2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben doğum öncesi gelen enerjiyi bi çok kişide duydum arkadaşımda da bizzat şahit oldum doğum belirtisi olabilir kaç haftalıksınız?

Ben doğum öncesi gelen enerjiyi bi çok kişide duydum arkadaşımda da bizzat şahit oldum doğum belirtisi olabilir kaç haftalıksınız?

Bende duydumda bugünde cok yorgunum anlamadim gitti 35+5 haftaligim canim 2 gün önce karnim kasilip duriyordu acile gittik sanci yok dedi normal vucud kendini doguma hazirliyor dedi ebe

Bende duydumda bugünde cok yorgunum anlamadim gitti 35+5 haftaligim canim 2 gün önce karnim kasilip duriyordu acile gittik sanci yok dedi normal vucud kendini doguma hazirliyor dedi ebe
O kasılmalar bende de var nst de sancı yok dedi doktor ama foto koydum şimdi 60a 80e yükselen çizgiler var sancım yok mu

Bende kendimi çok yokluyorum aaa şuram ağrıdı doğum aaa buram ağrıdı doğum mu diye sanırım bi an önce doğurmak istediğimiz için çok sorguluyoruz : D

O kasılmalar bende de var nst de sancı yok dedi doktor ama foto koydum şimdi 60a 80e yükselen çizgiler var sancım yok mu

Valla bende bilmiyorum hangisinin sanci oldugunu yurt disindayim ben burda bize vermiyorlar kiyati kendileri bakip var yok diyorlar tek bende kendim bakarak anlamaya calisdim da pek basarili olmadim

Bende kendimi çok yokluyorum aaa şuram ağrıdı doğum aaa buram ağrıdı doğum mu diye sanırım bi an önce doğurmak istediğimiz için çok sorguluyoruz : D

Aynen herseyde bi belirti ariyorum okadar hevesliyim bi an önce dogurmaya benim sansima 42 haftada dogururum

Yani bu 80e çıkan çizgiler bi süre 80 hizasında devam etmeli sancın var demesi için doğru anladım dimi

canım dr bu nst lerime sancın var dedi diger seninki gibi olanı bulamadım bunlarda aralıklar uzun sürdü zaten bende hissediyodum hatta nefesim daralmaya başlayınca aha kasılma geliyo dedigim anda karnım şertleşip nst yükselmeye başlıyodu

Aaa evet gördüm benimki hemen çıkmış inmiş seninki gibi değil bende diyorum ki e yükselmiş işte bu doktor niye sancı yok diyo doktorum biraz rahat yani problem çok büyük olmadığı sürece problem var demez evham yaptırmaz o yüzden mi acaba sancı yok dedi diye düşündüm teşekkür ederim verdiğin bilgi için :)

Açıkçası son zamanlar zor canım ya fazla kilo almamama rağmen hareketlerim zorlaştı ağrılarım arttı bundan sonra biran önce kurtuluruz inşallah.. Sen nasılsın izindesin dimi
Ben de toplamda 7 kilo aldım canım, ama son zamanlardaki gerginlik ağrılar sancılar acizlik hep bir taraftan. Ben bu hafta izne ayrılabildim canım. Ev temizlendi geçen hafta sonu ama daha yerleşmeyen yerler var oğlumun odasını beşiğini giysilerini yerleştirdik. Valizi yapıp bozuyorum :)

Canım nasılsın bende çok sık giremedim foruma sanada denk gelmedim benimde sezeryan olacak doğum sonrası bir süre acısını çekeceğiz inşallah en kısa sürede toparlarız
Benim doktorum tarih verdi canım 24 Mart Cuma günü inşallah bir sıkıntı olmadan atlatırız.

Nts. Ye bagladiklarinda yesil olan sayilar sizin sanci grafiginiz. Ama kagitta bilmiyorum

Nts. Ye bagladiklarinda yesil olan sayilar sizin sanci grafiginiz. Ama kagitta bilmiyorum
Yatarken o ekranın tamamını göremiyorum ama bi dahaki sefere söylediğiniz yeşil sayılara bakarım görüş açıma ekranın tamamı girmiyo gördüğüm sayılar var ama şuan renklerini hatırlamıyorum teşekkür ederim :)

Ben dinlenmeyeceğim canım haklısın valla şimdiden yaz tatilini özlüyorum... doktora derslerine devam için rapor kullanamadım.
Allah sana yardım etsin çok zor tek başına canım. Annen çok mu uzakta? Bari Doğum da gelseydi!!

Kızlar doğum yapanlar olmuş maşallah hem güzel annelere hem de sağlıklı bebişlere inşallah.. babypooh başka varsa göremedim ben affetsin..
Haftaya cuma oğluma kavuşuyoruz... doktorum sezeryan için tarih verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…