2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben onu da ziraat ten diye biliyorum. Yani şöyle ki sgk ödemeleri artık ptt den yapılmıyor diye biliyorum. Öğrenince paylaşırım burdan ; )

İlk çocuğa 300 ikinciye 400 doğum parası. 133 tl süt parası. Eşi çalışmayan çocuğu olan erkeklere de veriyorlar bu parayı.

anladım canım cokcok tesekkur ederim acıklama için

a
aynı zamanlardayız, benimde pazartesi temizlik yapılacak, bi atlatsaydık, evin bi duzenını kursaydık baska bişi istemiycektim, ödum patlıyor bunları yapmadan gelir diye

Oohh maşallah canım kolay gelsinn .. bende hafta sonu yazlık kışlık olayına gireyim diyorum çok kalınları kaldırayım artık :)

a

aynı zamanlardayız, benimde pazartesi temizlik yapılacak, bi atlatsaydık, evin bi duzenını kursaydık baska bişi istemiycektim, ödum patlıyor bunları yapmadan gelir diye
Aynen iyice korku sardı :) daha perdeler yıkanıcak. Camlar silinmeden yıkamayım dedim. Bi bitse de rahatlasam. Hatta belki evi bile kapatıp annem gelene kadar kaynanama geçebilirim yaa. Ev hazır olsun yeter ki

Bende çok kalın giyinmicek gibi olanları kaldırayım diyorum baharlık ve yazlıklar kalsın dolapta sona bebiş varken o işle uğraşmamış oluruz :)
Aynen süper fikir :) hatta hamilelikten olmayan kazaklarımı da kaldırayım boş yere yer uzun süre giyemicem nasılsa :)

Doktorum geldi sabah 7 de hazır olcaksın 8 gibi alcaz dedi gece 12 den sonra yeme içme yasak. Ay çok heycanlı :) eşimde geliyor o da refakatçi kalacak odayı süslicez bu akşam. Bu hastanede eşleri sokmuyorlar doğuma biz çok istiyorduk zorladık doktoru ama olmaz dedi. Arkadaşımın kardeşi hemşire burda o da girecek benim doğuma ben sana en güzel fotoları çekerim dedi :)) Gece uyumam lazım yarın dinç olmam lazım ama becerebilecekmiyim bakalım hayırlısı :))

slm kızlarr....
ay yazılanları okudukca cok heyecanlandım yarın dogum yapacak olanların hyecanını tahmin edemiyorum valla.
bugün benimde kontrolüm vardı.iyice konuştuk bebek önde gidiyo ama kilosunu söylemedi bu sefer benimde o an kilosu kaç demek aklıma gelmedi ultrason kagıdınıda vermedi. nst de 60 ın üstünü çıkmayan sancı dalgalanmaları cıktı. dogum tarihi olarakda nisanın 15 16 sı dedi . bi kaç gündürde sanki kasılmalarım azaldı gibi. hayırlısıyla bizde bekleme modundayız nedense biran önce dogurmak isiyorum çok heyecanlıyım ikinci bebegim olmasına ragmen bu kadar heyecanlı olacagım aklıma gelmezdi

Hayırlısı olsun canım çok heycanlı keşke uyuyabilsen yarına güç olurdu ama olsun oğluşunu görüp öpüp koklayınca o güç kuvvet gelir nasılsa :) Allah sağsalim kavuşmanızı nasip etsin inşallah

Kızlar selam. :)
Kurduğumuz gruptada doğum yapanlar oldu. Yazayım dedim. Etiketleyemiyorum siteden kaynaklanıyor sanırım ama hatırlarsınız ilk sayfada isimlere bakıp sırasıyla ;
Coloud 17 (erkek), fzfzfz(kiz)hayal masal(erkek),citolesgen(kiz)miscf(kiz) ... le nicki başlayan arkadaşlarımız doğurdu.
Selamlarını ilettiler. Planlanan p.tesi bir doğum var. hilelf arkadaşımız. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…