom.Darisi size:)
Hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıcakla analı-babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah Can'ım . Darısı başımıza :)

C
Canım benim yeni doğan bebeklerde özellikle erken doğan bebeklerde olan bişey zor ama geçecek emin ol sakin ol sütün kaçmasın

Üzülme annesi hemen düzelir merak etme sen bol bol su iç süt arttıran şeyler ye bebeğinin bol bol emzirmen gerekecek oturup ağlama şakın sütün giderse daha çok üzülürsün sakın

Seni şuan o kadar iyi anlıyorum ki.. bende bir sürü düşük ve ölü doğumdan sonra kııma kavuştum derken eve geldiğimizzin 4.günü sarılıktan hastaneye bırakmak zorunda kaldım kızımı pusetle verdim hemşireye 5 dakika sonra bana puseti ve kızımın donuna kadar olan tüm eşyalarını geri verdi ve şimdi gidebilirsiniz dedi o kspıda yığılıp kaldım feryat figan ettim kızımı bana geri getirin dedim..ama nafile benim kızım 18 ile yatış yaptı ve 1 hafta kaldı belirli saatlerde gidip 1er saat emziriyorduk..sezeyanlıydım kışın ortasıydı..ama ben kar fırtına demeden o dikişli halimle gidip geliyordum hastaneye..ama üzülmek nafile orda onlara muhteşem bakıyorlar iyileşmeleri için ellerinden geleni yapıyorlar..senin yavrunda iyileşecek ve çarçabuk toparlanıp sana kavuşacak annesi..üzülme diyemem biliyorum için yangın yeri ama hiç korkma gelecek güzel günlerinizi ve yaşayacaklarınızı düşün mutlu et kendini..senin sütüne ihtiyacı var kızının onu bundan mahrum bırakma süyün kesilmesin..acil şifalar dilerim Y YsfKvsr

Canım maşallah kuzucuga sağlıkla gelsin inşallah Neler yiyorsun banada söyle bende yiyim kuzu kilo alsın teysesi birde hangi vitaminleri kullanıyorsun deli_mavi_59

Teşekkür ederim canım. Vallahi hiç özel beslenmedim evde ne varsa o yanii :) Muz hiç yemedim tiksindiğimden. Süt her gün içmedim. Hergün beyaz peynir , kaşar , çokça zeytin yedim :) İki haftada bir balık yedim :) Köfte çok yemişimdir yanii bir oturuşta 10 tane falan Elma ayva çok yedim. Yani aklıma gelenler bunlar. Hani şunları yiyim de bebek kilo alsın demedim hiç. Biraz da genetik galiba bu iş. Ben 3600 doğmuşum kardeşim 4200 doğmuş. Yanii çok kasma zararlı olan şeyleri yeme yeterli. Haftada iki kez elevit içtim canım vitamin olarak.

Maşallah Süphan Allah ozaman size benim küçük oğlum erken doğdu küçük doğdu bu kızda beni geçen hafta korkuttu sancılarım oldu hastanede yattım ondan korkuyorum güzel besleniyim istiyorum tşk ederim

deli_mavi_59 ardaemre C cemocan neslim33 kızlar çok sagolun allahım razı olsun . Uzulmeyeye calisacam ama elimde değil sutum çekilir diye korkuyorum

Eminim güzel besleniyorsundur canım dikkat ediyorsundur. Bilmem yiyor musun ama ben çikolata yemenin bebeğe kilo kaybettirdiğini duymuştum doğru mu bilmem. Ben çikolata hiç yiyemedim mesela tiksindiğim için. Sadece bir kaç kez ufak bir parça ağzıma atmışımdır. Tatlıyla hiç aram olmadı zaten

Ay bunu ilk kez duydum bu arada canım hep istedi ay yemiyim ozaman ya sağol söylediğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…