2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Sütum de maşallah var hiç eksik etmedim ama erken dogdugunun sıkıntılarinj çekiyor yavrum( bunu da atlatsaydik sağ salim. Fındık soyleyim eşime alsın canm
bolbol depola çıkınca bebeğin veririsin en değerli sütün hayırlısıyla atlatırsın simarik83 nasılsın bugün paşa nasıl

Ah canım hastanenin hatası mı oldu acaba . 36 haftalık doğdu.ilk başta en az bir hafta kuvozde kalacak dediler 3 günde çıkardılar. Cikmassydi belki orda atlatırdi .eve gelip tekrar gidince çok kötü oldum
korkma Y YsfKvsr bende kızımı 37+4 te dünyaya getirdim maşallah sütüm de vardı ama kızım sarılık oldu 18 değerle dörtçelik çocuk hastanesine yatırdık.. tam 1 hafta kaldı he aynı değerle yatıp 3 günde çıkanda oldu o bebeğinin bünyesi bağışıklık sistemi ile alakalı ama inanki düzelecek düzeliyorlar yani yeterki sütün kesilmesin..çünkü çocuktaki sarılığı geçiren anne sütü bol bol anne sütü alması.. sen dua et sütün kesilmesin..üzme kendini hepsi geçici..

Kızlar bu arada bebek bakım çantası aldınız mı?? Ben kol çantası gibi kola takılanlar yerine sırt çantası şeklinde olanları tercih ediyorum.. kızımda nike sırt çantası almıştım kızımı büyütüne kadar bana yetmişti çok fonksiyonlu bişeydi ama şimdi istediğim bişey bulamıyorum.. bi marka var ama onun çantalarının fiyatları da uçuk yani bi çantaya da 200 yada 250 veremem açıkçası.. sizler ne yaptınız?

Canım peki hangi yöntemle ne olup bittiğini anlamayacağım :) Sen hangi yöntemle yaptın ?
Olayı akışına bırakarak Benim ilki o kadar acil oldu ki hiç kimse yoktu yanımda çantam bile yoktu. ev bir saatlik mesafedeydi ve arabamız yoktu. İnan eşim bile onu getirmeye gitti en az iki üç saat yalnızdım yabancı Bi memleket. Ama Rabbim öyle yardım ediyor ki bebişi görünce sanki dünya toz pembeye döndü Kimsenin ki zorluk yaşamadan olmuyor ister normal olsun ister sezeryan. Rabbim yeter ki sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

valla ben normal ici genis bayan cantasi alip icini dolduracam :)

Hayirli cumalar anneler:)
Bebiskomu solunumu duzelmis tamamen ama beslenmeye calisiyorlarmis pek yiyesi yokmus.pazar veririz demisler 2 gun daha sabredicem.iyi olsunda beklerim.sariliktan bi daha vermek istemem en azindan damardan beslensin.
H Hayirlisikismet Y YsfKvsr kizlar dikislerniz ne alemde? Bana doktor baticon verdi 2 kere onu suruyorum.kuru kalmasi lazim ama bugunden kastirmaya basladi size krem falan verildi mi?
Bide agiz sutu geldi benim ama veremiyorum sagmaya basliyim dimi?buzdolabina koyayim pazar veririm insallah.Siz naptiniz?

kizlar kg nuz ne durumda baslangictan bu yana kac kg aldiniz ?ben hedefin üstüne gectim istemeyerek simdiden 1 kg fazlam var dogurana kadar bu kaca cikar bilemiyorum
Bende şu an 12 deyim inşaallah fazla üstüne gelmez

9 ile yatirmiyolar canım 18 çıktı bizimki kaç gün kalır bilmiyorum.. yavrum iyi olsun da bi kaç gün daha dayanirim((
Can'ım stres yapma geçecek inan sütüne konsantre ol her Bebek'te oluyor sen sakin kal ki sütün bir an önce yarasın bebişine
valla ben normal ici genis bayan cantasi alip icini dolduracam :)
çok bölmeli olanlardan seçmeni tavsiye ederim canım

Hanimlar oglusuma 4 gibi kavustum.epiduralsiz normal normal dogurdum:)hikayem sonra insallah.bebek de bende iyizi.bu gecelik kuvozde kalck önlem icin.3 kilo bebitom.Darisi size:)
maşallah size Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı bizlerin başına

Hanimlar oglusuma 4 gibi kavustum.epiduralsiz normal normal dogurdum:)hikayem sonra insallah.bebek de bende iyizi.bu gecelik kuvozde kalck önlem icin.3 kilo bebitom.Darisi size:)
maşallah size Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı bizlerin başına

simarik83 ben şükür iyiyim bugün ay dün korktum acaba mı diye geçti yalancı dedikleri bu olsa gerek. Haftaya doğarsa paşa koç burcu olacak demekki hadi hayırlısıyla

Sütum de maşallah var hiç eksik etmedim ama erken dogdugunun sıkıntılarinj çekiyor yavrum( bunu da atlatsaydik sağ salim. Fındık soyleyim eşime alsın canm
İnsallah gecicek,sdece meme mi veriosun belki sen farketmeden az emmistr.bn suan brz meme brzda sagip biberonla veriormki nekdr yediini gormek icin.

İnan canım ne yattım ne dinlendim ne de kendime bakabildim bebeğin sıkıntısından bana da sabun verdi 45 tl imiş eşim de almış iyi gelir diye keşke almasaymis iki kere kullandım. O sabunla yıkayıp batikon sur demişti ama batikonu da 3 kere kullandim sadece. Şimdi de sanki dikiş yerleri az sismis gibi. Kullanmam lazım. Bebeğim sarılık oldu hastaneye yatirdik. Ağız sutu 3 gun sonra geldi o arada kuvizdeydi zaten. Uc gün boyunca sapsari geldi buzdolabına koydum süt saklama poşeti ile biberonla verdim. Çok olanları da buzluga atiyorum

İnsallah gecicek,sdece meme mi veriosun belki sen farketmeden az emmistr.bn suan brz meme brzda sagip biberonla veriormki nekdr yediini gormek icin.
Yok canım ne kadar emdiginden emin olamiyordum biberonla veriyordum bende .çünkü çabuk yoruluyor ve uyuyakaliyordu.herkes Dr bana kızıyor biberona alışır diye. Herkes laf sahibi oluyor uzaktan bizim ne çektiğinizde kimsenin haberi yok

Cnm bna vermedi dr.m ama mart annelerinden bya kisi kullanmis.bnm 3gun kapaliydi ztn dr.acti bn banyodan sne finle kurutuodm.amaaa ama bn cok zorluk cektim hem dikisler var hem bn griptimm ayyy hatrlamk bile istemiorm.cnm bnm ilk sutlerim okdr yagliydiki agiz sutumde cok iidi hastaneye goturdm ama keske brz ewe ayirsaydm kndi gozmle yedirseydm diorm.ama bnm bebis 15gun kaldiindan baya stok yaptm cozdurup icirmem lazm ama taze taze sut varkn oda icime sinmio bilmiorm napmaliym.cnm sze dr.nz goz ve isitme testi icin bise dedilr mi kuvozde kaldiimz icin bizm bu ayin 22snde kontrolumz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…