2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Aynen kuzum şakın benim ilk oğlumda bir anda gitti yavrunun sana herşeyden çok ihtiyacı var onu düşün sütün artsın die uğraş üzülme bol bol süt verirsen hemen toparlar allahın izniyle
İnşallah canım benim rabbim bagislasin.tez vakitte toparlar inşallah..

Rabbim yardımcımız olsun bir ona muhtaç olalım ben de izne ayrıldım kv geldi saolsun evde karşılıklı yatıyoz kilolar yoruyor inşallah vereceğiz

Hindistan cevizi suyu iyi gelir diye biliyorum canım...

Kizlar bana moral verin lütfen bebeğinde sarılık çıktı hastaneye yatirdik bugün onu bırakıp gelmek mahvetti beni şimdiden çok özledim.insallah çok fazla kalmaz gelir yuvasina yavrum. Dua edin lutfen
Ahhh cnm ne zor bilmezmiyim,bzmde sariligim gecmio 9cikti bzm dr yatrmaya gerek yok dedi.bn baya arastrdimda findik ve ispanak ye sutunden geciyomus.insallah ii oluck ole geleck

Hayırlı olsun cnm. Allahım bağışlasın...

Kızlar sonunda bu değişken havalara yenildim; boğazım şişmiş . Bu arada ben de Zaman'ında düzenli 40-50'li sancıları görüp 1-2 cm açıklıkla 2. Haftama girmiş bulunuyorum. Kasılmalarım benim de çok fazla ama sürekli sancım da olmuyor. 3 kere hastaneye gidip geldim bu 2 haftada, Bakalım ne zaman hayırlarla gelecek bebişim ? Tavsiye var mı Boğaz için? Yoksa doktora mı gideyim hemen? Enfeksiyonun her türlüsünden çok korkuyorum çünkü...

Oyyyy maşallah ben bunun tamamen genlerle alakalı olduğunu düşünüyorum ben tam 17 kilo aldım düzenli beslendim eleviti hiç birakmadim ama bebeğim anca 3 kilodur şimdi bende 3300 falan doğmuşum ablamin kızı 2800 doğdu hele bizim en küçügümüz doğduğunda okadar zayiftiki bu nasıl bebek diye garip garip baktığını hatırlıyorum ama şu anda en uzunumuz en sağlıklmiz o kışın hiç grip olduğunu bilmem.yani kilolar bana yaradı her gören çok kilo almişsin diyor eşime bile söylemişler benim kilomami takmışlar diyorum bende alt tarafı 77 yim zaten doğumdan sonra gidecek bir kısmı güzel bakan güzel görürmüş çoğuda hamilelik sana çok yakişmiş diyor sağlıklı olsunlar da inşallah önemli olan o

kg yu takmayın hepsi bir ay içinde pufff uçup gidecek ...

çevrenizdeki insanlar kg alınca da laf ederler almayınca da...

mutluyum o zaman sorun yok psikolojisiyle ben toplam 12 kg alarak hamileliği bitirmek istesemde su an 13 kg almis bulunmaktayim . ve daha zaman var istahim da açık. Ama sadece gobis var başka yerim buyumedi. Hayırlısı ile sağlıklı doğsunlar kucagimiza alıp emzirmeye başlayıp yememize icmemize de dikkat edersek kg gider bu kadar kolay

Günaydın yarı mart yarı nisan annişleri :))
Kasılmalarım devam ediyor göbeğim bi sağ tarafa doğru bir de sol tarafa doğru yamulup duruyor :))
İnsan vücudu nasıl birşey ya şu hamilelikte girmediğimiz şekil kalmadı :)) Neyse sonuna geldik artık özellikle nisanın ilk 2 haftası bebişlerini bekleyenler tetikte :))

Kızlar Günaydın.... Ben bu aralar geceleri uyuyamıyorum. Sürekli doğumu düşünüyorum. Normalden de , epudural sezeryanda da genel sezeryandan da korkuyorum. Mesela bir an normal doğum yaptığımı hayal ediyorum. Sonra sancılara dayanamadığımı bebeğimin çıkmadığını düşünüyorum. Bi an epudural sezeryan olduğumu düşünüyorum ameliyathane geliyor gözümün önüne kalbim çarpıyor. Genel anesteziden zaten korkuyorum. Uyku girmiyor gözüme deli olucam.

Takma bu kadar kafana. Düşündükçe daha da korkarsın. Sonuçta o bebek bir şekilde ordan çıkacak. Bu kadar korkun varsa en güzeli genel anestezi senin için.

Günaydınlar hamiş bayanlar tekmeci kuzular, yeni doğum yapmış tatlı annişler ve onların Pamuk'ları Can'ım bu kadar panik yapacak bişey yok inan bana tecrübeli biri olarak söylüyorum ne olup bittiğini anlamadan kuzucuğun o pamuk cildiyle senin tenine değecek ve herşey değişecek sadece bunu düşün sonu çooook güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…