2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
1 Mart ta çekilmiş göbiş fotom. 2 hafta önceki kontrolümde Şimdiki halimi sormayın gitsin Emoji de cuk oturdu yüzüme aynı ben
Hadi gelsin göbiş fotoları

Eklentiler

• IMG_20170317_182133.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 180
1 Mart ta çekilmiş göbiş fotom. 2 hafta önceki kontrolümde Şimdiki halimi sormayın gitsin Emoji de cuk oturdu yüzüme aynı ben
Hadi gelsin göbiş fotoları

ohh ne güzel seninde boyun uzun galiba canım. bu fatoda baya yukarda sanki. indi mi yada hala böylemi

Can'ım onun tek çaresi bol bol beslemek üzülme artık bak ne güzel yanında artık kuzun

bolbol emzir birde sende odasında hep sarı ışığı açık bırak öyle derdi annemler

Canım ya 40lira verene kadar 60lira ver bence isimli sunum kutulu çeşit çeşit kargoda bedava istediğini yazdır çikolataya bide yanında helva gönderiyo hacışerif ben ordan yaptırdım memnunum kutusuna poşedine kdr gönderdiler bide 72adet bu arada kartla değil kapıda nakit ödedim

Ben accesorize den aldim. Buyuk sirt cantasi. Hem dayanikli hem guzel.

Sarilik icin ve sarilik olmamasi icin yikama suyuna bu cicekten koyuyorlar sarilik cicegi diyorlar

hadi gozun aydin,git gel emzir bn yatsa bile uyandiriorm kulagiyla ayagiyla oyna altini degistr.sik sik anne sutunden baska bise yapamicz.tabi eski zmn akli altin takip sari ortude orttmama haftalarca dewm edickmis.siz nasil anladinz peki hastanede yatrdilar
Yaaa bizm isitme testi 6-8 haftalikkn dediler dha yaptirmadm.rop testide cok zorluymus ayin 22snde gozune bi aparat takiolarmis nasil korkuorm cani aciyck die ztn yeterince kuvozde kortkttular.

Cnm ben oyle gorunce goz bandi faln ayy zor bi durum ya.orda yatann butun kuzulari Annelerine kavustrsun.benn baya baya konusuodum dua ediodum..birde kanguru programnda gormen lazmdi gogsume yapisiodusmdii yanimda kedi gbi sesler cikario dha tam inga ingaaada aglayamior arada ağlıyor

Merhaba bayanlar bende nisan annesi olucam kısmet olursa 35+3teyiz oğlumla şuan. Ben çok uzun zamandır konunuzu takip ediyorum ama şifremi unuttuğum için konuya katılamıyodum okuduklarım bile biçok soruma cevap oluyodu bi çoğumuz aynı sorunları yaşıyoruz ben size bişey sormak istiyorum nst de hani üç tane çizgiler var ya en üstteki kalın ortadaki ince en alttaki yine kalın onlardan hangisi sancıyı gösteriyo bilen var mı acaba?

Alttaki cnm

Kizlar 2-3 gündür akintim fazlalasdi ve dün resmen enerji patlamasi yasiyordum camlari sildim evi temizledim yemek yapdim bide bi tik yorgunluk yokdu halen ne yapsam diye düsüniyordum bugün ise öliyorum resmen yorgunlukdan bi markete gitmemle yerle bir oldum kolumu kaldircak halim yok acaba dogum belirtisimi bunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…