2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ayyy aynı ben gecenki hastane maceradan sonra bende takmaya başladım ki çok hevesliydim normal doğuma gebe bilgilendirme sinifina bile gittim normal doğuracağim diye annem ablamı gaza getirmişti normal doğum çok kolay diye ablam normal doğum yaptıktan sonra annemi görür görmez hani çok kolaydı diye söylenmiştidüşünmemek elde değil.annem git kuşlara yem ver dedi büyükler onlara hep öyle dermiş doğumumuz kolay olur dermiş ben balkona bulgur koydum bitirmiş kumrular bol bol Meryem suresini okumaya başlayacağim inşallah kolay doğum yaparız

Günaydın gün sayan anneler.. hepimize hayırlı günler hayırlı cumalar olsun.. bugün yapacağımız tüm hayır dualar kabul olsun inş..Rabbim hepimize kolay korkusuz sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah bir çırpıda doğumlarımız gerçekleşir de hemencecik ayağa kalkarız.. sezeryandan korkmayın normal doğumdan da düşünmeyin hatta daha şimdiden rahat bırakın kendinizi o çocuk ömür boyu içerde kalmıcak çıkacak yani dışarı artık herşsy çok kolay sezeryan bile yarım saat sürüyo..tup ilerledi teknikler ilerledi o yüzden çok düşünmeyin..ben nasipse 3.sezeryanıma giricem ama hiç düşünmüyorum aklıma bile geyirmiyorum vakit gelince girip çıkıcaz inşallah Allahın izniyle..

Günaydın tatlı anneler ve bebişleri nisan görünümlü mart anneleri
H ikize hayırlı cumalar diliyorum. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza bebeişleri zaman daraldıkça telaş stres artıyor. Bebeğin ilk anını düşünün ben hep öyle yapıyorum onun hayaliyle bekliyorum

Günaydın ve hayırlı cumalar güzel anneler alt karin bolgem kasiklarima dogru agriyor artik bazen yururken kemiklerim sizliyo kontrole 2 hafta var ben cokmu genis davraniyorum bi doktora gitsem mi diyede icim icimi yiyor bebek cok hareketli yakinda derimi delicek diye düşünüyorum

Ahhh cnm ne zor bilmezmiyim,bzmde sariligim gecmio 9cikti bzm dr yatrmaya gerek yok dedi.bn baya arastrdimda findik ve ispanak ye sutunden geciyomus.insallah ii oluck ole geleck
9 ile yatirmiyolar canım 18 çıktı bizimki kaç gün kalır bilmiyorum.. yavrum iyi olsun da bi kaç gün daha dayanirim((

Canım peki hangi yöntemle ne olup bittiğini anlamayacağım :) Sen hangi yöntemle yaptın ?

Bende yapım onu. Bugün izne çıkıyorum. Valla kendimi ibadete vereceğim.

9 ile yatirmiyolar canım 18 çıktı bizimki kaç gün kalır bilmiyorum.. yavrum iyi olsun da bi kaç gün daha dayanirim((
Cnm biz ztn kuvozdeykn gecrdik onlari,yani suanda bile 9;(.40i doldurmayan ve ii beslenemeyen bebislerde olabilio.sen sdece sutunu sag gotur ve bol bol findik ye

Cnm biz ztn kuvozdeykn gecrdik onlari,yani suanda bile 9;(.40i doldurmayan ve ii beslenemeyen bebislerde olabilio.sen sdece sutunu sag gotur ve bol bol findik ye
Ah canım hastanenin hatası mı oldu acaba . 36 haftalık doğdu.ilk başta en az bir hafta kuvozde kalacak dediler 3 günde çıkardılar. Cikmassydi belki orda atlatırdi .eve gelip tekrar gidince çok kötü oldum

Sütum de maşallah var hiç eksik etmedim ama erken dogdugunun sıkıntılarinj çekiyor yavrum( bunu da atlatsaydik sağ salim. Fındık soyleyim eşime alsın canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…