2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bnm dr.m dediki 5dkka once memende tut snr biberon damagi guclenene kdr.2saatte bir uyandiriorm altini deistrnce uyaniolar ama biberona aliscak die odum kopmuo degil.biz bide biberona protein koyuyorz.inan bazen sutum uykuda bile geliyo tutuorm anne karninda sandiklarndan tam ememioki bosa gdio cok uzuluorm.

Önce kadın doğumcuna danış bence.enfeksiyon önemli.ya da basit bişey bile olsa öksürük falan başlamasın.sezeryan olursan dikişlerden ötürü öksürdüğün zaman kötü olursun.

H Hayirlisikismet Y YsfKvsr anladim canlarim.simdi görüşten geliyorum:) bez istediler.kiyamam uyiyordu ben gidince kiprdandi sonra karnimdayken seslendigim gibi seslendim heyecanlandi boyle gozlerini acmaya calisti agzini aciyo aglamakli oldu resmen beni anladi:) kuzumm benimm cok şükür rabbime.beslenmeye de baslamis sen sag birak dedi hemsiresi.bende simdi baslicam bakalim ne kadar gelicek.rengi falan duzelmis.orda sarilik olanda var baslangictakileri hemen ışında baslamislar.erkn doganlarda sarilik oluyor daha cok ama her bebekte o luyo zaten uzülme Y YsfKvsr benim kizimda 14 olmustu en yuksek sonra dustu ama uzayan sarilikti 40 gun sürdü gecmesi.seni aldiktan sonra tekrar vermesi üzmüstür.uzme kendini yine gelicek insallah.
Muayne falan hic konusmadik ama rop randevusu falan oluyormus extra isitme kalca tum bebekler icin yapiliyor zaten

Ben bu güne kadar internetten hiç alışveriş yapmadım. Durum böyle olunca çikolataları pastaneden gidip baktık. Çok çok uçuk fiyatlı şeyler de vardı. Biz kutuda beğendik. Pembe bir kutuda 48 adet çikolata var içinde. Her birinin üzerinde hoşgeldin bebek yazıyor. 40 lira fiyatı. Piyasayı pek bilmediğim için uygun mu fiyatı sizce ??? Henüz almadık doğum olacağı sabah alıcak eşim , pastane hemen hastanenin yanında.. Bu arada doktora da birşeyler yaptırmak gerekiyor değil mi ? Pasta , tatlı , çikolata şeker vb. gibi bir şey

deli_mavi_59 bende düşünüyorum Doğum başlarsa be yaparım ama sonra kızımı göreceğim diye cok heyecanlanıyorum. Sen çikolatasını beğendiysen sorun yok illa internetten alacaksın diye birşey yok tadı felan güzelse üstündeki etiket uygun bazı yerlerde üstünde Bebek figürleri olan çikolatalar var mesela

Adam tattırdı ama bir şey anlamadım hamileliğin başından beri ağzımın tadı hiç yok ki
Güvendiğim bir pastane , mecbur alacağız artık :)

iyi günler kızlar. bebekleri hastanede olan anneler rabbim bi an önce kavuşmayı nasip etsin. çok zor bi durum.

kızlar ya yeni cekilmiş göbek fotolarınız var mı benim bugün göbegim söndü gibi dün hastanede aramızda bir hafta falan olan bayanları görünce göbegim aşşagıda ve küçük gibi geldi bi kaçgündür düştügünü düşünüyodum ama bugün biraz daha sönmüş gibi.

benimde sonmus gibi artik herkeste aynisini diyo yanlar bos ortaya top gibi toplanmis

Boyun uzun mu canım benim ki hiç görülecek gibi değil

1,68 civarı canım boyum.
varsa foto koy canım burda bilgim kadarıyla göbek fotosu koyulmadı. hem fikir olur düşmüş düşmemiş gibi.
ben kızıma hamileyken dogumdan bi gün önce arkadaşıma göbegim inmiş gibi demi dedim o da az inmiş dedi o zaman 36 haftadaydım ertesi gün sabaha sancılanıp dogum yaptım

Slm kızlar bugün arkadaşın bebek mevlüdüne gittim bebek minicik mis gibi korkuyor nasıl heveslendim biran önce kızım gelsede kucağıma alsam diye Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın

Bende şimdi baktım iyiymiş Can'ım sağol fikir oldu kutu kendimiz de yapabiliriz
Ben 37.haftada siparis veririm diye düşündüm kargo ucreti dahi olsa hacıserif ten uyguna geliyo olmadı cam kase süsler hastaneye onu götürür onda ikram edilir diyee düşündüm

Ben 37.haftada siparis veririm diye düşündüm kargo ucreti dahi olsa hacıserif ten uyguna geliyo olmadı cam kase süsler hastaneye onu götürür onda ikram edilir diyee düşündüm
Bende bir hafta sonra anca olur diye düşünüyorum süsleme internetten bakılıp çok rahat yapılır dediğin gibi Bi kaseye

Bugün 10 a dusmus taburcu ettiler canım yavrumu. Tekrarlamamasi için napmam lazım acaba. . İnşallah bi daha yükselme, işitme testi yapıldı geçti sükûr.bir aylıkken de rop muayenesi kalça çıkığı falan varmış .onları yaptircaz canm.ikinci defa topuk kanıni da dun verdik sağlık ocaginda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…